QUOTE(duniaša @ 2010 05 18, 10:49)
tai taip supratau kad be savo vyro turejai ir kitu, ir su niekuo neisejo? tai gal ir truksta saugumo jausmo, pasitikejimo kad tai tas vyras, kuris yra seimos siena, uz kurios jausies su vaiku nesiblaskanciai.
Labas rytas, taip, mano vyras nebuvo man vienintelis, bet iki JO. BUnant su juo nesinorejo kitu
Vienas, pries ji buves, norejo jau su manim tuoktis, bet isvykau metams i uzsieni. Tuo metu supratau, kad tuometinis mane tik zemina ir skaudina, tad nutariau skirtis su juo. Netrukus sutikau mb, kuris tais paciai smetais man pasipirso... Tai jau seniai vykes dalykas
O kad psichologines problemos su fizinem glaudziai susijusios, tuo tikiu, ne vienas ginekologas man tai sakes, ypac, kai esi tik i viena tiksla susikaupus - susilaukti vaikelio - ir viso kito aplinkui nematyti, nes sis tikslas viska uzgozia. Ir netikiu, kad atejusi nauja gyvybe i seima, kuri pradeda irti, gali kazka isgelbet, teigiamai pakeist.
Dabar, atsisukus atgal, tik dekoju, kad musu bendra atzala neatejo pas mus, nes sunkiausiai buna vaikams, kai tevai tarpusavy nesutinka...