Labas vakaras,
zinot, ka as jau seniai pastebejau? Ogi, kad visos mes kalbam apie savo antras puses:"siusiu ji ten arba pas kita gydytoja, tai ir tai apziurai" ir pan. Visur siunciam savo vyrus, i visokias apziuras, tikrinimus ir toks jausmas seniai susidares, kad viso to MUMS reikia, kad tik MES viso to siekiam, o vyrai dalyvauja, kaip salutiniai dalyviai musu gyvenime, kuri mes su jais kuriame, kad jiems visai neidomu, kad labai norim vaiku, sukames, kaip voveres ir save pamirstam, nors viskas ypatinga sukasi aplink mus. Kartais toks jausmas kyla, kad tempiam juos pas visokius gydytojus, akip mazus berniukus uz rankos. Mes pamirstam save per ta tikslo siekima, jungiam i ta tikslo siekima kitus, nesvarbu arjiems isuo metu tai butina, tinka... Prisipazinsiu, esu ne kitokia, bet tuo paciu zinau, kad pas mus kitaip, nes perlenkiau lazda, stipriai perlenkiau, todel siuo metu sau tik tyliai samprotauju, kadangi siuo metu mb neturi JOKIO noro turet atzalu. Lioviausi iskalbineti, prasyti, grasinti... nes tai klaidingas kelias. Dabar esu tyli, tik laikas nuo laiko ka nors pasakau, be spaudimo, tik kaip pavyzdi. Galbut kuri nusijuoksit is tokio mano poziurio, bet turejau daug laiko mano laikotarpi, kuriame esu masyvu spaudima mb dariusi, uzgniauziau bet koki imanoma kasdienybes bendravima, gyvenimo malonuma. Tai noriu dabar is naujo atgaut. Prisipazinsiu, nezinau, kaip,bet tik tiek, kad musu santykiai pagaliau vel atsipalaidavo, jau neziuri i mane nepatikliai, man pro duris iejus, kokios nuotaikos esu.
Ka jus apie mano visrsutine sio posto dali mastot?