Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausi patiekalai

Pica thumbup.gif , omletas thumbup.gif, spageti makaronai thumbup.gif, bei "happy meal" is makdonaldo 4u.gif , cia megstamiausias maistas, kuris yra pirmoje vietoje biggrin.gif pas mano mazaja lotuliukas.gif .
Atsakyti
Mano brangiosios tiesiog dievina pienišką makaronų sriubą . Neatsisako ir picų bei kebabų,šaltibarščiai vasarą galėtū būti kas dien!
Atsakyti
aš gal ir ne į temą, bet ar normalu, kad vaikas labai daug ko nemėgsta,?kiaušiniam ne, makaronam ne, padažam ne, grybam, žuviai ir t.t.
labai sunku tokį lepūnėlį ir palepint smile.gif
O šiaip labai mėgsta blynus ir manų košę
Atsakyti
mano abi nevalgailos
didcke kaip uzeina tai ji mesos nevalgo tai bulviu, kaip diena taip naujiena, blogiausiu atveju visada galiu pasiulyti bent kiausini situos tai visada valgo tik kaip kuria diena kepta ar virta.
Atsakyti
valgo viska kas is darzoviu,naturalios mesos,zuvi,kruopas,labai retai miltinius schmoll.gif pienisku patiekalu nevalgo schmoll.gif tik varskes,jogurtus,ledus lotuliukas.gif labai megsta idarytas darzoves..zodziu galiu teigti kad valgo ir megsta tai kas sveika bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Manasis megsta Vyriska maista - kotletus, kepsnius, desreles, koldunus, zuvies pirstelius,cepelinus ir pan biggrin.gif
Atsakyti
ivairiausi saldumynai, blyneliai, ir pan. Mes netgi stengiames kuo daugiau kaimisko maisto, pienuko duoti, kad nepriprastu prie visokiu E..
Atsakyti
Musiske irgi isranki kaip ir daugelio jusu kiek matau, kaip diena taip naujiena nuna musu megstamu ir nemegstamu patiekalu sarasa,nes viena diena sako kaip ji megsta morkytes ,o kita isrankioja ir aiskina kad niekada jai jos ir nepatiko,jai toks tikras naminis maistas prie sirdies,beto happy meal is macdonaldo,bet jis irgi kaip jau supratom del zaisliuko toks mylimas,nes cysburgerio net neparagauja schmoll.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pica, pica ir dar karta pica biggrin.gif
Atsakyti
desrelias,sumustinis su suriu,jogurtai,alyvoges,paprika,makaronai ir blynai(miltiniai ir bulvynei) smile.gif
Atsakyti
Vyresneliui laabai patinka bulviu kose ir makaronai, be ju negali gyvent. biggrin.gif O vidurinelei - blynai. smile.gif Nors siaip dziaugiuosi, kad jie neisrankus, valgo viska ka pataisau. smile.gif
Atsakyti
makaronai,pica,mėsytė (įv.paruošta)
Atsakyti