Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zit tikrai fotkes ispudingos wub.gif modeliukas tavo irgi thumbup.gif
medona trecios foto nebematau,antroj pilvukas i akis iskart krenta,o pirma gal truputi tamsoka,bet labai fainai thumbup.gif tikrai labai grazi esi mirksiukas.gif
pelytte nenusimink,as irgi dabar savo fotika padejus iki keliones (irgi varau i egipta) ten daugiau saules bus gal blush2.gif o kolkas tik stebetoja esu kap tobuleja kitos doh.gif
Atsakyti
veidrodziu temai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 22, 22:31)
pelytte nenusimink,as irgi dabar savo fotika padejus iki keliones (irgi varau i egipta) ten daugiau saules bus gal blush2.gif o kolkas tik stebetoja esu kap tobuleja kitos doh.gif

man jei ne viena tai kita beda doh.gif , dabar bleem mashina parejo doh.gif o dar zadam shuni kergt, tai ten irgi nemazai leshu isheis, prieziurai, daktarams. Tu nors fotika turi sad.gif o ka as su savo muiline, kuri man taaaaip pabodus kad net ziuret i ja nesinori doh.gif

Antajo nzn man tai nelabai, kazkokia ar isiliejus labai, ar cia nucackinta nzn. norisi ryzkumo, kur nors, bet rankos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 22 spalio 2009 - 22:38
QUOTE(pelytte @ 2009 10 22, 22:36)
, ar cia nucackinta nzn. norisi ryzkumo,

persistengta! pilnai sutinku cool.gif
Atsakyti

na dar viena..

user posted image

siaip kazka tryniau tryniau ir pritriniau kompe - nes neatidaro puse foto perdirbtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 22, 19:23)

wow sita super,beje visa greituko serija pavykusi thumbup.gif
Atsakyti
Medona, man pirma thumbup.gif
Zitlali kaip visada - fantastika. Net nėr ką komentuoti. Po 4u.gif fotografei ir modeliukui.
Antajo - man abi gražios wub.gif . Ir ryškumo kažkaip pakanka. Čia gi per veidrodį smile.gif
O aš nusiprkau D80. Kadangi tai pirmas mano veidrodukas ir nesiruošiu būti fotografe, tai nusprendžiau pirkti nenaują fotiką. Kol kas viskas OK, esu žiauriai patenkinta. Ir tik su KIT'inuku :S Labai noriu 50 - tuko (kaip pas Zitlali) Bet tokio nepirksiu (per brangu pramogai). Pirksiu NIKOR 50 mm f2,8 (atrodo). Šitas nebrangus ir man bus gerai O kai pribręsiu (jei pribręsiu), tai ir pasikeisiu.
Va, kokią litaniją surašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

antajo, man antra idomesne 4u.gif Tik biski akys per baltos man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 22, 23:37)
Mano fotikas nieko gero smile.gif antrakart nepirkciau tokio. Bet objektyvas vertas grieko, nekeisciau i nieka

Jei ne paslaptis, koks fotikas ir kokia optika? smile.gif Jei minėjai ir nemačiau, atsiprašau smile.gif
Atsakyti
gaure, aciu 4u.gif
siaip ir as padeveta pirkau. jeigu butu buvusi galimybe nusipirkt nauja toki pat nebuciau dvejujus kuri imt.. rolleyes.gif

tiny, aciu! jo jos baltos.. siaip visai noreciau ten kokias nors tipo dirbtines akis padaryt.. nenaturalias.. ax.gif

Dzinny, visa mergaiciu naudojama technika surasyta pirmam psl..
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti