QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 11 13, 23:48)
Sveikos
nežinau kas man šiandien šovė į galvą, bet taip užsinorėjau kokios mišrainės su apelsinais (šiandien pietum valgiau kiaulienos kepsnį, tai sumaniau išsispausti apelsino, nu taip patiko...), bet ne vaisinių kokių. Va kažin ką galima suderinti ir koks tiktų padažas.
nežinau kas man šiandien šovė į galvą, bet taip užsinorėjau kokios mišrainės su apelsinais (šiandien pietum valgiau kiaulienos kepsnį, tai sumaniau išsispausti apelsino, nu taip patiko...), bet ne vaisinių kokių. Va kažin ką galima suderinti ir koks tiktų padažas.
As tokias darau.
Apelsina nulupti, ir dar karta nulupti , t.y. nuimti visas pleveles ir skureles, kad liktu apelsino "mesa", pjaustom kubeliais. Raudonaji svoguna pjaustom pusziedziais plonais. Viska sumaisom, paslakstom alyvu aliejum, druska, pipirais. As patiekiau su skrudintu prancuzisku batonu. Skonis maloniai nustebino.