Laba diena,
noriu paklausti, ar kuri nors iš šių kėdučių gali pasisukti į šonus?
Dėkui
QUOTE(felija @ 2012 03 03, 10:46)
kurios turi maxi cosi kedutes kokie atsiliepimai?
Mano nuomonė kuo puikiausia: saugi, patogi naudoti ir tėvams, ir vaikui, puikiai skalbiasi, išvaizdi, nesitrina audinys. Turime Priori XP, tačiau jau, deja, išaugome ir šiuo metu pardavinėjame. Tai net gaila su ja skirtis... Atėjo laikas perlipti į didesnę ir jau vėl išsirinkome Maxi cosi
Mes pasirinkome Maxi Cosi Tobi del daugelio dalykiu. Ypac patiko reguliuojamas virsugalvis, saugos dirzeliu ilgis ir kad yra paaukstinta (be to uzmigus vaikuciui, pasistumia i prieki, ko pasekoje mazyliai yra patogiau miegot), jau nekalbant apie sauguma ir sustiprintas sonines apsaugas.. Ji atrodo siauresne, nei XP, bet istiesu taip nera.. turim dukryte, tai prirengta, kaip meskute (siltu vilnoniu paltuku, siltom kombi-kelnem) kuo puikiausiai telpa, nors tikrai nesam lieknutes ir mazutes
ir aplamai rekomenduoju MAXI COSI, kad ir koki modeliuka pasirinktumet.
p.s. mes pirkom nauja, nes nzn, kaip patikrinti ta 'autoivykiu netureijima'
jei negalite sau leisti nauojos (kaina apie 900 lt), tai gal verta ir naudotos pasizvalgyt, ju tikrai buna puikios bukles
ir aplamai rekomenduoju MAXI COSI, kad ir koki modeliuka pasirinktumet.
p.s. mes pirkom nauja, nes nzn, kaip patikrinti ta 'autoivykiu netureijima'
jei negalite sau leisti nauojos (kaina apie 900 lt), tai gal verta ir naudotos pasizvalgyt, ju tikrai buna puikios bukles
Gal žinote ar yra kokie skirtumai tarp ankstesnių Tobi modelių ir naujųjų? Aš jų nepastebėjau
QUOTE(egllute @ 2012 03 12, 11:38)
Gal žinote ar yra kokie skirtumai tarp ankstesnių Tobi modelių ir naujųjų? Aš jų nepastebėjau
manau, kad tik dizainas skyriasi..
p.s. nebent saugumo testu daugiau praejo.. bet negaliu ti teigti, nes nesu tikra
Mes renkames taip pat tarp Maxi cosi Priori ir Maxi cosi Tobi , bet manau pirksim Tobi,nes labiau priimtinesni visi pliusai uz Priori-aktualu ir kad virsugalvis reguliuojasi,ir kad saugesne, ir kad dirziukai patogus-o del siaurumo bus matyt, mes ne burbuliukai, tad manau tilpsim. Iki siol turejom X-lander iki 13kg, ir dar kaip ir tilptumėm su visom striukem,bet vaikinas musu kojytem jau netelpa,nesinori lankstyt nepatogiai, o ir i kelione tolimes ne ruosiames, tad manau bu patogiau jau didesnej kedutej Nors siuo metu dar tik 10kg sveria, bet kad i tetuka-ilgas
O dabar dar ir akcijos vyksta BABYCITY, KOTRYNA, CIPOLINAS,VAIKU MIESTAS parduotuvese, tad ir kaina jau tapo ikandama Leksim artimiausiom dienom prisimatuoti ir jei bus norimos spalvos,tai nusipirksim
O dabar dar ir akcijos vyksta BABYCITY, KOTRYNA, CIPOLINAS,VAIKU MIESTAS parduotuvese, tad ir kaina jau tapo ikandama Leksim artimiausiom dienom prisimatuoti ir jei bus norimos spalvos,tai nusipirksim
O realiai ar yra kasnors isvezioje vaika Tobi keduteje bent iki 3 metu amziaus? ir dar ziemos sezonu?
QUOTE(sauleszuikutis @ 2012 04 22, 00:16)
O realiai ar yra kasnors isvezioje vaika Tobi keduteje bent iki 3 metu amziaus? ir dar ziemos sezonu?
