Įkraunama...
Įkraunama...

Salotų receptai

symet vel darysime Naujiems Metams salotas su pievagrybiais -
imu is akies icbergo, pomidoru, agurku, r.svogunu, paprikos ir pievagrybiu zaliu, viska supjausta, salotas suplesau, o uzpilu spilvos padazaiuku salotoms. 4u.gif ir leidziu pastoveti kokia valandziuke.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 12 30, 11:34)
Visas su Sventemis! 4u.gif
Gal kas turi isbansytas,skanias,vytintu ar rukytu,kalmaru salotas? smile.gif MB rytdienai praso,kad pagaminciau,niekad is kalmaru negaminau,tai nezinau  blush2.gif

Radau receptuka pati,biski patobulinau smile.gif padariau,MB paragavo,sake skanu smile.gif

Viskas is akies
Rukytu kalmaru-juostelemis
svoguna-pusziedeliais
morka-siaudeliais.Svoguna ir morka ikaitintoje keptuve pakepint,kai viskas suminksties,ideti pora sauksteliu sezamo ir isspausti nemazai cesnako.Isjungti keptuve,atvesint viska.Kalmarus sumaisyti su darzovemis,ipilti biskiuka acto 9%,iberti druskos,pipiru.Sumaisyti su majonezu. smile.gif
Atsakyti
O man nerealiai patiko drauges pasakytas receptukas salotu, darysiu dar ne karta 4u.gif

Pekino kopustas
Virta arba kepta vistiena (as naudojau virta krutinele)
Kepintos saulegrazos
Nedaug zaliuju vynuogiu
Majonezas, druska
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 01 01, 17:24)
O man nerealiai patiko drauges pasakytas receptukas salotu, darysiu dar ne karta  4u.gif

Pekino kopustas
Virta arba kepta vistiena (as naudojau virta krutinele)
Kepintos saulegrazos
Nedaug zaliuju vynuogiu
Majonezas, druska


Per Naujus Metus teko ragauti beveik tokių pačių, tik vietoj saulėgrąžų graikiški riešutai smulkinti, vištiena apkepta su kario prieskoniais ir majonezas maišytas su jogurtu ir garstyčiomis. Ir vynuogių normaliai smile.gif Nu laaabai skanu cool.gif
Atsakyti
Paskutinioji mišrainė tikrai labai skani, tik aš vietoj vynuogių dėjau slyvas smile.gif Per Kalėdas dariau irgi labai skanią užkandinę mišrainę:
rūkyta krūtinėlė ( galima ir ketvirčius )
fermentinis sūris,
gr.riešutai,
kiausiniai,
majonezas.
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2013 01 02, 12:29)
Paskutinioji mišrainė tikrai labai skani, tik aš vietoj vynuogių dėjau slyvas  smile.gif Per Kalėdas dariau irgi labai skanią užkandinę mišrainę:
rūkyta krūtinėlė ( galima ir ketvirčius )
fermentinis sūris,
gr.riešutai,
kiausiniai,
majonezas.

Gal galite mazdaug parasyti proporcijas?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti