Kur galima įsigyti sveriamų jūros kopūstų?
QUOTE(Visenta @ 2011 03 29, 21:38)
Kur galima įsigyti sveriamų jūros kopūstų?
Didesnese parduotuvese maxima,rimi
QUOTE(basomis @ 2011 03 30, 15:46)
SALIERO NETURIU, TAI PASIDARIAU OBUOLIUS SU MORKYTEM IR MAJONEZU LABAI GARDU
Ir aš panašiai darau salotas,bet truputėlį kiti ingridentas.
tai morkos+obuolys+salieras{gumbinis}+poras+įvairūs riešutai kapoti.+apelsinas.
Prieskoniai dž.krapai+mairūnas+bazilikas+balti pipira+cesnakas
Nenaudoju majonezo,tai užpilas alyvų aliejus.
tai morkos+obuolys+salieras{gumbinis}+poras+įvairūs riešutai kapoti.+apelsinas.
Prieskoniai dž.krapai+mairūnas+bazilikas+balti pipira+cesnakas
Nenaudoju majonezo,tai užpilas alyvų aliejus.
O kaip jums toks receptas? Visko atrodo daug, bet ten eina prie mesos daug kas.
0,5 kg jautienos filė, gabalėlio imbiero šaknies, raudono aštraus pipiro, juodų pipirų,
aliejaus kepti, 0,5 stiklinės sezamų sėklų,
svogūno galvos (geriausia tiks mėlynas svogūnas), saujos juodųjų alyvuogių, salotų,
keleto saldžiųjų pipirų, poros obuolių, 0,5 saliero šaknies, vienos morkos.
Padažui reikės:
poros šaukštų alyvuogių aliejaus, šaukšto sezamų aliejaus, šaukštelio garstyčių, šaukštelio medaus, 0,5 citrinos sulčių, 0,5 apelsino sulčių, ant šaukštelio galo geltono kario, šviežio baziliko ir poros šaukštų sūraus sojų padažo - vietoje druskos.
Mėsytę supjaustome plonais gabalėliais ir pamušam. Susmulkinam imbierą, pipirus ir gerai įtriname mėsą. Paliekame porai valandų. Pavoliojame sezamo sėklose. Gausiai į keptuvę pilame aliejaus, gerai įkaitiname ir pakepinam iš abiejų pusių mėsą. Ilgai nekepkite - gera jautiena labai greitai iškepa, ilgai kepant ji kietėja. Paliksime mėsytę, kad atšaltų.
Juostelėmis supjaustome saliero šaknį, morkas, pipirus, svogūną, suplėšome salotas. Nuluptus obuolius susmulkinam, alyvuoges supjaustom griežinėliais.
Viskas padažo dalis sudedam ir gerai išmaišome iki vientisos masės.
Į lėkštę sudedam smulkintas daržoves, ant viršaus - mėsą ir užpilame padažą.
Receptas iš čia:
http://katinorecepta...pikantisku.html
0,5 kg jautienos filė, gabalėlio imbiero šaknies, raudono aštraus pipiro, juodų pipirų,
aliejaus kepti, 0,5 stiklinės sezamų sėklų,
svogūno galvos (geriausia tiks mėlynas svogūnas), saujos juodųjų alyvuogių, salotų,
keleto saldžiųjų pipirų, poros obuolių, 0,5 saliero šaknies, vienos morkos.
Padažui reikės:
poros šaukštų alyvuogių aliejaus, šaukšto sezamų aliejaus, šaukštelio garstyčių, šaukštelio medaus, 0,5 citrinos sulčių, 0,5 apelsino sulčių, ant šaukštelio galo geltono kario, šviežio baziliko ir poros šaukštų sūraus sojų padažo - vietoje druskos.
Mėsytę supjaustome plonais gabalėliais ir pamušam. Susmulkinam imbierą, pipirus ir gerai įtriname mėsą. Paliekame porai valandų. Pavoliojame sezamo sėklose. Gausiai į keptuvę pilame aliejaus, gerai įkaitiname ir pakepinam iš abiejų pusių mėsą. Ilgai nekepkite - gera jautiena labai greitai iškepa, ilgai kepant ji kietėja. Paliksime mėsytę, kad atšaltų.
