Zit tikrai fotkes ispudingos modeliukas tavo irgi
medona trecios foto nebematau,antroj pilvukas i akis iskart krenta,o pirma gal truputi tamsoka,bet labai fainai tikrai labai grazi esi
pelytte nenusimink,as irgi dabar savo fotika padejus iki keliones (irgi varau i egipta) ten daugiau saules bus gal o kolkas tik stebetoja esu kap tobuleja kitos
veidrodziu temai
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 22, 22:31)
pelytte nenusimink,as irgi dabar savo fotika padejus iki keliones (irgi varau i egipta) ten daugiau saules bus gal o kolkas tik stebetoja esu kap tobuleja kitos
man jei ne viena tai kita beda , dabar bleem mashina parejo o dar zadam shuni kergt, tai ten irgi nemazai leshu isheis, prieziurai, daktarams. Tu nors fotika turi o ka as su savo muiline, kuri man taaaaip pabodus kad net ziuret i ja nesinori
Antajo nzn man tai nelabai, kazkokia ar isiliejus labai, ar cia nucackinta nzn. norisi ryzkumo, kur nors, bet rankos
QUOTE(pelytte @ 2009 10 22, 22:36)
, ar cia nucackinta nzn. norisi ryzkumo,
persistengta! pilnai sutinku
na dar viena..
siaip kazka tryniau tryniau ir pritriniau kompe - nes neatidaro puse foto perdirbtu
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 22, 19:23)
wow sita super,beje visa greituko serija pavykusi
Medona, man pirma
Zitlali kaip visada - fantastika. Net nėr ką komentuoti. Po fotografei ir modeliukui.
Antajo - man abi gražios . Ir ryškumo kažkaip pakanka. Čia gi per veidrodį
O aš nusiprkau D80. Kadangi tai pirmas mano veidrodukas ir nesiruošiu būti fotografe, tai nusprendžiau pirkti nenaują fotiką. Kol kas viskas OK, esu žiauriai patenkinta. Ir tik su KIT'inuku :S Labai noriu 50 - tuko (kaip pas Zitlali) Bet tokio nepirksiu (per brangu pramogai). Pirksiu NIKOR 50 mm f2,8 (atrodo). Šitas nebrangus ir man bus gerai O kai pribręsiu (jei pribręsiu), tai ir pasikeisiu.
Va, kokią litaniją surašiau
Zitlali kaip visada - fantastika. Net nėr ką komentuoti. Po fotografei ir modeliukui.
Antajo - man abi gražios . Ir ryškumo kažkaip pakanka. Čia gi per veidrodį
O aš nusiprkau D80. Kadangi tai pirmas mano veidrodukas ir nesiruošiu būti fotografe, tai nusprendžiau pirkti nenaują fotiką. Kol kas viskas OK, esu žiauriai patenkinta. Ir tik su KIT'inuku :S Labai noriu 50 - tuko (kaip pas Zitlali) Bet tokio nepirksiu (per brangu pramogai). Pirksiu NIKOR 50 mm f2,8 (atrodo). Šitas nebrangus ir man bus gerai O kai pribręsiu (jei pribręsiu), tai ir pasikeisiu.
Va, kokią litaniją surašiau
Labas rytas
antajo, man antra idomesne Tik biski akys per baltos man
antajo, man antra idomesne Tik biski akys per baltos man
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 22, 23:37)
Mano fotikas nieko gero antrakart nepirkciau tokio. Bet objektyvas vertas grieko, nekeisciau i nieka
Jei ne paslaptis, koks fotikas ir kokia optika? Jei minėjai ir nemačiau, atsiprašau
gaure, aciu
siaip ir as padeveta pirkau. jeigu butu buvusi galimybe nusipirkt nauja toki pat nebuciau dvejujus kuri imt..
tiny, aciu! jo jos baltos.. siaip visai noreciau ten kokias nors tipo dirbtines akis padaryt.. nenaturalias..
Dzinny, visa mergaiciu naudojama technika surasyta pirmam psl..
siaip ir as padeveta pirkau. jeigu butu buvusi galimybe nusipirkt nauja toki pat nebuciau dvejujus kuri imt..
tiny, aciu! jo jos baltos.. siaip visai noreciau ten kokias nors tipo dirbtines akis padaryt.. nenaturalias..
Dzinny, visa mergaiciu naudojama technika surasyta pirmam psl..
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.