Sveikos. Nezinau kur rasyti, bet gal Jus padesite. Darysiu salotas su Parmezano suriu, bet.... nerandu tokio niekur. Noriu Jusu paklausti, kaip jis kitaip vadinasi ar gal yra koks nors analogas Man taip jauciasi, kad musu Dziugas toks pat, bet suriuose as nelabai suprantu, todel noriu Jusu nuomones. Aciu.
QUOTE(Bijuna @ 2010 10 01, 08:18)
Sveikos. Nezinau kur rasyti, bet gal Jus padesite. Darysiu salotas su Parmezano suriu, bet.... nerandu tokio niekur. Noriu Jusu paklausti, kaip jis kitaip vadinasi ar gal yra koks nors analogas Man taip jauciasi, kad musu Dziugas toks pat, bet suriuose as nelabai suprantu, todel noriu Jusu nuomones. Aciu.
taip,galit keist Dziugu
QUOTE(saldidruska @ 2010 09 24, 20:49)
Siandien gaminausi silkute pagal sita recepteli, tikrai labai skanu
Smagu kad patiko as visai pamirsau pamineti kad majoneza su grietine sumaisyti reikia,per puse
Mano šeimynos megstamiausios salotos:
Paprasta kai 2x2
2indeliai konservuotu kukuruzu
400-500g rukytos vistienos
puse svoguno
majonezo.
vistyte supjaustai, sudeti kukuruzus, svoguna ir ismaisai su majonezu. Labai skanu, paprasta, greita....
Paprasta kai 2x2
puse svoguno
majonezo.
vistyte supjaustai, sudeti kukuruzus, svoguna ir ismaisai su majonezu. Labai skanu, paprasta, greita....
QUOTE(gisa @ 2010 10 11, 16:55)
Mano šeimynos megstamiausios salotos:
Paprasta kai 2x2
puse svoguno
majonezo.
Paprasta kai 2x2
puse svoguno
majonezo.
o makaronų nereikia? žinau lygiai tokias pačias tik į jas dar reikia makaronu..Man čia jų labai trūktų
as siandien seimynai paprastutes darysiu salotytes :
lasisa (perku kur buna sufasuota salotoms);
zirneliai koncervuoti (perku La Palma, jie ne optima linijos bet vieni is pigesniu ir gana skanus);
virtas kiausinis;
agurkas zalias arba raugintas;
ridikeliai (dar turiu is darzo keleta paskutiniuju);
druska, pipiriukas;
Daumantu majonezas ar kitas panasus pagal skoni
lasisa (perku kur buna sufasuota salotoms);
zirneliai koncervuoti (perku La Palma, jie ne optima linijos bet vieni is pigesniu ir gana skanus);
virtas kiausinis;
agurkas zalias arba raugintas;
ridikeliai (dar turiu is darzo keleta paskutiniuju);
druska, pipiriukas;
Daumantu majonezas ar kitas panasus pagal skoni
Gal kokias zinote skanias salotas su mesa kepta
sveikutes,
Temutes neseku, tai gal kazkuri jau rasete, bet siandien pasidriau tokias salotas: pekinas, zalias agurkas, pomidoriukai, konservuot.kukuruzai ir tunas savo sultyse - tada truputieli drsukytes, aliejuko ir citrinos padaziukas....nium, dariau kas tiesiog sove i galva, bet rezultatas labai maloniai nustebino ...
Temutes neseku, tai gal kazkuri jau rasete, bet siandien pasidriau tokias salotas: pekinas, zalias agurkas, pomidoriukai, konservuot.kukuruzai ir tunas savo sultyse - tada truputieli drsukytes, aliejuko ir citrinos padaziukas....nium, dariau kas tiesiog sove i galva, bet rezultatas labai maloniai nustebino ...
QUOTE(kisule @ 2010 10 27, 16:27)
Aš tokias dariau, patiko, aišku padažą nebūtina šį naudot
QUOTE(Envita @ 2010 10 27, 20:02)
Aciu reiks pameginti
QUOTE(kisule @ 2010 10 27, 16:27)
Keptos jautienos gabaliukai,raudona paprika,sviezias agurkas,saulegrazu seklos,acto-medaus uzpilas
QUOTE(ceburashka @ 2010 09 22, 18:08)
Sveikos
Noriu pasigaminti tokiu salotu,jie "Rimi"parsiduoda,vadinasi "prie alaus" tik neberandu tokio didzio zirniu pirkti.o gal ten ne zirniai?
Siandien dariau salotas su silke
1 silke(galima file)supjaustyti juostelemis.Sutarkuota bulvyne tarka-dideli svoguna+rugstu obuoli-su burokine tarka.Obuoli ir svoguna sumaisyti su majonezu ir uzdeti ant silkutes.Labai neiprastas skonis,svelnus
Noriu pasigaminti tokiu salotu,jie "Rimi"parsiduoda,vadinasi "prie alaus" tik neberandu tokio didzio zirniu pirkti.o gal ten ne zirniai?
Siandien dariau salotas su silke
1 silke(galima file)supjaustyti juostelemis.Sutarkuota bulvyne tarka-dideli svoguna+rugstu obuoli-su burokine tarka.Obuoli ir svoguna sumaisyti su majonezu ir uzdeti ant silkutes.Labai neiprastas skonis,svelnus
Aš panašiai darau tik, obuoli supjaustau kvadrateliais, svogūnas, sumaišau su grietine. Man šis miksas net prie mėsos labai tinka