Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi cosi Priori XP ar Tobi?

O man atrodo yra daug saugiau kaip soniniai krasteliai yra labiau atsikise. Aisku vaikui matomumui tai siek tiek trugdo, bet saugumo prasme, tvirti ir dideli soneliai apsaugo vaiko galvyte nuo sniniu smugiu. Pasiziurek videa, kuri pamaciau Kotryna facebook tinkle.
http://www.youtube.com/watch#!v=mEXdCv...feature=related
Atsakyti
Sveikutės. Aš irgi renkuosi ar Priori XP ar Tobi. Ir visgi apsisprendžiau ties Tobi. Bet kaip apsispręsti su spalva? Prie ko reikėtų derinti? Man patinka tamsesnės, bet pas mane mergyte, tai galvoju gal mergytei šviesesnės reiktų. Kaip jūs išsirinkote?
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 04 20, 13:18)
Sveikutės. Aš irgi renkuosi ar Priori XP ar Tobi. Ir visgi apsisprendžiau ties Tobi. Bet kaip apsispręsti su spalva? Prie ko reikėtų derinti? Man patinka tamsesnės, bet pas mane mergyte, tai galvoju gal mergytei šviesesnės reiktų. Kaip jūs išsirinkote?

mes pasirinkom Tobi
spalva priderinom prie masinos bigsmile.gif
beje medziagyte keiciama, o vasarai jie patys siulo sviesesni audini mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besyte: 20 balandžio 2010 - 13:22
Mes irgi sprendėm šį klausimą: Priori ar Tobi?

Pasirinkom Tobi, nes:
- aukštesnė
- siauriau ties galva (ne taip daug erdvės kaip priori, tad ne taip makaluojasi vaikui galva). Aktualu, jei vaikas dar mažas...mūsiškė tik 7mėn.
- patogiau atsilaisvina diržiukai
- dirželių prilaikymo mechanizmas man patiko thumbup.gif Lengviau įsodint mažiuką.
- automobilyje kėdutė stabiliau prisisega diržų pagalba (diržai laiko kėdutę iš apačios ir viršuje)
- spalvą rinkomės tamsesnę, kad naktį ne taip matytųsi mašinoje

* būtinai prieš perkant pažiūrėkit, ar užteks automobilyje diržo ilgio - mums vos vos užteko ax.gif

Priori man labai nepatiko diržiukų atlaisvinimo mechanizmas - giliai ir nepatogiai reik pirštą kišti paspaust mygtuką, kad galėtum atlaisvint diržus prieš segant vaiką. Man dar nieko, o vyras tai vos ten pirštų nepaliko doh.gif Ir jei diržais tvirtint mašinoje, tai tikrai ne taip stabiliai prisitvitina, nes tik apačioj kėdutės tvirtinasi diržas.

Tai tiek mano pastebėjimų. Mums nebuvo aktualu kėdės plotis, nes kol vaikas mažas, tai geriau kuo siauresnė. O kadangi šios abi kėdutės iki 18kg, tai greičiausiai žiemai gali tekt jau sekantį dydį kėdutės pirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 21 balandžio 2010 - 10:31
QUOTE(justess22 @ 2010 04 21, 12:29)

Pasirinkom Tobi, nes:
- aukštesnė
- siauriau ties galva (ne taip daug erdvės kaip priori, tad ne taip makaluojasi vaikui galva). Aktualu, jei vaikas dar mažas...mūsiškė tik 7mėn.
- dirželių prilaikymo mechanizmas man patiko thumbup.gif Lengviau įsodint mažiuką.
- automobilyje kėdutė stabiliau prisisega diržų pagalba (diržai laiko kėdutę iš apačios ir viršuje)

* būtinai prieš perkant pažiūrėkit, ar užteks automobilyje diržo ilgio - mums vos vos užteko ax.gif
Priori man labai nepatiko diržiukų atlaisvinimo mechanizmas - giliai ir nepatogiai reik pirštą kišti paspaust mygtuką, kad galėtum atlaisvint diržus prieš segant vaiką. Man dar nieko, o vyras tai vos ten pirštų nepaliko doh.gif Ir jei diržais tvirtint mašinoje, tai tikrai ne taip stabiliai prisitvitina, nes tik apačioj kėdutės tvirtinasi diržas.

Tai tiek mano pastebėjimų. Mums nebuvo aktualu kėdės plotis, nes kol vaikas mažas, tai geriau kuo siauresnė. O kadangi šios abi kėdutės iki 18kg, tai greičiausiai žiemai gali tekt jau sekantį dydį kėdutės pirkti ax.gif

O kokią spalvytę pasirinkot? Aš tai jau tvirtai apsisprendžiau, kad Tobi tik spalvytę niekaip neišsirenku.
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 04 21, 12:59)
O kokią spalvytę pasirinkot? Aš tai jau tvirtai apsisprendžiau, kad Tobi tik spalvytę niekaip neišsirenku.

