QUOTE(kristar @ 2010 03 25, 22:47)
viena moteris per pertrauka man taip pasake : "turi butinai dar siekti ko nors kito, vaikai uzauga ir palieka namus, mazai tu jiems tada berupi ir vel lieki vienas su savim". Tada pagalvojau, gerai tau kalbet, kai tu ju jau turi.
Kalbant apie knygas - labai daug minciu iskele i pavirsiu ir labai daug ka savyje atradau skaitydama "Begancios su vilkais".
Stiprybes visoms
Kalbant apie knygas - labai daug minciu iskele i pavirsiu ir labai daug ka savyje atradau skaitydama "Begancios su vilkais".
Stiprybes visoms
Butent. Reikia atrasti savo gyvenime, kasdienybeje nauju siekiu. Juk vydamasis vieno tikslo gali salia ir nauju dalyku atrasti, jei isdrisi dairytis, galbut netgi atrasi tokiu dalyku, apie kuriuos net nedrisai pagalvoti, nes tai "ne tau". Ieskau saves vel is naujo ir pastebiu, kad mb i man vel tuo paciu glostanciu zvilgsniu ziuri, nebijo, jei uzkalbinu ir noriu pasikalbet, pradejo vel daugiau lepint. As rimstu ir jis rimsta. Pasakiau sau viduje, bus taip, kaip bus, nors ir labai labai noreciau mazo auksiuko, bet atsisakau is naujo del to mums abiems tampyti nervus.
Ta knyga, kuria minejai, irgi turiu, bet esu kazkada tik pradejus, nes ji tikrai yra sunkiai skaitoma, bet nusipirkau ja kazkada, nes daugelis rekomendavo. Manau, tuomet man dar nebuvo prisirpes laikas, tad laukiu, kad ji vel i mano rankas islis. Kad ja perskaitysiu, tai tikrai zinau.
Labas rytas...