Įkraunama...
Įkraunama...

Salotų receptai

O aš darau tokias: obuolys kubeliais, poras ir majonezas smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as pora receptu :

1. Poras,virti kiausiniai,marinuoti pievagrybiai,virtas-rukytas kumpis (paskutini karta neturejau,tad vietoj jo panaudojau rukyta vistos ketvirti ,skonio tikrai nesugadino ),majonezas,grusti juodi pipirai..Kas megsta astriau majoneza galima maisyti su garstyciom 4u.gif Viska dedu is akies 4u.gif

2.Pekino kopustas,poras,raudona paprika,obuolys (dazniausiai naudoju Jonagold ),majonezas
Atsakyti
Šiandien gaminau dietiškas salotas , labai patiko .
Visko dedame pagal skonį , vienas mėgsta kažko daugiau,kitas kažko mažiau , tad pasireguliuojame patys 4u.gif

sūdyta lašiša
poras
agurkas šviežias
krapai (ne džiovinti)
1/2 citrinos sultys
prieskonių pagal skonį , naudojau pipirą su česnako granulėmis .

Lašiša supjaustyti kūbeliais ar juostelėmis, akurką šiaudeliais ar kūbėliais , poras žeideliais , krapus labai smulkiai , išspausti citrinos sultis , pašlakstyti ir papriekoniuoti .Nerealiai skanu ir paprasta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmoske @ 2012 01 17, 21:27)
O aš darau tokias: obuolys kubeliais, poras ir majonezas smile.gif

mano močiute tokias gamina tik dar įtarkuoja morkytę smile.gif labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikia jusu pagalbos blush2.gif ieskau meksikietisku salotu receptuko butent tu kurie is maksimos su suriu 4u.gif is anksto dekoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2012 02 14, 10:16)
Sveikos, labai reikia jusu pagalbos blush2.gif  ieskau meksikietisku salotu receptuko butent tu kurie is maksimos su suriu 4u.gif is anksto dekoju 4u.gif  4u.gif

Tai ant etiketės sudėtis būna parašyta smile.gif
Atsakyti
problema ta , kad ne LT gyvenu verysad.gif
Atsakyti
Mano favorites siuo metu yra: 4u.gif
Rukyta vista
ryziai
melynas svogunas
zalias agurkas
majonezas

ir dar vienos, kurios labai lengvos ir gaivios 4u.gif

laukiniai ryziai
virta arba kepta vistienos krutinele
kukuruzai
rukola salotos

uzpilui:
grudetos garstycios
alyvuogiu aliejus
baltas vyno actas
medus
Atsakyti
O man skaniausios mocarela supjaustyta griežinėliai, pomodoras griežinėlias, viską sudedi gražiai, truputį pesto padažo, baziliko lapelių ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi...mmm skanumas...
Atsakyti
QUOTE(žieduotoji @ 2012 02 14, 20:51)
O man skaniausios mocarela supjaustyta griežinėliai, pomodoras griežinėlias, viską sudedi gražiai, truputį pesto padažo, baziliko lapelių ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi...mmm skanumas...

drinks_cheers.gif Ir dar trumpam į orkaitę, visą tą kompleksą. Oi, koks gėris bigsmile.gif
Atsakyti
man labai patinka:
žiedinis kopūstas, konservuoti kukurūzai, paprika, žalias agurkas, megstamas majonezas. paskaninti druskyte (jei reikia), pipiriuku ir būtinai užspaudžiu šlakeli citrinos sulčių.
user posted image
user posted image
laaabai skanu wub.gif
Atsakyti

i 
Kadangi karts nuo karto atsiranda nauji Supermama.lt nariai, kurie piktybiškai tik reklamuoja savo puslapį ( -ius) , todėl visų prašau juos tiesiog ignoruoti ir NECITUOTI  jų rašomų žinučių.
Atsakyti
MuzikALI žiedinis kopūstas žalias ar kiek apvirtas g.gif
dėkui 4u.gif
Atsakyti