Gal kas zinote, kokia kaina Tobi kedutes baby center parduotuveje?
BabyCenter dabr maxi cosi visai produkcijai 22 proc nuolaida! isigijom sian priori ir labai liuks kazi, ar butume i Tobi vaika su kombinzonu ikise papildomai emem pagalvele galvai, tai kaip maniskiui nesedinciam dar normaliai pats tas, ir gulejimo padetis masinoje pakankamai gulscia. kol kas po vieno vaziavimo esam patenkinti
QUOTE(akutiss @ 2010 02 16, 16:35)
labas,
mes turim priori xp.
gal dabar pirkciau tobi,nes maniskiui greit trys metai, tai kai is po jo reik krapstyt dirzus ar sagti- tai kosmarelis... siaip puiki ir musu kedfute.ji platesne.
bet tie tobi dirzai dabar laabai zaviai atrodo
mes turim priori xp.
gal dabar pirkciau tobi,nes maniskiui greit trys metai, tai kai is po jo reik krapstyt dirzus ar sagti- tai kosmarelis... siaip puiki ir musu kedfute.ji platesne.
bet tie tobi dirzai dabar laabai zaviai atrodo
Pilki plastikiniai kabliukai kedutes sonuose skirti uzkisti kedutes dirzams, kad patogiau butu isodinti vaika ir nebutu tokiu kosmareliu
turiu priori super po lenkiskos tai cia zeme ir dangus.
Mes turim Tobi kedute. Antram vaikiukui ruosiames pirkti tokia pacia.
http://www.supermama...?...700&st=228#
gal ka sudomins si kedute
gal ka sudomins si kedute
Turejom Tobi -
Minusai -
Labai prakaitavo vaiko galvute kur ten ta papildoma kaip pagalve galvytei - sintetine medziaga nebuvo gerai...
Pakankamai stati jos gulsciausia padetis, tinkama tiktai jau visai tvirtai sedinciam mazyliui.
Tie dirzai atseit patogiai kabantys, gal ir patogu, bet tiktai kol mazylis dar mazutis ir kudutis, veliau jau ji sodinant jie palenda po nugara ir tenka labai nepatogiai krapstyti.
Siauroka - su kombiu maziukas subiniuka ziena tikrai nepatogiai laike, neisivaizduoju kaip cia turejo buti iki 3 m
Pliusai-
Grazi
Turim Priori -
Pliusai -
Plati kedute, net storiausiai prirengtas sedi placiai,
Zymiai gulstesne kedute uz Tobi - uzmigus maziukui, pakeitus padeti, ji ten pakankamai patogiai guli.
Dirzus nepamirsus uzkabinti uz soniniu plasmaziuku, jie tikrai patigiai uzsideda.
Pigesne nei Tobi
Minusas -
Ne tokia grazi kaip Tobi
Minusai -
Labai prakaitavo vaiko galvute kur ten ta papildoma kaip pagalve galvytei - sintetine medziaga nebuvo gerai...
Pakankamai stati jos gulsciausia padetis, tinkama tiktai jau visai tvirtai sedinciam mazyliui.
Tie dirzai atseit patogiai kabantys, gal ir patogu, bet tiktai kol mazylis dar mazutis ir kudutis, veliau jau ji sodinant jie palenda po nugara ir tenka labai nepatogiai krapstyti.
Siauroka - su kombiu maziukas subiniuka ziena tikrai nepatogiai laike, neisivaizduoju kaip cia turejo buti iki 3 m
Pliusai-
Grazi
Turim Priori -
Pliusai -
Plati kedute, net storiausiai prirengtas sedi placiai,
Zymiai gulstesne kedute uz Tobi - uzmigus maziukui, pakeitus padeti, ji ten pakankamai patogiai guli.
Dirzus nepamirsus uzkabinti uz soniniu plasmaziuku, jie tikrai patigiai uzsideda.
Pigesne nei Tobi
Minusas -
Ne tokia grazi kaip Tobi
Siandien buvau baby city, iki menesio galo geros nuolaidos maxi cosi kedutems. apziurejau tiek Tobi tiek Priori, vienintelis Tobi pliusas - grazi.
didelis minusas - siaura..
atseit siaura - saugiau, o man atrodo, kad cia pliusas gamintojui, atseit greit vaikas netilps ir teks pirkti didesne...
nemanau, kad savo pypli su kombiu ziema lengvai ten igrusciau...
Man labiau prie sirdies priori
didelis minusas - siaura..
atseit siaura - saugiau, o man atrodo, kad cia pliusas gamintojui, atseit greit vaikas netilps ir teks pirkti didesne...
nemanau, kad savo pypli su kombiu ziema lengvai ten igrusciau...
Man labiau prie sirdies priori
Taciau pagal sauguma Maxi Cosi puslapyje Tobi vertinama auksciau nei Priori
[quote=flashy,2011 09 16, 22:23]
Siandien buvau baby city, iki menesio galo geros nuolaidos maxi cosi kedutems. apziurejau tiek Tobi tiek Priori, vienintelis Tobi pliusas - grazi.
O kokios kainos kazin baby city dabar?
O kokios kainos kazin baby city dabar?
Kadangi niekas, nespėjo atasakyti, tai atsakysiu aš pati
Maxi Cosi kėdutėms 20 proc. nuolaidos visose Kotrynos parduotuvėse
Patys nusipirkome TOBI - pastačiau abi kėdutes šalia ir palyginau, įsodinau vaiką... Iš esmės nelabai jos man skiriasi - Tobi kiek patogesnė pasirodė, jaukesnė... Na XP vizualiai didesnė kažkiek atrodo, nes šoniukai eina ne tiesiai į viršų, o truputėlį įstrižai... Bet mūsų mažylė palyginus smulkutė, tai labai nepergyvenu dėl dydžio.
Taigi nugalėjo tik tai, kad Tobi pripažinta saugesnė!
Sėkmės visoms besirenkančioms!
Maxi Cosi kėdutėms 20 proc. nuolaidos visose Kotrynos parduotuvėse
Patys nusipirkome TOBI - pastačiau abi kėdutes šalia ir palyginau, įsodinau vaiką... Iš esmės nelabai jos man skiriasi - Tobi kiek patogesnė pasirodė, jaukesnė... Na XP vizualiai didesnė kažkiek atrodo, nes šoniukai eina ne tiesiai į viršų, o truputėlį įstrižai... Bet mūsų mažylė palyginus smulkutė, tai labai nepergyvenu dėl dydžio.
Taigi nugalėjo tik tai, kad Tobi pripažinta saugesnė!
Sėkmės visoms besirenkančioms!