QUOTE(Prince @ 2010 05 19, 19:32)
deja mano mama negali suprasti mano problemos.
Ar negali, ar nenori suprasti jūsų problemos? Jeigu čia kalbam apie vaisingumą. Patikėkit, jai ne mažiau sunku, negu jums. Ji turėtų jaustis kalta, kad pagimdė dukrytę su vaisingumo bėdomis. Jai trūksta žinių apie gydymo kainas, apie procedūras. Ji galbūt mažai žino ir apie judviejų konkrečią padėtį. Ji vieniša, jai trūksta dėmesio, bet ji nemoka artimai su jumis bendrauti ir tą dėmesį pasiimti priimtinu būdu.... Ir dar daugelis "galbūt".
QUOTE(Glamour @ 2010 05 19, 21:17)
Myliu jį, bet kažkaip man visko gana, nebegaliu tylėti, noriu kažką padaryti, kas mano jėgose, nebenoriu gyventi kaip anksčiau. Aš juo tikiu vis dar, kad jis gali. Nors jis vis priverčia mane juo suabejoti...
Jei mudvi kalbėtumėm akis į akį, dabar norėčiau paklausti, ko gana? Ką konkrečiai norėtumėte daryti? Kaip gyvenote anksčiau? Ką jis gali ir kuo jūs tikite? Kaip jis jus priverčia suabejoti? ...
Aš norėjau pasakyti, kad man rūpi jūsų savijauta, norėčiau jums pagelbėti, bet štai tokios sąlygos manau yra nelabai tinkamos...
QUOTE(zeroo7 @ 2010 05 19, 21:34)
mano tevui tai isvis kosmosas net nerupi jausmai vaiku nei kitu zmoniu..o mama..pasak jos vaikai isvis tik jokios naudos tik kruvos rupesciu...ir taip kad nelieka nieko kam gali viska issipasakoti,vyras...vyru lieka pas mane ne is jautriuju pasak jo viskas bus ok ir viskas yra ok,tema uzdaryta su juo...tai lieka tik SM
Iš ko jūs sprendžiate, kaip nustatėte, kad jūsų tėčiui nerūpi jūsų jausmai?
Dėl mamos, kokių jūs rūpesčių suteikėt savo mamai?
Draugių, kitų artimų žmonių neturite, kam galėtumėt išsipasakoti? Manau tikrai, labai svarbu "išvėdint" savo jausmus, išsikalbėti ne tik su vyru.. O kad turite nors SM tai labai džiugu. Mergaitės nuostabios, labai palaiko viena kitą, suteikia daug praktinės informacijos, dalinasi patirtimi.... Tai tikrai labai svarbu
QUOTE(kristar @ 2010 05 19, 21:56)
Duniasa, labai panasios mintys ir man ateina, as pries savo IUI rasiau ta pati
. Dabar net nzn ka daryti toliau ir nzn ar is vis noriu ka nors daryti. Tiesiog gyvenu ir galvoju, kad sprendimas ateis pats ir taip pat "plaukiu pasroviui"
. Tik pas mane situacija kitokia, mano vyras turi vaiku is pirmos santuokos. Kartais atrodo, kad taip gal ir geriau, nes as jo tuo negaliu apdovanoti. O kartais liudna, nes man atrodo, kad jis nepakankamai stengiasi, kad ju tureti kartu, nes jau turi.
Patys nuostabiausi sprendimai tikrai ateina patys. Jie auga auga ir užauga, norim to ar nenorim.
Dėl jūsų IUI, nesigraužkit. Aš jus suprantu, jūs turbūt iš tų žmonių - jeigu jau pasirinkot kažkokį kelią, tai ir žygiuojat juo, nekeisdama krypties, iki galo. Tiesiog kitąkart subręsite labiau. Gal dar ir metai leidžia neskubėti.
Dėl jūsų vyro, na sunku pamatuoti, kada žmogus stengiasi labai, o kada nelabai. Kaip jis turėtų elgtis, kad jūs pasakytumėt "va, dabar jis tikrai stengiasi"?
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 19, 22:32)
Mergaites,jus be galo stiprios
Gaja, ir jūs stipri
Papildyta:
QUOTE(zirza @ 2010 05 20, 00:16)
puikiai surasyta, aciu uz grazu patarima
bandysiu ir as juo pasinaudot.
Sėkmės