Įkraunama...
Įkraunama...

Salotų receptai

Dekuj uz receptukus 4u.gif
Pievagrybiu neturejau,o su sezamu seklom MB ne megzta.O due drops receptuka tik siandien pamaciau,tikiu,kad turetu buti labai skanu smile.gif o saulergazas reiktu pakepinti?

Taigi dariau tokias(prisiminiau,kad sena ukrainisku receptu knyga turiu)mesa,marin agurkas,suris,kiausinis.Sumaisyti majoneza su pomidoro padazu+cesnako.Skanu smile.gif
Atsakyti
Man skaniausios salotos:
Supjaustyto sviezio mozarelo surio skilteles (toks kur surime buna) perdedu pomidoro skiltelemis, uzpilu siek tiek alyvuogiu aliejaus ir pabarstau baziliko (sviezio arba dziovinto) ir valgau su paskrudintu batonu....paprasta, skanu ir graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2011 01 19, 11:24)
Dekuj uz receptukus 4u.gif
Pievagrybiu neturejau,o su sezamu seklom MB ne megzta.O due drops receptuka tik siandien pamaciau,tikiu,kad turetu buti labai skanu smile.gif o saulergazas reiktu pakepinti?

As valgiau su nekepintom,bet cia kaip kam skaniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2011 01 16, 16:22)
Sakykite o riesutukai nekepinti? g.gif Labai skaniai skambanti misraine ax.gif

nekepinti
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2011 01 19, 19:27)
Man skaniausios salotos:
Supjaustyto sviezio mozarelo surio skilteles (toks kur surime buna) perdedu pomidoro skiltelemis, uzpilu siek tiek alyvuogiu aliejaus ir pabarstau baziliko (sviezio arba dziovinto) ir valgau su paskrudintu batonu....paprasta, skanu ir graziai atrodo  smile.gif

Aš dar apšlakstau trupučiu sojos padažo. Ir tada valgau........................
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2011 01 19, 18:27)
Man skaniausios salotos:
Supjaustyto sviezio mozarelo surio skilteles (toks kur surime buna) perdedu pomidoro skiltelemis, uzpilu siek tiek alyvuogiu aliejaus ir pabarstau baziliko (sviezio arba dziovinto) ir valgau su paskrudintu batonu....paprasta, skanu ir graziai atrodo  smile.gif

Tai va Italijoje darome taip bruscetti. Gabaliukai pomidorus su maisyti si alyvuogiu aliejumi ir druskos,pipiru,origano ir rucola viska sumaisyti ir deti ant gabalieliu paskrudintos duonos. o mozarela atskirai valgoma pire ju vadinama viskas antipasto, valgome pries paghrindini maista kaip uzkandi.
Papildyta:
QUOTE(Algertina @ 2011 01 28, 16:40)
Tai va Italijoje darome taip bruscetti. Gabaliukai pomidorus su maisyti si alyvuogiu aliejumi ir druskos,pipiru,origano ir rucola viska sumaisyti ir deti ant gabalieliu paskrudintos duonos. o mozarela atskirai valgoma pire ju vadinama viskas antipasto, valgome pries paghrindini maista kaip uzkandi.

Ir dar keli receptukai is Italijos.
1. tunas is skardines
pomodorai gabalikais supjaustyti
raudonas svogunas supjaustitas siaudeliais
druskos,pipiru
alyvu alijaus
viska sumaisyti.

2. rucola apslakstyti tik su citrinos sultimi ir sumaisyti su alyvu aliejumi biski druskos valgome dazniausia prie kepos ant zariju mesos.

3. zvezia morka supjaustyti ant smulkios tarkos
Krabu lazdelius su ranka suplesyti siaudeliais
majonezas
citrinos sulcio apslakstyti
biski druskos.
viska sumaisyti

4. tunas is skardines
virta bulve sutrinta per mesmale arba smulkiai supjaustyti kubeliais
marinotas agurkas
marinota morka
majonezas
druskos biski
viska sumaisyti.

SKANAUS !!!

Atsakyti
pati greiciausia ir man skaniausi salota essen.gif:

Pekino kopustas
Poras
Zalias agurkas
Krapai
Majonezas
Druskyte

didis.gif givios ir labai skanios salotos didis.gif
Atsakyti
Man skaniausios salotos: ziedinis kopustas, brokolis, pomidoras, agurkas, morka, ridikeliai,obuolys, soju daigai, melynasis svogunas.
P.S.morka as nuskutu,nuplaunu,ir skustuku juostelemis isilgai smulkinu,labai skaniai valgosi jos taip wub.gif
visa kita susmulkinti iprastai,salotas pagardinti majonezu ir grietine,kas megstate druska ir pipirais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sincity: 30 sausio 2011 - 00:26
o man skaniausios ir gaiviausios salotos

poras,pomodorai zali,aguras zalias,paprika raudona,geltona ir konservuotu kokuruzu viska supiaustom siaudeliais, dedame druskytes pilme aliejaus ir skanaujame labai gaivos
thumbup.gif
Atsakyti
Sumaisiau ka turejau ir gavosi visai neblogos salotos biggrin.gif
Isviriau makaronu (ipyliau i vandeni siek tiek aliejaus, kad makaronai verdant nesuliptu), i atvesusius makaronus idejau supjaustyta avokado, podimidora ir uztarkavau surio, pridejau nemazai dziovinto baziliko ir pagardinau alyvuogiu aliejumi. Kas megsta siu salotu ingredientus turetu patikti smile.gif
Atsakyti
Sumaisius Beatos ir Oliverio patiekalus, atradau savo salotas biggrin.gif na zinokit labai skanu, toks kaip uzkandis, bet siltas:)
Pirmiausiai pakepinam ant grilio keptuves cukinijas ir paprikas raudonas pvz, kol suminkstes, tada pasidarom padaziuka is aliejaus, prieskoniniu zoleliu, druskos, pipiro, cesnako trinto ir balzaminio acto. tada darzoves sudeliojame i lekste, patrupiname fetos suriu ir apslakstome padazu. valgome su duona! labai skanu:)
Atsakyti
O man be galo skanios salotytės tokios:
agurkas, pomidoras, avokadas, svogūnų laiškai, kepintos saulėgrąžos. Viską supjaustom sudedam į dubenį, ant viršaus užpilam padažiuką ( medus, citrinų sultys, sojų padažas, aliejus), dar truputis druskos, pipiriukų, sumaišom ir skanaus smile.gif
MB šias salotas dar "pasidobulina" įsidėdamas apkeptų dešrelės gabaliukų biggrin.gif
Atsakyti