mes pirkom tamsiai rudą. Bet pagal grožį tai man šviesios wub.gif Tačiau pagal praktiškumą teko iš juodos ir rudos rinktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2010 04 21, 15:23)
mes pirkom tamsiai rudą. Bet pagal grožį tai man šviesios wub.gif Tačiau pagal praktiškumą teko iš juodos ir rudos rinktis ax.gif

O kodėl pasirinkote rudą? Nes aš irgi blaškausi tarp trijų spalvų smile.gif g.gif
Atsakyti
2010 kolekcijos spalvos man labai grazios Tobi modelio. Gaivios ir vasariskos. As nebijociau pirkti sviesios kedutes, juk apmusalai gali buti skalbiami.
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2010 04 21, 20:17)
2010 kolekcijos spalvos man labai grazios Tobi modelio. Gaivios ir vasariskos. As nebijociau pirkti sviesios kedutes, juk apmusalai gali buti skalbiami.

Sutinku, tikrai kad labai gražios. bet juk ne tik vasarai kedutė bus naudojama g.gif Gal geriau apmušaliuką šviesesnį vasarai nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 04 21, 22:57)
Sutinku, tikrai kad labai gražios. bet juk ne tik vasarai kedutė bus naudojama  g.gif  Gal geriau apmušaliuką šviesesnį vasarai nusipirkti  mirksiukas.gif

Spalvos vienodos tiek Priori xp, tiek Tobi modeliu. O patarti siuo klausimu (spalvos), nemanau, kad galima. Tai juk skonio reikalas. Pavyzdziui, mes savo mazajam pirkom Blue note spalvos kedute. Priezastis paprasta - mums patiko si spalva. Visiskai del to nesukom galvos. Svarbiau buvo techniniai dalykai, saugumas ir pan.
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2010 04 21, 11:29)

Pasirinkom Tobi, nes:
- aukštesnė

Nors patys blaskemes tarp siu dvieju keduciu, negaliu neisiterpti ax.gif
Taip, Priori xp yra platesne nei Tobi. Vaika sodinom i ja mazdaug nuo 8 men., bet galvyte tikrai nesitabalavo, juk tokio amziaus vaikas galvyte jau ganetinai tvirtai laiko. Buvom pasiryze, jei tabaluosis, pirkti pagalvele, bet neprireike. Kai uzmiega, gal ir tabaluotusi, bet kai padarai gulscia padeti, nieko panasaus nevyksta wink.gif
Kad xp modelis yra platesnis, buvo vienas is kriteriju, del kurio apsisprendem pirkti buten si modeli. Nors musu vaikas is smulkiuju, bet ziema, kai priguzintas kombinezonais,neabejoju, bus vis sunkiau itilpti net ir i platesni modeli. O 18 kg tik retas kuris vaikas per pora metu gali pasiekti. Jei isvis tai imanoma blink.gif
Del dirzu atlaisvinimo - nera jokios problemos. Tiek vyras, tiek as lengvai per akimirka ta padarom. Niekam pirstai niekur neuzstringa smile.gif
Zodziu isvada tokia - visi esam su individualiais poreikiais, tad patarimas renkantis kedute - nuodugniai ja visa isciupineti, isbandyti visus mechanizmus ir nuspresti, ar viskas tenkina 4u.gif
Atsakyti
sveikutės,

Na, mes jau pagal jūsų pagyrimus irgi įsigijom Tobi... nors mums dar tik 4 mėn, bet netruksim priaugti... susižavėjau nuolaida ir galvoju, reikia pasinaudot... bet ... kaip suprasti?_ Babymarkete Tobi radau už 619 lt, o vaikų mieste su nuolaida išėjo brangiau doh.gif -63... lt
Kadangi pirko tik tėvelis, sakė būtų ėmęs Priori, bet nebuvo jam patinkančių spalvų...
o Tobi spalvytę irgi ,,įkišo" ne tą, kurią MB norėjo doh.gif - yra tokios gražios rusvos su lapeliais ant šono (bent jau mums gražios):
https://www.babymark...kles/,prid.4369

bet tai pats Mb kaltas, kad neapsižiūrėjo doh.gif važiuos gal sekmadienį apkeisti...

O tai jei teisingai supratau, užvalkaliukų šioms kėdutėms galima nusipirkti atskirai?

dar liepsiu, kad nusinešęs į mašiną išbandytų .. nes sunkiai užtenkam diržo Tučio nešyklei.... bet tai čia kaip suprantu, kitaip tvirtinasi...

na, kai išbandysim, parašysiu atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Jo Babymarkete visad viskas pigiau, aš jau kai maitinimo kėdutę pirkau įsitikinau. Ant gerų 150 Lt mažiau nusipirkau maitinimo kedutę Babymarkete nei Mažylio pasaulyje.
Ir su automobilinėm kėdutėm tas pats. Nusižiūrėjau šiandien spalvas Mažylio pasauly, o pirksiu Babymarkete.

O dar jūs man pasakykite apie kėdučių medžiagytę. Aš nusižiūrėjusi juodą arba rudą. Ir juodos kėdutės medžiaga tokia minkštesnė, o rudos slydesnė. Įdomu kuri geriau?
Atsakyti