QUOTE(amela @ 2010 05 26, 19:37)
skambes kvailai gal, esme ta kad po vasaros pertraukos galesiu vel bandyt su iui. Bet kad as jau pavargau ir nebetikiu kad tai man pades, buvau pas astrologe, pasaka jos trugdo "proteviu karma" va cia ir kyla klausimas man kaip ja iveikti. O paluzau turbut todel kad tikejaus, nes tai buvo paskutinis sansas pries ta pertrauka, zinau ta vasara praeis greit, bet vistiek negaliu susitaikyt,na as tiesiog gal nemoku pasakyt kas man yra. Jau ir paciai durnai atrodyt pradeda kad asaroju cia po tiek...tiesiog kai po nepavykusio iui zinojau kad seka naujas bandymas, o dabar ...
Ne, neskambat kvailai ar durnai... Astrologinės prognozės nelabai pakomentuosiu, aš tuo netikiu. Nesmerkiu, kiekvienas dirbam savo darbą, tiesiog tuo nesidomiu...
Aš suprantu, kad jums norisi kuo greičiau, kad nekantraujate, bet manau sunkiau bus pastoti, jei organizmas bus nualintas, jei pati būsit pavargusi, liūdna, nusivylusi... Nemažai procedūrų turėjote per tokį trumpą laiką... Tikrai turėtumėt pailsėti visų pirma fiziškai. Ar amžius labai spaudžia?
Dar
duniašos norėjau paklausti, kaip laikaisi? Bet šiandien gana visuomeninės veiklos. Pavargau
Kai žmogus ateina į konsultaciją, žinau, kad jis nori pagalbos, nori pasikeisti, matau degančias akis. O čia, forume, gal ir per daug giliai aš kartais kapstau, mergaitės kartais nori tik pasiguosti, išsikalbėti, o aš tuoj puolu "gydyti", ieškoti gilios prasmės, priežasčių, kabliukų... Kaip
Pelargonija sako, užtektų kartais tiesiog nerūpestingai apie ką nors paplepėti...
Su ta mintim ir pabėgu. Gero vakaro visoms. Pailsėkim
Rytoj pasimatysim trumpam, sukursiu naują temukę. Labanakt.