man paskutiniu metu labai patinka tai pomidorai ir krabu lazdeles, daug krapu ir petrazoliu, siek tiek druskytes ir saukstelis koks majonezo man labai liuks
QUOTE(ingauk @ 2011 09 05, 13:37)
man paskutiniu metu labai patinka tai pomidorai ir krabu lazdeles, daug krapu ir petrazoliu, siek tiek druskytes ir saukstelis koks majonezo man labai liuks
Sitas paprastas, bet tikrai labai skanios salotos. Maniskiams labai patinka
QUOTE(iewukas37 @ 2011 07 04, 19:45)
Keptos duonos su pupelėmis salotos
Ingredientai:
Balta duona, kepta, 100 gramų
Fermentinis sūris, 100 gramų
Pupelės, virtos, 150 gramų
Obuoliai, 1 vienetas
Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
Druska, pagal skonį
Majonezas, truputį
Gaminimas:
Duoną, sūrį, obuolį supjaustykite kubeliais. Česnaką susmulkinkite. virtas pupeles. Pasūdykite, užpilkite šiek majonezo ir pamaišykite. Skanaus!
Tikras skanumėlis
Ingredientai:
Balta duona, kepta, 100 gramų
Fermentinis sūris, 100 gramų
Pupelės, virtos, 150 gramų
Obuoliai, 1 vienetas
Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
Druska, pagal skonį
Majonezas, truputį
Gaminimas:
Duoną, sūrį, obuolį supjaustykite kubeliais. Česnaką susmulkinkite. virtas pupeles. Pasūdykite, užpilkite šiek majonezo ir pamaišykite. Skanaus!
Tikras skanumėlis
sveikos ,
merginos parekomenduokit kokių salotų su Tilžės sūriu , kuris turi šiek tiek panašumo į Džiugo sūrį
amerikoniska coleslaw (kopustu salotos)
kopustas (puse galvos ar maziau)
morkos 2
svogunas (baltas)
petrazoles (gali buti dziovintos)
prieskoniai (balti pipirai, druska, kmynai, galima deti estragono)
actas (baltas, 3-4 saukstai)
majonezas (puse bonkutes arba is akies; gali buti Helmans)
grietine (jei norisi lengvesnio ne majonezinio skonio)
PROCESS:
Smulkiai ir plonai pjaustom kopusta. Tarkuojam morkas. Smulkiai ir plonai pjaustom svoguna. Viska sudedam i dideli dubeni. Laistom actu. Suberiam kmynus. Sudedam majoneza (ir grietine), maisom maisom ilgai. Pabarstom likusiais prieskoniais, ir maisom toliau.
Ipatinga skanuma sis coleslaw pasiekia paliktas 30-60 minuciu pastoveti.
kopustas (puse galvos ar maziau)
morkos 2
svogunas (baltas)
petrazoles (gali buti dziovintos)
prieskoniai (balti pipirai, druska, kmynai, galima deti estragono)
actas (baltas, 3-4 saukstai)
majonezas (puse bonkutes arba is akies; gali buti Helmans)
grietine (jei norisi lengvesnio ne majonezinio skonio)
PROCESS:
Smulkiai ir plonai pjaustom kopusta. Tarkuojam morkas. Smulkiai ir plonai pjaustom svoguna. Viska sudedam i dideli dubeni. Laistom actu. Suberiam kmynus. Sudedam majoneza (ir grietine), maisom maisom ilgai. Pabarstom likusiais prieskoniais, ir maisom toliau.
Ipatinga skanuma sis coleslaw pasiekia paliktas 30-60 minuciu pastoveti.
sveikos mergaites, labai noriu pikantiškų salotų, bet dabar susimąsčiau, kad noriu labai skanių
ankščiau visada darydavau paprastai: kiaušiniai, sūris, majonezas, druska, pipiriukai, kartais dar kario.
bet visur kur ragauju pikantiškas man jos visada atrodo skirtingo skonio ir kai kur tokių skanių būna kavinėse.. ir net iš IKI PC man skanesnės negu mano naminės.. nesuprantu, kame reikalas.. panaršiau google, kad neradau nieko neįprasto ko ten deda..
pasidalinkit prašau kaip jūs darote pikantiškas salotas?
ankščiau visada darydavau paprastai: kiaušiniai, sūris, majonezas, druska, pipiriukai, kartais dar kario.
bet visur kur ragauju pikantiškas man jos visada atrodo skirtingo skonio ir kai kur tokių skanių būna kavinėse.. ir net iš IKI PC man skanesnės negu mano naminės.. nesuprantu, kame reikalas.. panaršiau google, kad neradau nieko neįprasto ko ten deda..
pasidalinkit prašau kaip jūs darote pikantiškas salotas?
