QUOTE(kristar @ 2010 04 30, 00:20)
Kas liecia del aromaterapijos (anksciau buvau minejus), nusipirkau knyga ta tema. Ten siulo pasidaryti toki eteriniu alieju misini, kuris sureguliuoja menesiniu cikla. Tai dabar tepsiuos su juo tris savaites, nusprendziau taip pabandyti, negu gerti stimuliuojancias tabletes. Nors mano ciklas nera labai nereguliarus, svyruoja tarp 28-33 dienu, gydytojas anglijoje israse stimuliuojancius gerti 3 men, be jokios prieziuros, kai LT gydytojos echoskopu ziuri kiekviena men.
Pamenu, pamenu, kalbėjom apie aromaterapiją.
Rytų medicina labai daug dėmesio skiria ir aromaterapijai, ir akupunktūrai, relaksacijai, mankštai, taisyklingam kvėpavimui, mitybai ir pan. Jie mano, kad kūnas veikia kaip vieninga sistema, jei kažkuri dalis "šlubuoja" (pvz:emocinė), "suserga" ir visos kitos dalys: sutrinka kvėpavimas, mityba, atsiranda įtampa kūne, prasideda įvairios ligos, sulėtėja intelektualinė veikla ir t.t. Todėl gydydami bet kurią ligą, jie gydo visą kūna...
Rytiečiai kritikuoja vakariečius, kurie diagnozuoja ligą, išrašo piliulių, operuoja ir visaip kitaip gydo tik simptomus.
Taigi, jeigu yra užsidegimas naudoti ir kitokius pagalbos sau būdus - aš tai labai sveikinu. Kodėl gi ne?
QUOTE(Prince @ 2010 04 30, 11:00)
Na nezinau kiek itakoja tos psichologines problemos,bet jau jauciu kad itakoja.Visa gyvenima norejau grazios ,darnios seimos,to siekiau visais budais.Kai sutikau vyra su kuriuo jauciausi saugi,nutareme tureti vaikeli ir ka snipstas.Jauciu kad
per daug jo norejau ir noriu ir nieko padaryti negaliu.Esu ,nervinga ,labai jautri kas biski verkiu.Lankiausi ir pas psichologa ,bet neilgai nes pritrukau pinigu.
Nezinau kaip tvarkytis,skaitau knygas,bet nesu is tu kurios labai nagrineja psichologines knygas,perskaitau ir pamirstu.Bandau uzsiimti kazkuo,bet sunku.
kartais pagalvoju ,gal esu kokia kitokia, gal noriu perdaug,
bet ar vaikelis tai daug kad jaustumeis tokia laiminga
Sakot, norėjot vaikelio per daug. Papasakokit apie tai plačiau..
Ir nieko blogo, jei nežinote kaip tvarkytis su savo jausmais. Poros, susiduriančios su nevaisingumu, išgyvena daug prieštaringų jausmų, patiria daug įtampos, su visu tuo tvarkytis tikrai nelengva. Niekas negimė mokėdamas. Klausimas tik tame, ar norite išmokti...
Dėl psichologų, poliklinikose jie dirba nemokamai..