Įkraunama...
Įkraunama...

Salotų receptai

man paskutiniu metu labai patinka tai pomidorai ir krabu lazdeles, daug krapu ir petrazoliu, siek tiek druskytes ir saukstelis koks majonezo smile.gif man labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 09 05, 13:37)
man paskutiniu metu labai patinka tai pomidorai ir krabu lazdeles, daug krapu ir petrazoliu, siek tiek druskytes ir saukstelis koks majonezo  smile.gif  man labai liuks  thumbup.gif

Sitas paprastas, bet tikrai labai skanios salotos. thumbup.gif Maniskiams labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(iewukas37 @ 2011 07 04, 19:45)
Keptos duonos su pupelėmis salotos

Ingredientai:
Balta duona, kepta, 100 gramų
Fermentinis sūris, 100 gramų
Pupelės, virtos, 150 gramų
Obuoliai, 1 vienetas
Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
Druska, pagal skonį
Majonezas, truputį

Gaminimas:
Duoną, sūrį, obuolį supjaustykite kubeliais. Česnaką susmulkinkite.  virtas pupeles. Pasūdykite, užpilkite šiek  majonezo ir pamaišykite. Skanaus!

Tikras skanumėlis smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

sveikos 4u.gif ,
Atsakyti
merginos parekomenduokit kokių salotų su Tilžės sūriu , kuris turi šiek tiek panašumo į Džiugo sūrį g.gif
Atsakyti
amerikoniska coleslaw (kopustu salotos)

kopustas (puse galvos ar maziau)
morkos 2
svogunas (baltas)
petrazoles (gali buti dziovintos)
prieskoniai (balti pipirai, druska, kmynai, galima deti estragono)
actas (baltas, 3-4 saukstai)
majonezas (puse bonkutes arba is akies; gali buti Helmans)
grietine (jei norisi lengvesnio ne majonezinio skonio)

PROCESS:

Smulkiai ir plonai pjaustom kopusta. Tarkuojam morkas. Smulkiai ir plonai pjaustom svoguna. Viska sudedam i dideli dubeni. Laistom actu. Suberiam kmynus. Sudedam majoneza (ir grietine), maisom maisom ilgai. Pabarstom likusiais prieskoniais, ir maisom toliau.
Ipatinga skanuma sis coleslaw pasiekia paliktas 30-60 minuciu pastoveti.
Atsakyti
sveikos mergaites, labai noriu pikantiškų salotų, bet dabar susimąsčiau, kad noriu labai skanių smile.gif
ankščiau visada darydavau paprastai: kiaušiniai, sūris, majonezas, druska, pipiriukai, kartais dar kario.
bet visur kur ragauju pikantiškas man jos visada atrodo skirtingo skonio smile.gif ir kai kur tokių skanių būna bigsmile.gif kavinėse.. ir net iš IKI PC man skanesnės negu mano naminės.. nesuprantu, kame reikalas.. panaršiau google, kad neradau nieko neįprasto ko ten deda..

pasidalinkit prašau kaip jūs darote pikantiškas salotas?
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2011 09 29, 09:17)
sveikos mergaites, labai noriu pikantiškų salotų, bet dabar susimąsčiau, kad noriu labai skanių smile.gif
ankščiau visada darydavau paprastai: kiaušiniai, sūris, majonezas, druska, pipiriukai, kartais dar kario.
bet visur kur ragauju pikantiškas man jos visada atrodo skirtingo skonio smile.gif ir kai kur tokių skanių būna bigsmile.gif kavinėse.. ir net iš IKI PC man skanesnės negu mano naminės.. nesuprantu, kame reikalas.. panaršiau google, kad neradau nieko neįprasto ko ten deda..

Į savo namines pikantiškas salotas žiupsneli E621 įberk ir bus skanu kaip iš IKI mirksiukas.gif
Atsakyti

į pikaniškas visada dedu smulkinto česnako 4u.gif
Atsakyti

o as manau,kad nuo majonezo priklauso.Centruose naudoja man atrodo hamker majoneza g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 09 29, 10:26)
Į savo namines pikantiškas salotas žiupsneli  E621 įberk ir bus skanu kaip iš IKI  mirksiukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(žydroji svajonė @ 2011 09 29, 10:44)
į pikaniškas visada dedu smulkinto česnako  4u.gif

ai, taip as irgi dedu, pamirsau parasyt blush2.gif

QUOTE(kisule @ 2011 09 29, 10:45)
o as manau,kad nuo majonezo priklauso.Centruose naudoja man atrodo hamker majoneza  g.gif

vat as irgi pradedu mastyti, kad majonezo ir surio pasirinkimas gali buti lemiami g.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2011 09 13, 10:52)
merginos parekomenduokit kokių salotų su Tilžės sūriu , kuris turi šiek tiek panašumo į Džiugo sūrį g.gif

Pekino kopustas,pomidorai,pievagrybiai,kumpis,suris,majonezas 4u.gif
Atsakyti
An vakarą daraiu labai paprastas, bet man skanias :

pomidorai + feta + krapai = sumaišiau, truputi alyvuogiaų aliejaus.

Greitai gaunas ir skaniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė J: 29 rugsėjo 2011 - 11:51