QUOTE(kristar @ 2010 03 27, 13:10)
Na, o man tai tikrai manau reikia ieskotis psichologo, nes skaitydama jusu zodzius negaliu sulaikyti asaru...
Niekada negalvojau, kad esu labai stipri, bet kad, taip pasielgciau su savimi irgi to nesitikejau . Na bet issiaikinti priezasti irgi jau pradzia ir didelis darbas . Dekui .
Papildyta:
Siaip planuojam ant velyku gryzti i LT daryti inseminacija IUI, bet net nzn dabar, gal man reikia pirma susitvarkyti savo psichologines problemas .
Niekada negalvojau, kad esu labai stipri, bet kad, taip pasielgciau su savimi irgi to nesitikejau . Na bet issiaikinti priezasti irgi jau pradzia ir didelis darbas . Dekui .
Papildyta:
Siaip planuojam ant velyku gryzti i LT daryti inseminacija IUI, bet net nzn dabar, gal man reikia pirma susitvarkyti savo psichologines problemas .
kristar, turėkite omenyje, kad aš nematau Jūsų akių, aš nežinau Jūsų istorijos, ir tai, ką pasakiau, yra tik mano spėlionės, hipotezės, padarytos iš nedidelių nuotrupų, kuria čia parašėte. Aš galiu būti teisi, bet aš galiu ir klysti. Kad surastumėte tiesą, reikėtų paieškoti konsultacijų gyvai. Žinoma, jeigu pati norite.
Sutinku, kad surasti priežastį yra milžiniškas darbas. Labai dažnai tik to ir užtenka - surasta, pavadinta problema tampa draugu.
Ar Jums daryti IUI, ar pirma ieškoti psichologinės pagalbos - nežinau. Teisingo atsakymo nėra. Viena procedūra nesikerta su kita. Jūs pati turit ramiai pamąstyti šiuo klausimu ir nuspręsti.
Atvėrėte naujų dalykų apie save, todėl patausokite save šiandieną. Gali būti, kad naktį aplankys reikšmingi sapnai - turbūt bandysite suvirškinti gautą medžiagą. Galit pabandyti užsirašyti, kiek pavyks - patyrinėti savarankiškai.
Sėkmės Jums dideliausios