isvardinsiu pliusus,kurie man buvo aktualus renkantis,ir del kuriu mano nuomone verta permoketi uz TOBI kedute
vaika galesit vezioti drasiai iki 4metu ,net ir ziema
mano vaikas,3.3m , 105ugio dar dabar puikiai telpa Tobi keduteje
jam uzplaukia kartais,kad uzsimano i brolio kede,tai ir pasodinu gal tik vizualiai atrodo,kad mazai vietos,nes tobi kede labai gerai isformuota,
dydziausi Tobi pliusai,ko neturi nei viena kedute
1.tai saugos dirzai,beproto patogus,neguli jie,kaip kitose,o vaika atsegus,saugos dirzai atsistoja,netrugdo nei isimti,nei ideti vaiko
2. Tobi kedutes yra vienos is auksciausiu,kitose kedese vaikai mazai mato pro langa
su tobi,sedi kaip soste,gal del to taip patinka vazineti keduteje
3. atkreipk demesi,kaip Tobi kedute fiksuojasi dirzais, kiek ziurinejau, butent Tobi tvirtinimas ,visiskai kitoks negu visu, ji prisitvirtina ypac stabiliai
4. gera apsauga galvos,soniniams smugiams,superine pagalvele,kuri reguliuojasi
5 . tobi kedeje yra butent 5 tasku saugos dirzai. nes kiek ziurejau,kitose tik 3tasku,
tai saugumui irgi atsiliepia
o dar kas labai faina,kad paziurekit kokia paklausa maxi-cosi kedutem kiek ju iesko pirkti devetu,tik koks skelbimas atsiranda,iskart nuperka .Manau ir problemu nebus parduodant
5 . tobi kedeje yra butent 5 tasku saugos dirzai. nes kiek ziurejau,kitose tik 3tasku,
tai saugumui irgi atsiliepia
Priori saugos dirzai taip pat 5 tasku
Patys turim Priori, ir esam patenkinti panele laisvai pro langa dairos, tikrai nera ji zemoka, del paciu dirzu segimo tai gal siek tiek ir nepatogu, kad jie ne "status" kaip Tobi, bet tai nera didele problema (bent jau mums).
QUOTE(Ramja @ 2010 02 18, 19:19)
del paciu dirzu segimo tai gal siek tiek ir nepatogu, kad jie ne "status" kaip Tobi, bet tai nera didele problema (bent jau mums).
Betgi Priori XP (kaip beje ir prieš tai turėtoje Cabriofix) šonuose yra specialūs plastmasiniai kištukai diržams užkišti, o tas diržų susegimo mechanizmas "liežuvėlis" irgi atsilenkęs prisitvirtina Mes viską susitvarkome išlipusios iš kėdutės ir nėra jokių neskalndumų su diržais vėl sėdant
O apie Tobi "stačius" diržus ne kartą girdėjau, jog realybėje jie nelabai atlieka savo funkciją...
Erikiuxxx labai gražiai pakartojo visus Tobi reklaminius teiginius , o gyvenimas kartais atskleidžia kitas tiesas
kur gauti pirkti uzvalkaliuka kedutei Maxi cosi priori XP ?
Kotryna ir Baby city neturi .
Kotryna ir Baby city neturi .
Mes turim Tobi Gera kedute visom prasmem, mes esam labai patenkinti
Erikiuxxx puikiai isvardino visus privalumus
Erikiuxxx puikiai isvardino visus privalumus
Mes turim Priori XP, labai labai patenkinti po poros men bus metai, kai joje veziojam mergaite. Man patinka, kad galima padaryt gana gulscia padeti, nes maniske ilgesnej kelionej visada miega, tai issitiesia patogiai, galva nesimakaluoja o del saugos dirzu, patogu jie man tik kaip sake vienam poste , reikia islipus ar pries lipant i kedute tinkamai susideliot tuos dirzus (nu ner ten ka deliot, uzkisi uz tu specialiu rankeneliu ir viskas). Bet ka galiu pasakyt, kad viena minusiuka turi ir si kedute, kad ir koks nuostabus jos vardas man mergaite vasara prakaituodavo...kaip ir visose kedutese...bet kokiu atveju, kita kedute- tik Maxi-cosi
Mes jau pradejome dometis automobilinemis saugos kedutemis ir labai idomi pasirode jusu diskusija.