QUOTE(Atidela @ 2011 09 29, 09:17)
sveikos mergaites, labai noriu pikantiškų salotų, bet dabar susimąsčiau, kad noriu labai skanių
ankščiau visada darydavau paprastai: kiaušiniai, sūris, majonezas, druska, pipiriukai, kartais dar kario.
bet visur kur ragauju pikantiškas man jos visada atrodo skirtingo skonio ir kai kur tokių skanių būna kavinėse.. ir net iš IKI PC man skanesnės negu mano naminės.. nesuprantu, kame reikalas.. panaršiau google, kad neradau nieko neįprasto ko ten deda..
pasidalinkit prašau kaip jūs darote pikantiškas salotas?
ankščiau visada darydavau paprastai: kiaušiniai, sūris, majonezas, druska, pipiriukai, kartais dar kario.
bet visur kur ragauju pikantiškas man jos visada atrodo skirtingo skonio ir kai kur tokių skanių būna kavinėse.. ir net iš IKI PC man skanesnės negu mano naminės.. nesuprantu, kame reikalas.. panaršiau google, kad neradau nieko neįprasto ko ten deda..
pasidalinkit prašau kaip jūs darote pikantiškas salotas?
Į savo namines pikantiškas salotas žiupsneli E621 įberk ir bus skanu kaip iš IKI
QUOTE(Atidela @ 2011 09 29, 09:17)
sveikos mergaites, labai noriu pikantiškų salotų, bet dabar susimąsčiau, kad noriu labai skanių
ankščiau visada darydavau paprastai: kiaušiniai, sūris, majonezas, druska, pipiriukai, kartais dar kario.
bet visur kur ragauju pikantiškas man jos visada atrodo skirtingo skonio ir kai kur tokių skanių būna kavinėse.. ir net iš IKI PC man skanesnės negu mano naminės.. nesuprantu, kame reikalas.. panaršiau google, kad neradau nieko neįprasto ko ten deda..
pasidalinkit prašau kaip jūs darote pikantiškas salotas?
ankščiau visada darydavau paprastai: kiaušiniai, sūris, majonezas, druska, pipiriukai, kartais dar kario.
bet visur kur ragauju pikantiškas man jos visada atrodo skirtingo skonio ir kai kur tokių skanių būna kavinėse.. ir net iš IKI PC man skanesnės negu mano naminės.. nesuprantu, kame reikalas.. panaršiau google, kad neradau nieko neįprasto ko ten deda..
pasidalinkit prašau kaip jūs darote pikantiškas salotas?
į pikaniškas visada dedu smulkinto česnako
QUOTE(Atidela @ 2011 09 29, 09:17)
sveikos mergaites, labai noriu pikantiškų salotų, bet dabar susimąsčiau, kad noriu labai skanių
ankščiau visada darydavau paprastai: kiaušiniai, sūris, majonezas, druska, pipiriukai, kartais dar kario.
bet visur kur ragauju pikantiškas man jos visada atrodo skirtingo skonio ir kai kur tokių skanių būna kavinėse.. ir net iš IKI PC man skanesnės negu mano naminės.. nesuprantu, kame reikalas.. panaršiau google, kad neradau nieko neįprasto ko ten deda..
pasidalinkit prašau kaip jūs darote pikantiškas salotas?
ankščiau visada darydavau paprastai: kiaušiniai, sūris, majonezas, druska, pipiriukai, kartais dar kario.
bet visur kur ragauju pikantiškas man jos visada atrodo skirtingo skonio ir kai kur tokių skanių būna kavinėse.. ir net iš IKI PC man skanesnės negu mano naminės.. nesuprantu, kame reikalas.. panaršiau google, kad neradau nieko neįprasto ko ten deda..
pasidalinkit prašau kaip jūs darote pikantiškas salotas?
o as manau,kad nuo majonezo priklauso.Centruose naudoja man atrodo hamker majoneza
QUOTE(Bijuna @ 2011 09 29, 10:26)
Į savo namines pikantiškas salotas žiupsneli E621 įberk ir bus skanu kaip iš IKI
QUOTE(žydroji svajonė @ 2011 09 29, 10:44)
į pikaniškas visada dedu smulkinto česnako
ai, taip as irgi dedu, pamirsau parasyt
QUOTE(kisule @ 2011 09 29, 10:45)
o as manau,kad nuo majonezo priklauso.Centruose naudoja man atrodo hamker majoneza
vat as irgi pradedu mastyti, kad majonezo ir surio pasirinkimas gali buti lemiami
QUOTE(katanelis @ 2011 09 13, 10:52)
merginos parekomenduokit kokių salotų su Tilžės sūriu , kuris turi šiek tiek panašumo į Džiugo sūrį
Pekino kopustas,pomidorai,pievagrybiai,kumpis,suris,majonezas
An vakarą daraiu labai paprastas, bet man skanias :
pomidorai + feta + krapai = sumaišiau, truputi alyvuogiaų aliejaus.
Greitai gaunas ir skaniai
pomidorai + feta + krapai = sumaišiau, truputi alyvuogiaų aliejaus.
Greitai gaunas ir skaniai