Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi cosi Priori XP ar Tobi?

Sveiki,

dairomės naujos autokėdutės ir MaxiCosi Tobi visai sudomino. Tik sudvejojom dėl diržų - rašo, kad reikia ilgų. Ir kaip gi įvertinti, ar mazdos diržai ilgi, ar trumpi tai kėdutei? ax.gif Ir šiaip ar tilps Tobi į mazdą 323F?
Gal kas nors su tokia mazda domėjotės, pirkot kurią nors iš MaxiCosi kėdučių?
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif turiu tokia dilema ax.gif .. siuo metu naudojame CabrioFix kedute, o mes dabar 3-ju men. sveriam 8.2 kg. biggrin.gif ..tai pagal mano skaiciavimus jau uz kokiu 2 men mes ten nebetilpsim ( nors ir dabar su kombiu aprengta vos ibraskinu doh.gif ) . galvoju pirkti Priori arba Tobi kedute , bet ji skirta vaikams nuo 9 men doh.gif .. tai bus taip , ir senoji per maza, ir naujai nedaaugom doh.gif .. patarkite, ar pagal svori rinktis , ar pagal amziu ?
Atsakyti
kazkada dvejojau kokia kedute pirkti XP ar Tobi, pirkau XP ir nei karto nepsigailejau wink.gif
Tobi, kiek zinau, siauresne 4u.gif
Atsakyti
Aš užsiimu šių autokėdučių minkštųjų dalių persiuvimu, tai jau prisižiūrėjau visokiausių sostų. Pati abiems berniukams pirkau TOBI kėdutes, tačiau dabar abi stovi nenaudojamos pastatytos kampe... blink.gif Didžiajam pasirinkau JANE racing team kėdutę- superinė, o mažajam- maxi cosi priori xp. TOBI aukštesnė, mažesnėje mašinoje į ją nepatogu įsodinti vaiką. TOBI labai mažai pasiguldo, o mums tai labai svarbu. Ji tikrai siauresnė nei priori. Man TOBI tiesiog gražesnė ir diržai labai patogiai padaryti. 4u.gif
Atsakyti
Turėjom Maxi Cosi Priori XP ir esu ja labai patenkinta..
Atsakyti
QUOTE(krist6 @ 2012 02 28, 14:31)
Laba diena,

noriu paklausti, ar kuri nors iš šių kėdučių gali pasisukti į šonus?

Dėkui

Kiek domejausi ir issiaiskinau,tai Maxi cosi Axiss sukiojasi.
Pati domiuosi jomis,nes greitai reikes,bet negaliu issirinkti doh.gif Butent,sudomino Tobi ir Axiss,bet paskaiciau jusu komentarus ir suabejojau del Tobi unsure.gif Man reikia,kad erdvi butu ir gulima padetis kuo didesne butu,nes musu vasara laukia labaiii ilga kelione ir noriu,kad kuo patogesne butu kedute.Patarkit,nes patirtis kitu zmoniu lengviau padeda apsispresti
Atsakyti
QUOTE(Cacamuto @ 2012 11 30, 17:41)
kazkada dvejojau kokia kedute pirkti XP ar Tobi, pirkau XP ir nei karto nepsigailejau wink.gif
Tobi, kiek zinau, siauresne  4u.gif

Klystate, ji nera siauresne schmoll.gif Parduotuveje konsultantas ismatavo prie mano akiu, kad patikeciau, nes ir as taip maniau biggrin.gif
Tobi atrodo siauresne, nes joje yra labai patogi pagalvele ir dar nugarytes paminkstinimas, o Prior ju nera, jeigu isimtumete viska is Tobi ir paliktumete "plika" kaip Priori, pamatytumete, kad plotis toks pat.
Mes pasirinkome Tobi wub.gif , tik dar nenaudojam, bet uz kokio menesiuko pradesim.
Atsakyti
Mes pasirinkom Priori - jokių minusų dar nepastebėjau 4u.gif
Atsakyti
bent jau mes pradzioje buvom nusipirke Tobi, tai po to kai meistrai ja ismozojo servise, jie mums nupirko nauja kedute, tai issirinkome Priori, del keliu priezasciu - ji platesne ir kas svarbiausia - pasidaro labiau gulstesne padetis ne Tobi, kas labai aktualu buvo su maziuke
Atsakyti
Mes turim Tobi. Labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
mes turim Tobi-superine kedute, nesigailiu ne vieno isleisto cento uz ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2013 01 06, 02:46)
Kiek domejausi ir issiaiskinau,tai Maxi cosi Axiss sukiojasi.
Pati domiuosi jomis,nes greitai reikes,bet negaliu issirinkti  doh.gif Butent,sudomino Tobi ir Axiss,bet paskaiciau jusu komentarus ir suabejojau del Tobi  unsure.gif  Man reikia,kad erdvi butu ir gulima padetis kuo didesne butu,nes musu vasara laukia labaiii ilga kelione ir noriu,kad kuo patogesne butu kedute.Patarkit,nes patirtis kitu zmoniu lengviau padeda apsispresti

Mes turim Axiss kedute. Labai patogu kai sodinant ar isimant vaikiuka gali pasukti kedute i sona smile.gif
Gulima padetis tp nebloga. Tik va, siauroka sedima dalis. Musu maze sveria 10 su trupuciu kg. Ir su zieminiais rubais sunkiai telpa. Suspausta, rankyciu negali normaliai judinti. Vasara dar naudosim Axiss, o rudeniop keisim i Priori. smile.gif
Atsakyti