Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi cosi Priori XP ar Tobi?

QUOTE(Astukasas @ 2010 09 27, 19:21)
Nusipirkome ir mes priori XP, štai tokią:
...
Tik norėjau paklausti kas jau seniau turi šią spalvytę ir gali pasakyti kaip dėl teplumo? Nes draugė pamačiusi sakė, kad labai šviesi, nespėsi plauti  g.gif
Gal žiemai geriau kokio užvalkaliuko pasieškoti, kad su šlapiais ar purvinais batukais mažiau terliotų?  unsure.gif

Vasarai spalvytė super thumbup.gif o šaltesniems sezonams aš kitos spalvos užvalkaliuko gal paieškočiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@mulyte: 13 spalio 2010 - 09:29
QUOTE(M@mulyte @ 2010 10 13, 09:28)
Vasarai spalvytė super thumbup.gif  o šaltesniems sezonams aš kitos spalvos užvalkaliuko gal paieškočiau 4u.gif

as tai net gi ant tamsios kedutes uzdejau uzvalkaliuka, kad ne taip teptusi... ir naturalesne medziaga, nei kedutes... zinoma, tada kedutes kaina issauga, bet pirkom su nuolaida, tai tada dar ir uzvalkala prigriebiau, nes jis apie 100 lt kainuoja... truputi nesveikai, bet ka padarysi...
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2010 09 27, 19:21)
Nusipirkome ir mes priori XP, štai tokią:
user posted image
Dar tik kelis kartus išvažiavę buvom, bet šiaip kolkas  thumbup.gif  Mažylei patinka žiūrėti į priekį  smile.gif
Tik norėjau paklausti kas jau seniau turi šią spalvytę ir gali pasakyti kaip dėl teplumo? Nes draugė pamačiusi sakė, kad labai šviesi, nespėsi plauti  g.gif
Gal žiemai geriau kokio užvalkaliuko pasieškoti, kad su šlapiais ar purvinais batukais mažiau terliotų?  unsure.gif

As tokia pat esu dukrai nupirkusi, joje ir obuolius valge ir trupiniavo ir su batais rangesi-viskas tvarkoj. Juk galima nusegus isskalbt, bet nemanau, kad tepasi labiau negu kitos moedziagos, seip man sita patiko vien del tokios medziagos, ir seip labai grazi wub.gif +saugi, jau teko tuo isitikint.
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 10 13, 13:17)
As tokia pat esu dukrai nupirkusi, joje ir obuolius valge ir trupiniavo ir su batais rangesi-viskas tvarkoj. Juk galima nusegus isskalbt, bet nemanau, kad tepasi labiau negu kitos moedziagos, seip man sita patiko vien del tokios medziagos, ir seip labai grazi  wub.gif +saugi, jau teko tuo isitikint.

patyret avarija? unsure.gif
Atsakyti
Nea, bet vos nepapuolem, teko staigiai stabdyt ir sukt, vaikas net nesukrutejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 10 13, 20:20)
Nea, bet vos nepapuolem, teko staigiai stabdyt ir sukt, vaikas net nesukrutejo thumbup.gif

gerai, kad viskas gerai. Kedutes - geris! thumbup.gif
Atsakyti
Mes is pradziu turejome Tobi - butent ta sviesia su gelytemis, o veliau del tam tikru priezasciu pakeitem ja i Priori. Tai turiu pasakyti, kad Priori patogesne, nor i pigesne. 4u.gif
Pirma ant tobi tos vadinamos galvos pagalveles labai prakaitavo vaiko galvyte, taip pat priori gulstesne padeti turi uz Tobi , todel uzmius vaikui, jam tikrai patogiau joje guleti. O ir platesne ji 1 cm, kai zinot zienai tai aktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2010 10 27, 16:24)
Mes is pradziu turejome Tobi - butent ta sviesia su gelytemis, o veliau del tam tikru priezasciu pakeitem ja i Priori. Tai turiu pasakyti, kad Priori patogesne, nor i pigesne.  4u.gif
Pirma ant tobi tos vadinamos galvos pagalveles labai prakaitavo vaiko galvyte, taip pat priori gulstesne padeti turi uz Tobi , todel uzmius vaikui, jam tikrai patogiau joje guleti. O ir platesne ji 1 cm, kai zinot zienai tai aktualu  biggrin.gif

Vadinasi pasirinkau teisingai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

man Baby center siandien labai rekomendavo arba Priori arba Pearl g.gif ka manot apie ta Pearl kedute?
Atsakyti
Mes turime Tobi esame labai patenkinti. Ypac tas galvos atlosas man ir dukrytei labai patinka. Beje, as esu nupirkusi spec apvalkala tai kedutei, toki frotini, tai net praejusia vasara neprakaitavo mazyle toje keduteje smile.gif
Atsakyti
jau temos pradzioje rasiau, kad esu uz tobi, bet gal ne itin rimti mano argumentai buvo - grazesne, dirzai patogesni ir pan. bet kai neseniai pamaciau, kaip priori tvirtinasi masinoje (drauges vaika su ju kedute vezem), tai dabar galiu pasakyt, kad tobi kur kas tvirciau ir rimciau prisisega.... o kai priori prisegem - tabalavo i visas puses.
Atsakyti
Beieškodami informacijos apie šias dvi kėdutes, kažkur užsieniečių atsiliepimuose radom ne vieną nusiskundimą tobi modeliuko prisegimu. Rašo, kad dažnai atsipalaiduoja tie diržiukai, kuriais prisegtas vaikas, žalias indikatorius pastoviai persijungia į pilką, vaikas išsineria ir pan.
Ar kasnors susidūrėte su tuo? Gal čia senesniuose modeliukuose taip pasitaikydavo?

Kas turit Priori XP - ar naudojat papildomą pagalvėlę? Ar manot, kad nereikalinga?
Atsakyti