Įkraunama...
Įkraunama...

Salotų receptai

Kur galima įsigyti sveriamų jūros kopūstų?
Atsakyti
QUOTE(Visenta @ 2011 03 29, 21:38)
Kur galima įsigyti sveriamų jūros kopūstų?

Didesnese parduotuvese maxima,rimi
Atsakyti
Salieras
Morka
Obuolys
Majonezas....sutarkuoti viska ir sumaisyti su majonezu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(basomis @ 2011 03 30, 15:46)
Salieras
Morka
Obuolys
Majonezas....sutarkuoti viska ir sumaisyti su majonezu  4u.gif


SALIERO NETURIU, TAI PASIDARIAU OBUOLIUS SU MORKYTEM IR MAJONEZU 4u.gif LABAI GARDU thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ir aš panašiai darau salotas,bet truputėlį kiti ingridentas.

tai morkos+obuolys+salieras{gumbinis}+poras+įvairūs riešutai kapoti.+apelsinas.

Prieskoniai dž.krapai+mairūnas+bazilikas+balti pipira+cesnakas


Nenaudoju majonezo,tai užpilas alyvų aliejus.
Atsakyti
O kaip jums toks receptas? Visko atrodo daug, bet ten eina prie mesos daug kas.

0,5 kg jautienos filė, gabalėlio imbiero šaknies, raudono aštraus pipiro, juodų pipirų,
aliejaus kepti, 0,5 stiklinės sezamų sėklų,

svogūno galvos (geriausia tiks mėlynas svogūnas), saujos juodųjų alyvuogių, salotų,
keleto saldžiųjų pipirų, poros obuolių, 0,5 saliero šaknies, vienos morkos.

Padažui reikės:
poros šaukštų alyvuogių aliejaus, šaukšto sezamų aliejaus, šaukštelio garstyčių, šaukštelio medaus, 0,5 citrinos sulčių, 0,5 apelsino sulčių, ant šaukštelio galo geltono kario, šviežio baziliko ir poros šaukštų sūraus sojų padažo - vietoje druskos.

Mėsytę supjaustome plonais gabalėliais ir pamušam. Susmulkinam imbierą, pipirus ir gerai įtriname mėsą. Paliekame porai valandų. Pavoliojame sezamo sėklose. Gausiai į keptuvę pilame aliejaus, gerai įkaitiname ir pakepinam iš abiejų pusių mėsą. Ilgai nekepkite - gera jautiena labai greitai iškepa, ilgai kepant ji kietėja. Paliksime mėsytę, kad atšaltų.
Juostelėmis supjaustome saliero šaknį, morkas, pipirus, svogūną, suplėšome salotas. Nuluptus obuolius susmulkinam, alyvuoges supjaustom griežinėliais.
Viskas padažo dalis sudedam ir gerai išmaišome iki vientisos masės.
Į lėkštę sudedam smulkintas daržoves, ant viršaus - mėsą ir užpilame padažą.

Receptas iš čia:
http://katinorecepta...pikantisku.html
Atsakyti
Bent jau man labai skanios salotos su tunu:
-Icebergó salotos
-Sviezi pomidorai
-Sauleje dziovinti pomidorai
-Melynieji svogunai
-Sviezi agurkai
-Tunas aliejuje
-Kapareliu (nebutinai)
-Dziugo surio (tarkuoto)
Viska supjaustyti norimo dydzio gabaleliais ir sluoksniuoti. Padaza naudoju "ICA- I love eco Crema di balsamico"
Atsakyti
Mano mėgstamos 4u.gif jau kelias dienas iš eilės darau essen.gif:
kubeliai supjaustytas rūkytas kumpis
susmulkintas svogūnas
susmulkintas česnakas
susmulkintas virtas kiaušinis
petražolės, krapai
viską sumaišyti su majonezu 4u.gif

tada pasikepinu duonos gabaliukus aliejuje ir atvėsus užsitepu tomis salotėlėmis, ar kaip čia pavadinti blush2.gif man skaniau, kai ta užtepėlė būna šiek tiek pastovėjusi šaldytuve, t.y šaltesnė 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu padekoti uz nerealias idejas,kuriu prisirinkau busimai sventei. 4u.gif Tuoj is Jusu ideju knyga pasigaminsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neringusikas @ 2011 03 24, 20:41)
Mano megstamiausios su kalafiorais, vasara labai daznai darau :

Kalafioraspomidorai
konservuoti zirneliai
krabu lazdeles

Sumaisyt  su  majonezu , skonis neatsibostantis smile.gif



Ar kalafiora reikia apvirti, ar zalia dedate?
Atsakyti
Aš dėjau žalią. Tikrai gero skonio salotos.
Atsakyti
SALOTOS "SAULEGRAZA"
5 kiausiniai;
skardine maza tuno;
2 svogunai;
3 virtos bulves ;
majonezas;
prieskoniai;
traskuciai;
alyvuogiu.
Sluoksniuojame:
sluoksnis tarkuotu bulviu,po to dedame tuna,trecias sluoksnis tarkuoti kiausinio baltymai,svogunai po kiekvieno sluoksnio pertepame majonezu,galiausiai fomuojame ovala ir barstome tarkuotu kiausinio tryniu,puosiame traskuciais ir alyvuogem. 4u.gif

user posted image
Atsakyti