Juostelėmis supjaustome saliero šaknį, morkas, pipirus, svogūną, suplėšome salotas. Nuluptus obuolius susmulkinam, alyvuoges supjaustom griežinėliais.
Viskas padažo dalis sudedam ir gerai išmaišome iki vientisos masės.
Į lėkštę sudedam smulkintas daržoves, ant viršaus - mėsą ir užpilame padažą.
Receptas iš čia:
http://katinorecepta...pikantisku.html
Bent jau man labai skanios salotos su tunu:
-Icebergó salotos
-Sviezi pomidorai
-Sauleje dziovinti pomidorai
-Melynieji svogunai
-Sviezi agurkai
-Tunas aliejuje
-Kapareliu (nebutinai)
-Dziugo surio (tarkuoto)
Viska supjaustyti norimo dydzio gabaleliais ir sluoksniuoti. Padaza naudoju "ICA- I love eco Crema di balsamico"
-Icebergó salotos
-Sviezi pomidorai
-Sauleje dziovinti pomidorai
-Melynieji svogunai
-Sviezi agurkai
-Tunas aliejuje
-Kapareliu (nebutinai)
-Dziugo surio (tarkuoto)
Viska supjaustyti norimo dydzio gabaleliais ir sluoksniuoti. Padaza naudoju "ICA- I love eco Crema di balsamico"
Mano mėgstamos jau kelias dienas iš eilės darau :
kubeliai supjaustytas rūkytas kumpis
susmulkintas svogūnas
susmulkintas česnakas
susmulkintas virtas kiaušinis
petražolės, krapai
viską sumaišyti su majonezu
tada pasikepinu duonos gabaliukus aliejuje ir atvėsus užsitepu tomis salotėlėmis, ar kaip čia pavadinti man skaniau, kai ta užtepėlė būna šiek tiek pastovėjusi šaldytuve, t.y šaltesnė
kubeliai supjaustytas rūkytas kumpis
susmulkintas svogūnas
susmulkintas česnakas
susmulkintas virtas kiaušinis
petražolės, krapai
viską sumaišyti su majonezu
tada pasikepinu duonos gabaliukus aliejuje ir atvėsus užsitepu tomis salotėlėmis, ar kaip čia pavadinti man skaniau, kai ta užtepėlė būna šiek tiek pastovėjusi šaldytuve, t.y šaltesnė
Sveikos,noriu padekoti uz nerealias idejas,kuriu prisirinkau busimai sventei. Tuoj is Jusu ideju knyga pasigaminsiu
QUOTE(neringusikas @ 2011 03 24, 20:41)
Mano megstamiausios su kalafiorais, vasara labai daznai darau :
Kalafioraspomidorai
konservuoti zirneliai
krabu lazdeles
Sumaisyt su majonezu , skonis neatsibostantis
Kalafioraspomidorai
konservuoti zirneliai
krabu lazdeles
Sumaisyt su majonezu , skonis neatsibostantis
Ar kalafiora reikia apvirti, ar zalia dedate?
Aš dėjau žalią. Tikrai gero skonio salotos.
SALOTOS "SAULEGRAZA"
5 kiausiniai;
skardine maza tuno;
2 svogunai;
3 virtos bulves ;
majonezas;
prieskoniai;
traskuciai;
alyvuogiu.
Sluoksniuojame:
sluoksnis tarkuotu bulviu,po to dedame tuna,trecias sluoksnis tarkuoti kiausinio baltymai,svogunai po kiekvieno sluoksnio pertepame majonezu,galiausiai fomuojame ovala ir barstome tarkuotu kiausinio tryniu,puosiame traskuciais ir alyvuogem.
5 kiausiniai;
skardine maza tuno;
2 svogunai;
3 virtos bulves ;
majonezas;
prieskoniai;
traskuciai;
alyvuogiu.
Sluoksniuojame:
sluoksnis tarkuotu bulviu,po to dedame tuna,trecias sluoksnis tarkuoti kiausinio baltymai,svogunai po kiekvieno sluoksnio pertepame majonezu,galiausiai fomuojame ovala ir barstome tarkuotu kiausinio tryniu,puosiame traskuciais ir alyvuogem.