Įkraunama...
Įkraunama...

Salotų receptai

As taip pat galiu pasidalinti salotu ideja smile.gif

Rukytos lydekos 1vnt vidutinio dydzio
Salotu lapu,
1 paprika
1 ilgas agurkas
Sezamu arba moliugu seklu arba graikiniu riesutu aliejaus; galima naudoti ir kitoki bet as bet kokioms salotoms visada viena is siu naudoju, nes kvapas labai malonus ir prideda tokio idomesnio skonio mirksiukas.gif
druskos nereikia, nes zuvis suri smile.gif

MB tiesiog dievina sias salotas, net pats kartais gamina, nors siaip sudetinga ji prikalbint pasisukiot virtuveje smile.gif
Atsakyti
Siulau avokadu salotas su lasisa

2 avokadai,
2 agurkai,
5 v.s. varskes kremo su cesnakais ir svogunu laiskais,
didelis pomidoras,
100g sudytos arba rukytos lasisos,
zalumynu,

Nuluptus avokadus ir agurkus supjaustyti kubeliais.

Lasisos gabaliuka juostelemis.
Darzoves dekite i inda kuriame tieksite

Tuomet kreskite varskes krema,dekite pomidoru griezinelius,ant jo zuvies juosteles
Puoskite turimais zalumynais.

Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2012 06 12, 17:16)
drinks_cheers.gif
pas mane jos greitai dingsta  thumbup.gif

o su kokia tarka tarkuojate morkas, kad gautusi siaudeliais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2012 06 11, 09:15)
Išbandytos ne vieną kartą:
KORĖJIETIŠKOS MORKOS

1,5 šaukštelio maltos kalendos

atsiprašau galbūt už kvaila klausima, bet kalenda tai čia tas pats kaip kalendra? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2012 06 21, 11:51)

šiaip tai pjaustau, nes tarka, kurią turiu, per plonai sutarkuoja smile.gif niekaip nerandu tinkamos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cresta @ 2012 06 21, 13:27)
atsiprašau galbūt už kvaila klausima, bet kalenda tai čia tas pats kaip kalendra?  doh.gif

aha, raidę praleidau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2012 06 21, 11:51)

Pas mane yra rinkinukas, į kurį įeina štai tokia tarka, kuo puikiausiai sutarkuoja šiaudeliais user posted image

Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2012 06 22, 13:13)
Pas mane yra rinkinukas, į kurį įeina štai tokia tarka, kuo puikiausiai sutarkuoja šiaudeliais user posted image

aš irgi tokią turiu, bet man tokie šiaudeliai per ploni korėjietiškoms morkoms. Kai per ploni šiaudeliai, morkos nebebūna traškios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2012 06 22, 13:15)
aš irgi tokią turiu, bet man tokie šiaudeliai per ploni korėjietiškoms morkoms. Kai per ploni šiaudeliai, morkos nebebūna traškios smile.gif

Hmm, supratau g.gif Niu tai ka, reiks tada su peiliu darbuotis doh.gif ačiū už atsakyma dėl prieskoniu 4u.gif
Atsakyti
Dalinuosi su jumis(jei dar tokiu nebuvo, nes cia salotu tokia gausybe smile.gif) labai skaniomis brokoliu ir kalafijoru salotomis.
Pavadinimo nezinau
nevirtas mazais gabaleliais pjaustytas(ar lauzytas) brokolis ir kalafijoras
alyvuoges
kepintos saulegrazos (orginaliame recepte grakiski riesutai)
mazi batonoskrebuciai ( as gaminau su kubeliais kepinta duona, labai skanu)
mozarella kubeliais pjaustyta
balzamiko actas
alyvuogiu aliejus

nu laaabai skanios ir sveikos salotikes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nessta: 03 liepos 2012 - 05:48
Kadangi vasarą daug laiko praleidžiame gamtoje, šios salotos labai tinkamos prie įvairiausių kepsnių ant laužo.

Pomidorai
Agurkai
Konservuoti kukurūzai
Brokolis
Grietinė
Druska

Pomidorus pjaustau griežinėliais ir padalinu į keturias dalis. Agurką pjaunu išilgai ir susmulkinu griežinėliais, brokolį išskaidau šakelėmis. Sudedu konservuotus kukurūzus, druską ir grietinę. Labai paprastas ir gardus receptas.

Skanaus!

ps. gaila neturiu nuotraukos sad.gif
Atsakyti
Sveikos,
permečiau akimis salotų receptukus... norėtųsi kažkokių įdomių prie papjaustytų mėsyčių, bet be majonezo gal, kad lengvesnės būtų... kad būtų greit paruošiamos... 4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2012 07 29, 22:40)
Sveikos,
permečiau akimis salotų receptukus... norėtųsi kažkokių įdomių prie papjaustytų mėsyčių, bet be majonezo gal, kad lengvesnės būtų... kad būtų greit paruošiamos... 4u.gif  ačiū

vasarą nėra lengviau, pjaustai daržoves šviežas ir užpili alyvuogių aliejumi, arba jogurtiniu padažu
P.S.kažkaip keistai per kelias temas rašai tą patį klausimą g.gif
Atsakyti