QUOTE(kristar @ 2010 04 01, 12:20)
"Pasirengimas tapti mama" tai labai slidus toks dalykas. Manau, kad nebutina siaip specialiai tam pasirengti, kai moteris pastoja ir pagimdo inkstintyviai tam pasiruosia.
Ka parasiau, tai akimirkos mintis, o minciu ateina visokiu, nereikia tai priimti, kaip mano kieta pozicija, tuo klausimu. Kiekvienam savo, kiekvienas savo gyvenimo kalvis .
Ka parasiau, tai akimirkos mintis, o minciu ateina visokiu, nereikia tai priimti, kaip mano kieta pozicija, tuo klausimu. Kiekvienam savo, kiekvienas savo gyvenimo kalvis .
Ir ką gi Jūs dabar darote, m? Ar tikrai norite teisintis ir atsiprašinėti už tai, ką jaučiate?
O dėl pasirengimo motinystei, taip, iš tiesų, dauguma dalykų vyksta instinktyviai. Bet kai ko reikia ir išmokti, kad palengvintum sau gyvenimą: kaip maitintis nėštumo metu, kaip kvėpuoti gimdant, kaip primaitinti vaiką ir panašiai ir panašiai. Bet apie tai pakalbėsime vėliau. Būtinai pakalbėsime.
QUOTE(Isabele @ 2010 04 01, 13:02)
Nuosirdziai sakau, kad reakcija buvo ne karsta, tiesiog parasiau pastebejimus, kokie man matosi kaip visiskai pasaliniam zmogui. Nieko netvirtinu ir neabsoliutinu, tai tik mano pamastymai, kylantys is to ka perskaiciau.
Smagu, kad dalinatės savo mintimis...
QUOTE(euromergele @ 2010 04 01, 13:23)
Svarbiau gal zinot ko nori pats, o ne kodel taip elgiasi kiti
Auksinė mintis.
QUOTE(kristar @ 2010 04 01, 13:44)
Aciu Jums uz nuomone . Pritariu jai tikrai. Man buna, taip, kad viena diena tikrai zinau, ko noriu ir einu link to, visi veiksmai ir mintys i tai nukreipta. Bet buna tokiu dienu, kai pagalvoji, kad galbut visa tai kvaila, kad galbut mano norai ir tikslai tokie savanaudiski... Na tokie pamastymai kyla, kai pradedi galvot apie savo buvimo cia prasme. As jos dar vis ieskau...
Panašu, kad Jūs jaučiatės susipainiojusi, pasimetusi (Beja, ką Isabele ir norėjo pasakyti). Bet šaunu, kad apie tai kalbate, kad bandote įvardinti savo jausmus, kad stebite save, ieškote, klystate, blaškotės, vėl pakylate... Tame ir yra gyvenimo variklis. Savo vietos nebeieško tik tas, kurį išneša kojomis į priekį.