Įkraunama...
Įkraunama...

Salotų receptai

[quote=cafe del mar,2010 02 25, 21:16]
Šian vakarienei gaminausi avokado salotas
Vienai porcijai saloų pagaminti reikės:

Cafedel mar 4u.gif -Dievinu salotas su avokadu 4u.gif ,bet šios salotos mane pritrenkė skoniu.
Labai ydomus padažas 4u.gif
Atsakyti
[quote=regna,2010 02 27, 01:17]
[quote=cafe del mar,2010 02 25, 21:16]
Šian vakarienei gaminausi avokado salotas
Vienai porcijai saloų pagaminti reikės:

Cafedel mar 4u.gif -Dievinu salotas su avokadu 4u.gif ,bet šios salotos mane pritrenkė skoniu.
Labai ydomus padažas 4u.gif
[/quote]
Pritrenkė, kokia prasme? smile.gif

Man rodos tinka į salotų temą ax.gif
Šian valgėme pusryčiams:
user posted image
Reikės:
2 kiaušinių
2 riekelių šviesio duonos
2 griežinėlių rūkytos sprandinės
2 lapų Ledkalnio salotų
žiupsnelio Rukolos salotų
2 vynuoginių pomidoriukų
žiupsnelio jūros druskos
žiupsnelio juodūjų maltų pipirų
2 v.š. alyvuogių-čili aliejaus
Duona supjaustyti kubeliais ir pakepti kartu su sprandinės gabalėliais.Įmušti kiaušinius apibarstyti druska ir kepti uždengus keptuvę porą minučių.Ant lėkštės dėti salotų lapus , į juos dėti keptus kiaušinius su skrebučiais ir sprandine ,uždėti pamidoriukus,apibarstyti pipirais ir apšlakstyti viską aliejumi.Skanaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 02 kovo 2010 - 23:56
Šiltos burokėlių ir fetos sūrio salotos su graikiniais riešutais ir džiovintomis vyšniomis
user posted image
Salotoms pasigaminti reikės:
Virto burokėlio
fetos sūrio
Rukolos
graikinių riešutų
džiovintų vyšnių
alyvuogių aliejaus
jūros druskos
Padažui pasigaminti:
po 1 a.š.alyvuogių aliejaus,medaus,balzamiko acto ir 1a.š.jūros druskos
Virtą burokėlį pakepiname su trupučiu aliejaus.Pabarstome druska.Į lėkšte dedame visus ingredientus apšlakstome padažu ir Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2010 03 03, 00:37)
Pritrenkė, kokia prasme?  smile.gif

Man rodos tinka į salotų temą  ax.gif
Šian valgėme pusryčiams:
user posted image
Reikės:
2 kiaušinių
2 riekelių šviesio duonos
2 griežinėlių rūkytos sprandinės
2 lapų Ledkalnio salotų
žiupsnelio Rukolos salotų
2 vynuoginių pomidoriukų
žiupsnelio jūros druskos
žiupsnelio juodūjų maltų pipirų
2 v.š. alyvuogių-čili aliejaus
Duona supjaustyti kubeliais ir pakepti kartu su sprandinės gabalėliais.Įmušti kiaušinius apibarstyti druska  ir kepti uždengus keptuvę porą minučių.Ant lėkštės dėti salotų lapus , į juos dėti keptus kiaušinius su skrebučiais ir sprandine ,uždėti pamidoriukus,apibarstyti pipirais ir apšlakstyti viską aliejumi.Skanaus

TIK KA SUKIRTOM SU MB PO PORCIJA SITO GERIO thumbup.gif LIUX wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2010 03 19, 15:45)
TIK KA SUKIRTOM SU MB PO PORCIJA SITO GERIO  thumbup.gif LIUX  wub.gif

