Sveikos saunuoles.
Man labai patinka tokios lengvos salotytes.
Konservuoti kukuruzai
Kiniskos salotos
Pomidoras
Paprikos
Uzpilti:citrinos sultis, alejus, cukrus, druska
Gal kas zino salotu receptu su aliejum?
nerealaus skonio salotos su silke
dedu aisberg salotu,pekino kopusto,marinuoto agurko,pomidoriuku tu mazyciu(vysniniai ar kaip ten jie vadinasi)ir zinoma silkes,bet tokia naudoju kur buna rausvoji,nu skani slikute,uzdedu majonezo,pasidarius salotas pakepinu bulve tokio tipo kaip traskuciai apvalainai tik siek tiek stoesniai griezineliais ir apdedu lekste su salotom,nu lb gardu,neturiu nuotraukos tikiuosi suprasit mano toki padrikoka raceptuka
dedu aisberg salotu,pekino kopusto,marinuoto agurko,pomidoriuku tu mazyciu(vysniniai ar kaip ten jie vadinasi)ir zinoma silkes,bet tokia naudoju kur buna rausvoji,nu skani slikute,uzdedu majonezo,pasidarius salotas pakepinu bulve tokio tipo kaip traskuciai apvalainai tik siek tiek stoesniai griezineliais ir apdedu lekste su salotom,nu lb gardu,neturiu nuotraukos tikiuosi suprasit mano toki padrikoka raceptuka
QUOTE(Renatukx @ 2010 10 31, 21:14)
Tai, kad cia neperdaug ka gali ir ismastyti.
As, tarkim, dedu agurkus, pomidorus, svogunus, ridikelius ir uzpilu aliejum.
Arba tik pomidorus su svogunais plius aliejus.
Arba, visas darzoves kokias turiu, sumetu i bliuda ir uzpilu aliejum.
Lyg ir pervečiau temą, bet neradau nieko panašaus, ką ragavau viename vakarėlyje. Gal kuri nors žinosite tikslų receptą: buvo dėta rukola, juodos alyvuogės, vyšniniai pomidoriukai, daug tarkuoto sūrio a la "Džiugas", šiek tiek, atrodo, vytinto kumpio. Ir skaidrus užpilas, tik neįsivaizduoju jo sudėties... Iš anksto ačiū, jei kas patikslinsit
Paskutiniu metu daznai perkam salotas is IKI, jos gamintos vietoj taip supakuotos i apvalu indely, buna 4 rusiu su tunu, su vistiena, su lasisa ir su feta. Nu nerealiai man jos skanios, o kas skaniausia jose tai padazas. Gal kas ragavot, gal turit minciu kaip ji pagaminti Kas labiausiai man patinka, kad salotos nebuna sumakaluotos, padazas idetas atskirai supiltas i indely. Ir kaina padori. Nu bet kaip pasigaminti ta padaza namie
Papildyta:
Hmmm, ar ne kazkas panasaus ir bus, rytoj isbandysiu
Papildyta:
QUOTE(due drops @ 2010 10 28, 03:29)
Keptos jautienos gabaliukai,raudona paprika,sviezias agurkas,saulegrazu seklos,acto-medaus uzpilas
Hmmm, ar ne kazkas panasaus ir bus, rytoj isbandysiu
Labai skanios gaivios salotos
Reikės kinietiško kopūsto, pomidorų, krabų lazdelių, virtų kiaušinių. Viską supjaustome ir sumaišome su majonezu.
Reikės kinietiško kopūsto, pomidorų, krabų lazdelių, virtų kiaušinių. Viską supjaustome ir sumaišome su majonezu.
Labai skaniai atrodo bandysiu daryti Ingel
QUOTE(Ingel @ 2010 11 07, 19:12)
Labai skanios gaivios salotos
o cia tas kinietiskas kopustas tai tas pats kas pekino salotos ar ne? Kaip atrodo?
QUOTE(Jokūba @ 2010 11 09, 21:13)
o cia tas kinietiskas kopustas tai tas pats kas pekino salotos ar ne? Kaip atrodo?
tas pats
Labai skanios salotos isejo. Aciu uz receptuka
Papildyta:
As irgi dariau sitas salotas. tik antra karta nedejau persiku, tik slyvas. Buvo geriau, nes su persiku salotos pavandenija
Papildyta:
QUOTE(katex @ 2010 09 27, 19:15)
Kazkada is zurnalo "Zmones" buvau issikirpusi salotu "Egzotika" recepta, bet tik siandien isbandziau, labai skanu, tikrai rekomenduoju
Stai originalus receptas:
Stikline ryziu
virta vistos krutinele
sviezias agurkas
nedidelis indelis konservuotu persiku
sauja nuplautu dziovintu slyvu
saujele graikiniu riesutu
skiltele cesnako- kas megsta
druskos, pipiru, prieskoniu
keletas saukstu majonezo
As dejau ne visus ingridientus, o tik virta krutinele, ryzius, persikus, graikinius riesutus ir majoneza. Man sis derinys labai patiko ir zinau, kad dar darysiu ne karta
Stai originalus receptas:
Stikline ryziu
virta vistos krutinele
sviezias agurkas
nedidelis indelis konservuotu persiku
sauja nuplautu dziovintu slyvu
saujele graikiniu riesutu
skiltele cesnako- kas megsta
druskos, pipiru, prieskoniu
keletas saukstu majonezo
As dejau ne visus ingridientus, o tik virta krutinele, ryzius, persikus, graikinius riesutus ir majoneza. Man sis derinys labai patiko ir zinau, kad dar darysiu ne karta
As irgi dariau sitas salotas. tik antra karta nedejau persiku, tik slyvas. Buvo geriau, nes su persiku salotos pavandenija
Sveikos
nežinau kas man šiandien šovė į galvą, bet taip užsinorėjau kokios mišrainės su apelsinais (šiandien pietum valgiau kiaulienos kepsnį, tai sumaniau išsispausti apelsino, nu taip patiko...), bet ne vaisinių kokių. Va kažin ką galima suderinti ir koks tiktų padažas.
nežinau kas man šiandien šovė į galvą, bet taip užsinorėjau kokios mišrainės su apelsinais (šiandien pietum valgiau kiaulienos kepsnį, tai sumaniau išsispausti apelsino, nu taip patiko...), bet ne vaisinių kokių. Va kažin ką galima suderinti ir koks tiktų padažas.
QUOTE(dianele @ 2010 11 12, 16:39)
Labai skanios salotos isejo. Aciu uz receptuka
Papildyta:
Papildyta:
jaučiu iš tų pačių žmonių esu nukopinusi kitas salotas... dingsta vienos pirmųjų
vištos krūtinėlė
vynuogės
kepintos saulėgražos,
svogūnas
pekino kopūstas
Ką reik pasmulkinam + druskos,pipiro + koks nors "neryškus" majonezas(man atrodo recepte helmans light). Kadangi įeina svogūnas, tai per naktį šaldytuve geriau nelaikyti