Mano draugės 3m mergytė jau šią žiemą nebetilpo su kombiu , nors iki 18 kg dar oi, kaip toli jai, gal kokius 16 ir sveria su visu kombinezonu Tai pirko kito gamintojo platesnę ir aukštesnę kėdutę, lyg ir tos pačios kategorijos ji, bet kg ten daugiau, gal iki 20, jei neklystu. 15-36 kg tai per mažutė mergytė dar, o į Tobi žiemą jau netelpa. Tai gerai, kad naudotą pirko, nes ir taip neplanuotos kėdutės keitimo išlaidos
Tikrai ta Tobi yra siauresnė, gal pusplikis vaikas vasarą ir tilps iki 18 kg...
Sveikos,
gal galit pasakyti ar maxo cosi kedutes turi paminkstinima po uzvalkalu. Nes buvau abziuret 2008m modeli Priori XP, tai po jo uzvalkalu is kart eina kedutes tas polipropilenas ar kaip jis ten tas baltas pagrindas vadinas ir PVC. Nes turiu kita kedute, tai po uzvalkalu paminkstinimas per visa kedute eina ir vaikas sedi ne kaip ant taburetes (kietai), o kaip ant sofkutes minkstai. O gal cia tik senesniuose modeliuose nera paminkstinimo?
gal galit pasakyti ar maxo cosi kedutes turi paminkstinima po uzvalkalu. Nes buvau abziuret 2008m modeli Priori XP, tai po jo uzvalkalu is kart eina kedutes tas polipropilenas ar kaip jis ten tas baltas pagrindas vadinas ir PVC. Nes turiu kita kedute, tai po uzvalkalu paminkstinimas per visa kedute eina ir vaikas sedi ne kaip ant taburetes (kietai), o kaip ant sofkutes minkstai. O gal cia tik senesniuose modeliuose nera paminkstinimo?
mane taip pat sios firmos kedutes (gal labiausiai noreciau Axis), taciau idomu kuriu geriausiai kvepuojanti medziagyte? man svarbiausia, kad vaikas kuo maziau prakaituotu. Dabar turim chiccp kedute 0-11kg, labai patogi butu gera, taciau isimu visada labai suprakaitavusi vaikuti, nezinau ar su visom kedutem taip, bet noreciau kuo geresnes medziagytes todel neapsisprendziu kokia pirkti
turime maxi cosi priori xp ir esame labai patenkinti (turim ir chicco, kuri netokia smagi). medžiagytė maloni, vaikas neprakaituoja, lengvai užsisega ir prisiveržia, pakankamai pasiguldo. esu patenkinta. Kotrynoj pardavėjas patarė pirkti priori, o ne tobi. esą pastaroji gilesnė, bet vaikai dažniau nenori joje sėdėti.
Papildyta:
na, nėra ji minkšta kaip sofa, bet nebuvau to pasogedus
mano dukrai 3,5 metų į priori dar telpa, bet perėjom į didesnę kėdę ir užleidom jaunėlei.
Papildyta:
kaip mums pardavėjas patarė: "Kas iš to, jog saugesnė, jei vaikas nesėdės, isterikuos arba netilps?"
aišku, ir nuo vaiko valios, ir nuo tėvų priklauso, bet manau, kad priori yra pakankamai saugi
nusipirkau papildomą maxi-cosi pagalvėlę iš kvėpuojančios medžiagos miegui kelionėse. nedidelė atramėlė, bet vis šis tas.
kainavo 35lt
Papildyta:
man atrodo, kad reikalinga miegant, bet dukra ją išsiplėšia ir mėto po saloną užsikiša plastmasinėm juostelėm su lipukais.
Papildyta:
QUOTE(Lolitusik @ 2012 06 25, 11:38)
Sveikos,
na, nėra ji minkšta kaip sofa, bet nebuvau to pasogedus
mano dukrai 3,5 metų į priori dar telpa, bet perėjom į didesnę kėdę ir užleidom jaunėlei.
Papildyta:
QUOTE(agotas @ 2011 09 17, 11:45)
Taciau pagal sauguma Maxi Cosi puslapyje Tobi vertinama auksciau nei Priori
kaip mums pardavėjas patarė: "Kas iš to, jog saugesnė, jei vaikas nesėdės, isterikuos arba netilps?"
aišku, ir nuo vaiko valios, ir nuo tėvų priklauso, bet manau, kad priori yra pakankamai saugi
nusipirkau papildomą maxi-cosi pagalvėlę iš kvėpuojančios medžiagos miegui kelionėse. nedidelė atramėlė, bet vis šis tas.
kainavo 35lt
Papildyta:
QUOTE(saule @ 2010 11 07, 17:59)
Kas turit Priori XP - ar naudojat papildomą pagalvėlę? Ar manot, kad nereikalinga?
man atrodo, kad reikalinga miegant, bet dukra ją išsiplėšia ir mėto po saloną užsikiša plastmasinėm juostelėm su lipukais.