Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausi patiekalai

Lietiniai, kepotos bulvytes, burokeliu sriuba, keptas kiausinis
Atsakyti
Mano dukrai ypac patinka ryziai. Kai tik paklausiu ko nori visada tas pats atsakymas- ryziai. smile.gif
Atsakyti
Blynai ir manų košė,dėl viso kito kovojam biggrin.gif
Atsakyti
Mums su maisto iš ties lengvai, viską valgom, viską mėgstam thumbup.gif
Atsakyti
Avižų, grikių košės, lazanija, burokėlių sriuba, šaltibarščiai, pieniška makaroniukų sriuba, karšti sumuštiniai, lietiniai su sviestu.
Atsakyti
Kakakuto kepeneles, grikiai su tusonke, makaronai, ryziai, blynai miltiniai ir bulviniai, rugstyniu sriuba, kepta vista ir vistienos kepsniukai smile.gif
Atsakyti
kaip smagu, kai vaikas viska valgo, as tai kai paklausiu savo vyresniosios ko valgyt noretu, tai dazniausiai pasako, kad bulves ir mesytes biggrin.gif lietinius dar megsta, suvynioja ir dazo i grietine ir truputi cukraus. Mazoji viska valgo, bent tiek gerai, tik su darzovem nelabai draugauja, agurko nebent truputi, ar pomidoro:)
Atsakyti
Su darzovemis ir mums ne kas, is zaliu tik agurka valgo.
Atsakyti
bulves, koldunai, lietiniai blynai, sriubos (burokeliu, pupeliu, kopustu, darzoviu), koses (labiausia grikiu), makaronai, naminis meduolis, varskes apkepas... su zaliomis darzovemis nedraugaujam ir mes, nieko nevalgo is zaliu darzoviu ir is vaisiu tik viena obuoli. 4u.gif
Atsakyti
Jei galėtų, maitintųsi vien batonu ir blynais cool.gif O kadangi negali, valgo viską, ką ir visa šeima smile.gif
Atsakyti
Mano mergytė labai mėgsta koldūnus su varške, amerikietiškus blynus, makaronų mišrainę, valgo labai noriai visas daržoves, išskyrus pievagrybius ir grybus, o ypač mėgsta agurką, pomidorą, papriką, vaisius iš vis dievina - kriaušės, bananai, obuoliai, vynuogės.. labai valgo sriubas daržovines, labiausiai šaltibarščius, taip pat ir makaronu su sultiniu arba ryžių pienišką... mėgsta ir keptas bulves su kefyru. smile.gif lietinius blynus su varške arba su dešra ir sūriu. taip pat dievina kaip ir tikra lietuvė - kugeli ir cepelinus... smile.gif)) šiaip ant maisto neišranki ji, viską valgo kas paduota.. smile.gif)
Atsakyti
manu kose, bulviu kose, kotletukai
Atsakyti