Smagu,kad patiko 4u.gif
Atsakyti
mano megstamiausios salotos (kaip tik siandien ruosiuosi daryti bigsmile.gif ): pekino kopustas, keptos vistienos gabaliukai, kubeliais pjaustytas suris, ananasu gabaliukai. viska sumaisyti su majonezu wub.gif
jeigu kas galetu man padeti ir pasakyti kaip ikelti foto (bandziau kelti per browse, bet labai didele foto isikelia) doh.gif , tada kai pagaminsiu salotas, ideciau foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2010 03 16, 21:13)
Šiltos burokėlių ir fetos sūrio salotos su graikiniais riešutais ir džiovintomis vyšniomis
user posted image
Salotoms pasigaminti reikės:
Virto burokėlio
fetos sūrio
Rukolos
graikinių riešutų
džiovintų vyšnių
alyvuogių aliejaus
jūros druskos
Padažui pasigaminti:
po 1 a.š.alyvuogių aliejaus,medaus,balzamiko acto ir  1a.š.jūros druskos
Virtą burokėlį pakepiname su trupučiu aliejaus.Pabarstome druska.Į lėkšte dedame visus ingredientus apšlakstome padažu ir Skanaus!

nuostabios ir tikrai vertos demesio salotytes wub.gif thumbup.gif tik as vieto j graikisku riesutu dejau saulegrazas, o vietoj dziovintu vysniu - slyvas, bet tai skonio tikrai nepagadino 4u.gif man laaaaaabai patiko 4u.gif
Atsakyti
Paragaukit IKI ryžių-jautienos salotų pagal Lino Samėno receptą. Puikios! Ką tik pasigaminau namie. Receptas IKI žurnale 'Pavasaris'.
Iš keptos jautienos, ryžių, dž.pomidorų, morkų, cukinijos, salierų.
Atsakyti
mamakarolina smagu,kad patiko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
dariau ir as sitas burokeliu ir fetos salotas smile.gif draugui buvo pradzioj keistas skonis, bet paskui pakartot dar paprase smile.gif tad ivertinimai auksciausi !! smile.gif

siaip su burokeliais darau as vienas tokias salotas irgi:

zali burokeliai
zalios morkos
rauginti kopustai
obuoliai (skaniau rugstesni tokie)
moliugu seklos
aliejus
citrino sultys

Supjaustom burokelius, morkas ir obuolius tokiais labai plonais siaudeliais ( as per tarka tarkuoju ), idedam raugintu kopustu, apslakstom aliejum ir citrinos sultim, pabarstom prieskoniu ( kas kokiu megsta ) ir ant virsaus moliugu seklos smile.gif
daug kam neiprastos salotos, bet man jos labai skanios smile.gif tiek vienos, tiek prie kokios uzkandeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kachukas @ 2008 12 04, 13:26)
Šiltos bulvių salotos

reikės:
4 bulvių, 1 raudono svogūno, pomidorų (geriau mažųjų), salotų lapų, aliejaus, 1-2 šaukštų cukraus.

Bulves supjaustyti skiltelėmis ir pakepti, pasūdyti, papipirinti. Įdėti skiltelėmis pjautytus svogūnus ir mažuma pakepinti. Nuimti nuo ugnies, sudėti perpus perpjautus pomidorus ir apšlakstyti aliejumi, pabarstyti cukrumi.

Įdomus skonis smile.gif

Aš į salotas visuomet dedu Fetos sūrio,paragaukit. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2010 03 23, 13:25)
mano megstamiausios salotos (kaip tik siandien ruosiuosi daryti bigsmile.gif ): pekino kopustas, keptos vistienos gabaliukai, kubeliais pjaustytas suris, ananasu gabaliukai. viska sumaisyti su majonezu wub.gif
jeigu kas galetu man padeti ir pasakyti kaip ikelti foto (bandziau kelti per browse, bet labai didele foto isikelia) doh.gif , tada kai pagaminsiu salotas, ideciau foto 4u.gif

vakar isbandziau smile.gif skanu 4u.gif man patiko wub.gif
Atsakyti