Įkraunama...
Įkraunama...

Salotų receptai

savo gimtadieniui dariau viena megstamiausiu savo misrainiu smile.gif
kepta duona, tarkuotas suris, virtos pupeles, cesnakas, majonezas, karsto rukymo skumbre
http://public.fotki....i-duonytes.html
Atsakyti
as dar vietoj skumbres kartais kumpio rukyto idedu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2010 05 20, 17:40)
savo gimtadieniui dariau viena megstamiausiu savo misrainiu smile.gif
kepta duona, tarkuotas suris, virtos pupeles, cesnakas, majonezas, karsto rukymo skumbre
http://public.fotki....i-duonytes.html

Niam niam skaniai atrodo. Kaip tik turiu olandisko suriu, reiks ir man padaryti.
Tik, kad niekad nesu deju skumbres g.gif
Atsakyti
skumbre suteikia toki gera skoni, sunku pasakyti, bet ji su kepta duona laaabai tinka smile.gif
Atsakyti
TUNO SALOTOS.Reikes pekino salotos,agurko,pomidoro,tuno koncervu(tinka ir aliejuje ir savo sultyse),majonezo Helmans,pipiru.Pjaustyti pekina,siaudeliais agurka ir pomidora,user posted imagedeti tuna ant virsaus majoneza,pabarstyti pipirais.
Papildyta:
Ir dar vienos SU RUKYTA VISTIENA.Vistienos ketvirtis,obuolys,ryziai virti,nedidelis poras,truputi paprikos,druskos,pipiru,krapu,majonezo Helmans. Vistiena ir obuoli supjaustyti kubeliais,pora ziedeliais,paprika supjaustyti smulkiais kvadratukais,viska kresti i dubeni ir gerai ismaisyti.Skanaus!user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 04 26, 14:26)
Sveikutes  4u.gif gal kas zino receptu salotu su ananasais konservuotais? aciu  4u.gif

Na,mano visu draugu megstamiausios:
konservuoti ananasai;
konservuoti kukuruzai;
cesnako skiltele;
rukyta vistiena;
majonezas.
Ananasus,vistiena supjaustyti kubeliais, sudeti kukuruzus, ispausti cesnako ir uzdeti majonezo. Cesnakas labai superini skoni duoda. biggrin.gif Jei kepu vistiena, tai sias salotas pateikiu be rukytos vistienos. Tikrai labai skanu.
Atsakyti
sitos mano mamos pacios megstamiausios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 10 29, 10:27)
pekino kopūstas, žalias agurkas, kukurūzai, prieskoniai, majonezas

user posted image

Čia mano anytos mėgstamiausios salotos - tik dar kartais prideda kiaušinio ir vištienos. essen.gif
Atsakyti
as darau tokias pacias,bet idedu dar skrudintu saulegrazu,labai skanu thumbup.gif pameginkit,neapsiriksit mirksiukas.gif
Atsakyti
su ananasais darau sias salotas-

vistienos krutinele
pekino kopustas
koncervuoti ananasai
poras
skrudintos saulegrazos
majonezas
druska,pipirai

gaunasi gaivios socios salotos, skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 04 29, 07:14)
Neseniai atrastos salotos:

1/2 avokado
sauja juotelėmis pjaustyto liežuvio
1 pomidoras pjaustytas riekelėmis
4-5 plonai pjaustyto riekelėmis ožkos sūrio su dilgėlėmis
plėšytų žaliųjų salotų lapų
keletą lašų citrinos sulčių
baziliko (šviežio arba džiovinto)
Gardumėlis  thumbup.gif

Ar tikrai visas šių salotų padažas tik keli lašai citrinos sulčių? g.gif
---
Ir labai sudomino kur perkate ožkos sūrį su dilgėlėmis? smile.gif Nes ožkos sūrį labai mėgstam ir dažnai valgom, bet tokio dar neteko ragauti bigsmile.gif
Atsakyti
Ar kas nors žino kokių salotų su raugintais kopūstais?
Labai daug jų turime, tai jau nebeįsivaizduoju, ką dar su jais sugalvoti... doh.gif
Atsakyti