symet vel darysime Naujiems Metams salotas su pievagrybiais -
imu is akies icbergo, pomidoru, agurku, r.svogunu, paprikos ir pievagrybiu zaliu, viska supjausta, salotas suplesau, o uzpilu spilvos padazaiuku salotoms. ir leidziu pastoveti kokia valandziuke.
QUOTE(Nanita @ 2012 12 30, 11:34)
Visas su Sventemis!
Gal kas turi isbansytas,skanias,vytintu ar rukytu,kalmaru salotas? MB rytdienai praso,kad pagaminciau,niekad is kalmaru negaminau,tai nezinau
Gal kas turi isbansytas,skanias,vytintu ar rukytu,kalmaru salotas? MB rytdienai praso,kad pagaminciau,niekad is kalmaru negaminau,tai nezinau
Radau receptuka pati,biski patobulinau padariau,MB paragavo,sake skanu
Viskas is akies
Rukytu kalmaru-juostelemis
svoguna-pusziedeliais
morka-siaudeliais.Svoguna ir morka ikaitintoje keptuve pakepint,kai viskas suminksties,ideti pora sauksteliu sezamo ir isspausti nemazai cesnako.Isjungti keptuve,atvesint viska.Kalmarus sumaisyti su darzovemis,ipilti biskiuka acto 9%,iberti druskos,pipiru.Sumaisyti su majonezu.
O man nerealiai patiko drauges pasakytas receptukas salotu, darysiu dar ne karta
Pekino kopustas
Virta arba kepta vistiena (as naudojau virta krutinele)
Kepintos saulegrazos
Nedaug zaliuju vynuogiu
Majonezas, druska
Pekino kopustas
Virta arba kepta vistiena (as naudojau virta krutinele)
Kepintos saulegrazos
Nedaug zaliuju vynuogiu
Majonezas, druska
QUOTE(Tučka @ 2013 01 01, 17:24)
O man nerealiai patiko drauges pasakytas receptukas salotu, darysiu dar ne karta
Pekino kopustas
Virta arba kepta vistiena (as naudojau virta krutinele)
Kepintos saulegrazos
Nedaug zaliuju vynuogiu
Majonezas, druska
Pekino kopustas
Virta arba kepta vistiena (as naudojau virta krutinele)
Kepintos saulegrazos
Nedaug zaliuju vynuogiu
Majonezas, druska
Per Naujus Metus teko ragauti beveik tokių pačių, tik vietoj saulėgrąžų graikiški riešutai smulkinti, vištiena apkepta su kario prieskoniais ir majonezas maišytas su jogurtu ir garstyčiomis. Ir vynuogių normaliai Nu laaabai skanu
Paskutinioji mišrainė tikrai labai skani, tik aš vietoj vynuogių dėjau slyvas Per Kalėdas dariau irgi labai skanią užkandinę mišrainę:
rūkyta krūtinėlė ( galima ir ketvirčius )
fermentinis sūris,
gr.riešutai,
kiausiniai,
majonezas.
rūkyta krūtinėlė ( galima ir ketvirčius )
fermentinis sūris,
gr.riešutai,
kiausiniai,
majonezas.
QUOTE(pupa*uoga @ 2013 01 02, 12:29)
Paskutinioji mišrainė tikrai labai skani, tik aš vietoj vynuogių dėjau slyvas Per Kalėdas dariau irgi labai skanią užkandinę mišrainę:
rūkyta krūtinėlė ( galima ir ketvirčius )
fermentinis sūris,
gr.riešutai,
kiausiniai,
majonezas.
rūkyta krūtinėlė ( galima ir ketvirčius )
fermentinis sūris,
gr.riešutai,
kiausiniai,
majonezas.
Gal galite mazdaug parasyti proporcijas?