QUOTE(tokia profesija @ 2010 05 26, 15:55)
Dijav, kaip jūs? Jaučiuosi taip, lyg mūsų pokalbis nutrūko nepasibaigęs.. Ką mąstot? Kaip jaučiatės jūs?
ne ne nenutrūko....bet šiandien tiek dauk rašau ir diskutuoju...tiek dauk apie save pasakiau...net galvą siaubingai įsiskaudėjo....nuo minčių pertekliaus...o dar gi dirbu ...dar vis tobulinu magistro kalba.....dar telefonu sneku.....įvairius darbus visiems sudiktuoti......ir t.t.
Tiek dauk gavau čia šiandien patarimų, pastabų ir t.t...........turiu dabar šiek tiek laiko apmastyti.............
Po šiandienos pokalbių esu įsitikinus,kad oi nelengva man bus pirmus kartus pas psichologę......nu save galėčiau įvardinti kad esu "ežiukas su dideliais spygliukais plius apsiviniojusi storą vielą keliais sluoksniais, kad niekas per arti prie manęs nelįstų"......
Man kaip minėjau sunku ištraukti iš ten giliai giliai viską...o traukti yra ką..................
Dėl skyrybų -faktas, kad tūri įtakos........visada jausiu kaltę,kad palikau šitą žmogų................praėjo 15m....bet vis dar skaudą...............vėlgi atrodo,kad nenoriu apie tai šnekėti.....nes prasideda kaltinimai sau: nesubegėjai, nesupratai, nematei, neįvertinai,pasielgei visiškai nepagalvotai ir t.t......................nors dabar tas žmogus yra be galo laimingas..turi šeimą, sūnų ...mes nesame priešai...jis man neturi jokių priekaištų...................vis tiek jaučiu kaltę,kad taip pasielgiau...