Aciu erikiuxxx uz issamu atsakyma, tikrai tokie dalyviai labai padeda renkantis viena ar kita produkta
Kazkaip mus irgi domina Maxi-cosi kedutes. Man jos patikimiausios atrodo. O gal jau kuri nors pasinaudojot akcija taikoma Kotrynos parduotuvese maxi-cosi kedutems? Kuria is keduciu isigyjot? Priori XP ar tobi?
Aciu erikiuxxx uz issamu atsakyma, tikrai tokie dalyviai labai padeda renkantis viena ar kita produkta
Kazkaip mus irgi domina Maxi-cosi kedutes. Man jos patikimiausios atrodo. O gal jau kuri nors pasinaudojot akcija taikoma Kotrynos parduotuvese maxi-cosi kedutems? Kuria is keduciu isigyjot? Priori XP ar tobi?
kazkur girdejau, kad priori gulima padetis pasidaro siek tiek gulsciau, negu tobi. kazi kaip is tikro yra? mes kai pirkom, tai visai neatkreipem demesio, nepalyginom... bet tobi tai tikrai ta gulimoji padetis tokia simboliska, nelabai kas ten atsilenkia. bet kazkaip galvoju, kad visose panasiai yra
turim Tobi. labai patenkinti. nesigailiu nei lito isleisto jai.
dirzai tikrai atsilenkia, nereikia niekur ju uzkisineti. miegama padetis nera labai gulscia. bet, kiek zinau, daugumoje geru keduciu ji tokia pat, gal cia del saugumo taip.
dirzai tikrai atsilenkia, nereikia niekur ju uzkisineti. miegama padetis nera labai gulscia. bet, kiek zinau, daugumoje geru keduciu ji tokia pat, gal cia del saugumo taip.
QUOTE(not-me @ 2010 04 07, 16:29)
turim Tobi. labai patenkinti. nesigailiu nei lito isleisto jai.
nusipirkom ir mes tobi.
dar nedaug panaudojom, bet ka jau reiskia vien tai, kad vaikutis joje jauciasi gerai,nezirzia, nesikuicia.
taip, miegama padeti sunkiai galima pavadinti miegama, bet vaikutis vis tiek patogiai miegojo 2 val.vis del to, tai ne lovele, o saugos kedute:)
labai malonus audinukai,patogus dirzai.
Mes po ilgu svarstymu, tarimusi visgi nusipirkome Priori xp. Apsispresti padejo pardavejas, pasakes, kad savo vaikui pirktu Priori xp, nes Tobi privalumai nera tokie, uz kuriuos reiketu tiek daugiau moketi.
Taigi vazinejam jau mazdaug 4 menesius. Viskuo esam patenkinti. Dirzu uzkisimas uz specialiu liezuveliu absoliuciai nekelia jokiu problemu, sekundziu reikalas. Gulima padetis tikrai puiki. Vienintelis dalykas, kuris, man atrodo, Tobi yra geresnis - matomumas. Ne, ne del aukscio, kaip cia daug kas mini. O del siauresnio kedutes krastelio, kuris yra vaiko akiu lygmeny. Priori xp vaikas, noredamas dairytis i sonus, turi siek tiek pasikelti, pakelti galva, kad matytu. Tobi, bent man pasirode, matytusi ir taip, be galvos kelimo, nes neuzstoja siauresnis krastelis.
Bet kazin ar tai lemiamas kriterijus
Taigi vazinejam jau mazdaug 4 menesius. Viskuo esam patenkinti. Dirzu uzkisimas uz specialiu liezuveliu absoliuciai nekelia jokiu problemu, sekundziu reikalas. Gulima padetis tikrai puiki. Vienintelis dalykas, kuris, man atrodo, Tobi yra geresnis - matomumas. Ne, ne del aukscio, kaip cia daug kas mini. O del siauresnio kedutes krastelio, kuris yra vaiko akiu lygmeny. Priori xp vaikas, noredamas dairytis i sonus, turi siek tiek pasikelti, pakelti galva, kad matytu. Tobi, bent man pasirode, matytusi ir taip, be galvos kelimo, nes neuzstoja siauresnis krastelis.
Bet kazin ar tai lemiamas kriterijus