Sveıkos mergınos
gal kurı galıt parekomenduot salotas-mısraıne su kalmaraıs? Zınau keleta bet norısı naujoves
Nezinau ar buvo, bet teko daryti tokias salotas:
Mangas, agurkas (zalias), kepta vistiena, majonezas. Viska pjaustom kubeliais...
Mangas, agurkas (zalias), kepta vistiena, majonezas. Viska pjaustom kubeliais...
Salotos su avokadu
Reikia:
salotų (tinka bet kokios);
mocarelos sūrio;
avokado;
mėsytės;
pomidoro;
poro arba svogūnų laiškų;
prieskonių (pipirų, druskos);
majonezo.
Gamyba: viską supjaustome nedidelėmis juostelėmis ir sumaišome su prieskoniais bei majonezu. Avokadą rekomenduojama pjaustyti kuo vėliau, kad patiekus nebūtų pajuodęs Skanaus!
Reikia:
salotų (tinka bet kokios);
mocarelos sūrio;
avokado;
mėsytės;
pomidoro;
poro arba svogūnų laiškų;
prieskonių (pipirų, druskos);
majonezo.
Gamyba: viską supjaustome nedidelėmis juostelėmis ir sumaišome su prieskoniais bei majonezu. Avokadą rekomenduojama pjaustyti kuo vėliau, kad patiekus nebūtų pajuodęs Skanaus!
Sveikutes gal kas zino receptu salotu su ananasais konservuotais? aciu
QUOTE(Lu Lu @ 2010 04 26, 14:26)
Su ananasais mėgstu tokias - konservuoti ananasai, sūris kubeliais, mėsytė kubeliais (aš dažniausiai perku "aukštaičių kepsnį"), konservuoti kukurūzai ir majonezas. Apsivalgymas
Dar silkė su ananasais skanu, jei toks derinys priimtinas. Ir jei tai galima laikyti salotomis Tik tikslaus recepto jau nepamenu, seniai dariau. Bet pagrindinės dalys, silkė, kons. ananasai, šviežias agurkas, pomidoras, svogūno galvutė, majonezas.. atrodo viskas Proporcijas derinti pagal save. Pas mane daugiausiai būna silkės ir ananasų
Mergaitės gal kas galite parašyti kaip gaminti graikiškoms salotoms žaliajį padažiuką
Aš šiaip nelabai mėgėja salotų su konservuotais ananasais, bet mano draugė daro vienas, kurios man patinka:
pekino kopūstas,
konservuoti ananasai,
lydytas sūris,
saulėgrąžos.
Pekiną susmulkinti, sūrį supjaustyti kubeliais, sumaišyti su ananasais, saulėgrąžom ir majonezu. Prieskonių pagal savo nuožiūrą
man labai skanios ir gaivios šios salotos.
rūkyta vištiena, salotų lapai , ananasų kubeliai ir majonezas
as nezinau, zaliasis ten padaziukas graikiskoms salotoms ar ne, bet saviski gaminu taip - cirtinos sultys, alyvuogiu aliejus, bazilikas su petrazolem sutrintas ir medaus slakelis. Viska sumaisau ir pilu ant salotu
as dar darau tokias lesiu salotas:
svoguno galvute
truputis cesnaku
isvirti lesiai
salto rukymo skumbre
krapai
majonezas
druska
pipiriukai
Lesius isverdame, skumbre isvalome ir supjaustome gabaliukais, svoguna ir cesnaka susmulkiname, viska sumaisome su majonezu, paskaniname krapais, druskyte, pipiriukais
Labai socios salotos tiek vienas valgyti, tiek patiekti ant skrudintos duoneles kaip uzkandi
Gal kam patiks
svoguno galvute
truputis cesnaku
isvirti lesiai
salto rukymo skumbre
krapai
majonezas
druska
pipiriukai
Lesius isverdame, skumbre isvalome ir supjaustome gabaliukais, svoguna ir cesnaka susmulkiname, viska sumaisome su majonezu, paskaniname krapais, druskyte, pipiriukais
Labai socios salotos tiek vienas valgyti, tiek patiekti ant skrudintos duoneles kaip uzkandi
Gal kam patiks
aciu uz receptus su ananasais butinai isbandysiu, visi skaniai skamba
O as pastaruoju metu atradau toki skanesta kaip salieru stiebai Vakar dariau salotas: obuolys kubeliais, salieru stiebai, razinos, per burokine tarka tarkuota morka, viskas sumaisyta su majonezu
Siandien prie vistienos pagaminau: salieru stiebai, obuolys, saulegrazos, anakardziu riesutu pasmulkintu (irgi permaisyta su majonezu)
Man labai gardu
Siandien prie vistienos pagaminau: salieru stiebai, obuolys, saulegrazos, anakardziu riesutu pasmulkintu (irgi permaisyta su majonezu)
Man labai gardu