QUOTE(tokia profesija @ 2010 03 30, 11:18)
Sapnai yra nuslopintų savęs aspektų atspindys. Visos sapne veikiančios figūros yra tam tikri mūsų kompleksai, asmenybės dalys.
Kai kurie sapnų simboliai keliauja iš kartos į kartą, atspindi visos žmonijos patirtį. Bet kita dalis simbolių yra asmeniniai, "susikurti" mūsų pačių. Todėl interpretavimas atsivertus visiems skirtą sapnininką yra labai siauras, netikslus..
Sapną galima panaudoti asmenybės diagnostikai, gijimui, augimui, bet truputį kitu būdu, nei skaitant sapnininką.
Kai kurie sapnų simboliai keliauja iš kartos į kartą, atspindi visos žmonijos patirtį. Bet kita dalis simbolių yra asmeniniai, "susikurti" mūsų pačių. Todėl interpretavimas atsivertus visiems skirtą sapnininką yra labai siauras, netikslus..
Sapną galima panaudoti asmenybės diagnostikai, gijimui, augimui, bet truputį kitu būdu, nei skaitant sapnininką.
O as savo sapnus dazniausiai interpretuoju savaip, nes, kas sapnininke sakoma apie ju reiksmes, neatitinka, to, kas ivyksta ir visada zinau, ar sapnas mane nori i ji pati atkreipt demesi ar jis tik siaip palengva susapnuotas.
Vakar vel sedau skaityti ta knyga. Suuunkiai skaitosi, kartais norisi ja mest i sona, bet, jei sako, kad veliau bus idomu, tai skiatau ja "dantis sukandus"
Labas rytas!
As vakar laaabai pailsejau darbe dirbdama Taip, neapsirikot, pailsejau. Jau seniai tokio kaifo darbe neturejau O dar bendradarbis man BOUNTY nupirko, kuri labai megstu O siandien vel atidirbu ir rytoj man laisva. Nutariau, jei bus geras oras, praeisiu per parduotuves, nebutina kazka pirkt, bet profilaktiskai pereit (turiu namie visko, ko siuo metu sirdis geidzia), planuoju ir i kirpykla nueit, nes jau seniai nebuvau, vis laiko nebuvo ar pan.
O ka panelytes masto siandien veikt apart darbo? As laukiu, kada atsils, tuomet pradesiu begiot, tai man bus dinamine meditacija
Gerai, panelytes, judu darban. Linkiu visoms nuostabios ir sirdi glostancios dienos! Buckis!