O ką daryt, kai galvoji apie tą patį rytą vakarą?
Dirbu kasdien po 10-12 valandų, neturiu nei vienos laisvos minutės, neturiu kada žiūrėti pro langą ir savęs gailėtis. Ir vis tiek tas pats per tą patį į galvą lenda g.gif rolleyes.gif
Čia šiaip, retorinis klausimas biggrin.gif
Dirbu kasdien po 10-12 valandų, neturiu nei vienos laisvos minutės, neturiu kada žiūrėti pro langą ir savęs gailėtis. Ir vis tiek tas pats per tą patį į galvą lenda g.gif rolleyes.gif
Čia šiaip, retorinis klausimas biggrin.gif
Pelargonija, matot, diskusija internetu yra tik kalbėjimas apie kalbėjimą, teorinis filosofavimas, aš nežinau, ką jums atsakyti, nes nežinau labai daug aplinkybių...
Pirmoji mintis, kuri man atėjo į galvą perskaičius jūsų žodžius ta, kad jeigu dirbtumėt ir 24 val per parą, šių minčių jums nepavyktų atsikratyti. Tai yra jūsų dalis, jūsų gyvenimas, jūsų tikslas, siekiamybė. Natūralu, kad galvojate apie tai. Aš tikrai sunerimčiau, jei klientas man pasakytų - žinote, mūsų šeima nevaisinga, bet aš nė minutės apie tai negalvoju... Ir taip gerai jaučiuosi..
Ar nenualinsit savo organizmo šitiek daug dirbdama, jeigu pabėgti nuo minčių darbas vistiek nepadeda? Nežinau jūsų nevaisingumo istorijos... Bet jeigu jums taikomas gydymas, galbūt kaip tik reikėtų pataupyti, pasaugoti procedūrų nualintą organizmą?
Turbūt atsirastų psichologų, kurie iškeltų hipotezę, kad jūs šitokiu būdu netgi baudžiate savo kūną...
Svarbu ne tai, kad galvojate, bet kaip galvojate? Koks minčių turinys? Kaip jaučiatės galvodama? Aš "dirbčiau" su jausmais, kurie lydi jūsų galvojimą... Vyniočiau jausmą po jausmo, mokyčiausi juos atpažinti. Kai tik jausmą pavadinsit vardu, jis pabėgs. Aišku, iki kito karto.