Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 22:35)
Pritariu Inesai smile.gif cia labai individualu ka pasirinksi smile.gif

Gaure, 80% moki uz kokybe smile.gif

Gražu, kaip visada wub.gif

O Pentax'ai nekokybiški? g.gif
Atsakyti
As negaliu nieko zinokit pasakyti apie technika kuria nesinaudojau smile.gif gal i efoto ilyskit forumus paskaityti? g.gif tik galiu pasakyti apie Nikon ir tai ka skaicius smile.gif

Merginos, del tos temos, gal padarom menesio ND tema, bet ne konkursine? tiesiog, savo malonumui, ne konkurencijai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 spalio 2009 - 21:42
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 22:40)
As negaliu nieko zinokit pasakyti apie technika kuria nesinaudojau smile.gif gal i efoto ilyskit forumus paskaityti?  g.gif tik galiu pasakyti apie Nikon ir tai ka skaicius smile.gif

Paskutinėmis dienomis tik tą ir darau doh.gif Baigiu nukvakti mirksiukas.gif Šiaip Pentax K20 D lygina su Canon EOS 40D ir Nikon D90. Tai man labai rimtas argumentas dėl jo kokybės.
Kad "Aš ir veidrodis" būtų nekonkursinė, pritariu. Nes kitaip galėtų varžytis Zitlali, Citra* ir Antajo (na, man jų portretinės (auto) gražiausios)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 15 spalio 2009 - 21:46
as siaip uz nikona.. nes pati is nikonisciu tongue.gif
bet siaip gerai sako Inesa, reikia paiimt i rankasi r paziuret kuris labiau limpa 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 15, 21:37)
Gražu, kaip visada  wub.gif

O Pentax'ai nekokybiški?  g.gif

nemanau kad nekokybiski, tiesiog lyderiai yra du - Canon ir Nikon.. 4u.gif bet tai tikrai nereiskia kad pentax negali sukurti geresnio fotiko! 4u.gif
Atsakyti
Pasakysiu visiem uzknisusia fraze, ne fotikas fotkina o fotografas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 22:50)
Pasakysiu visiem uzknisusia fraze, ne fotikas fotkina o fotografas smile.gif

Bet prieš tai reikia nusipirkti kuo fotografuoti doh.gif
Šiaip aš už Nikon'ą, bet šiandien taip subalamūtijo su Pentax'u, kad pasimetusi likau absoliučiai.
Atsakyti
Nikon ir Canon - kaip religija - rinktis tą, kuris arčiau dūšios biggrin.gif

Zitlali, nu man visos labai gražu. Anokia tu pradžiamokslė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 15, 21:35)

niu sitos tai pavydziu juodai tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

QUOTE(solo @ 2009 10 15, 21:54)
Zitlali, nu man visos labai gražu. Anokia tu pradžiamokslė  ax.gif

pradziamoksle pradziamoksle!! tegu buna pas mumis!! tada visas kitas pasitempti vercia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 15, 21:37)
Gražu, kaip visada  wub.gif

O Pentax'ai nekokybiški?  g.gif

Kokybiski,kokybiski.Sakau,pasziurek i objektyvu pasirinkima ir kaina.Aisku,Nikonai brangiausi,bet kiek teko skaityti,tai Nikoniskai labiausiai patenkinti savo foto kokybe mirksiukas.gif
Zitlali,kaip visada pas tave grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 15, 22:06)
pradziamoksle pradziamoksle!! tegu buna pas mumis!! tada visas kitas pasitempti vercia  tongue.gif

aš ir nevarau niekur biggrin.gif šiaip, faina, kai žmogus turi cinkelį
Atsakyti
Pasakykit kur nusipirkti noro fotografuoti doh.gif Nu kas pasidare tai negaliu doh.gif Nekenciu saves doh.gif
Atsakyti
Zit,jau apziurejau flickre, man patiko. Sitas tavo modelis man asmeniskai labai patinka, tai visos foto su ja grazios smile.gif
Pritariu del nekokursinio ND drinks_cheers.gif
Atsakyti