Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Medona @ 2009 10 22, 19:48)

Imetu kelis savo bandymus i veidrodziu tema.

man pirma foto geriauia, trecia persharpinta labai, 4u.gif gaila dangus isdeges nuotraukuose rolleyes.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 22, 21:23)

as nz net ka ir pasakyti, ispudingos nuotraukos zitalali, pavydziu wub.gif smagu ziureti

QUOTE(Tiny @ 2009 10 22, 21:28)
Kaip jums sita?  ax.gif

man patinka bigsmile.gif gal noretusi virsugalio daugiau blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 10 22, 21:42)
Kur isvaziuoji?  bigsmile.gif

biggrin.gif varau su drauge ir vaiku pailseti i egipta, salta lt labai, nusibodo drebeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 10 22, 21:52)
1. man patinka  bigsmile.gif  gal noretusi virsugalio daugiau  blush2.gif  4u.gif
2. biggrin.gif varau su drauge ir vaiku pailseti i egipta, salta lt labai, nusibodo drebeti  biggrin.gif

1. Zitlali apdirbinedama sia foto virsugalvio nekirpo, bet man kazkaip ir taip visai gerai ziurisi blush2.gif
2. Tai lauksim nuotrauku bigsmile.gif Pailsek mirksiukas.gif
Atsakyti
Pia, grazus Pijukas! o foto tai nelabai man tas kazkas baltas patiestas ax.gif

Medona, man pirma. antroj pritariu Zitlali, pilvukas iskart krenta i akis.. ax.gif

Tiny, man netruksta virsugalvio.. gal todel kad as megeja nukapot galunes ir vis ka lotuliukas.gif o siaip tai spalvas labai giriu.. 4u.gif

Zitlali, pirmoji -superine!! fotogeniskas tas tavo stogas!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 22, 21:56)
1. Zitlali apdirbinedama sia foto virsugalvio nekirpo, bet man kazkaip ir taip visai gerai ziurisi  blush2.gif
2. Tai lauksim nuotrauku  bigsmile.gif Pailsek  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Dekui labai uz komentarus 4u.gif

Zitali, grazios nuotraukos, noreciau pabandyt su tavo "aparatura" pafotkint, tik gaila, kad neimanoma biggrin.gif Butu smalsu suprast ar cia mano linze kalta ar fotografas biggrin.gif Arba butu idomu ka tu su mano isspaustum rolleyes.gif

Tiny, man patinka 4u.gif
Atsakyti
antajo, Medona, aciu 4u.gif
Atsakyti
Mano fotikas nieko gero smile.gif antrakart nepirkciau tokio. Bet objektyvas vertas grieko, nekeisciau i nieka

Dar pora
user posted image

user posted image

Tiesa, aciu labai uz komentarus visom smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 spalio 2009 - 21:40
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 22, 22:37)

Tiek raudona, tiek si suknele labai gerai nuotraukose ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 22, 22:44)
Tiek raudona, tiek si suknele labai gerai nuotraukose ziurisi  thumbup.gif

cia jau ne mano nuopelnas... jos garderobas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2009 10 22, 18:06)
Man paciai irgi labiau patinka staciakampis, bet nezinau kaip cia geriau iskirpus g.gif

standartas skaittos 2x3, bet siaip gali but bet koks manyciau mirksiukas.gif

QUOTE(Medona @ 2009 10 22, 18:48)

Imetu kelis savo bandymus i veidrodziu tema.

saunuole, kad bandai thumbup.gif man antra nbutu labiausia wub.gif , jei ne didziausias akcentas dirzui ar pilvukui tongue.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 22, 20:23)

Cia kelios is siandieninio greituko su drauge ant stogo pas man...

pirma ir paskutine spalvota thumbup.gif wub.gif thumbup.gif nerealios..pirma tai is vis wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 22, 21:37)

o cia apranga faina thumbup.gif
Atsakyti
Medona, man labiausiai pirma, joje jauciama nuotaika. Kabina kazkuo. O kitos nelabai. Bet koks tu malacius kad bandai 4u.gif as irgi rytoj jau meginsiu igyvendinti, ziuresim ar bus ka parodyti.

Tiny, nuotraukyte faina 4u.gif

Zitlali, modelis nerealus. Nuotraukos grazios.

as irgi jau susiorganizavau fotosesija sestadieniui, tobulinsiuosi smile.gif minciu pilna, ziuresim kaip seksis jas igyvendinti.
Atsakyti
OMG Zit wub.gif wub.gif wub.gif n umirt galima del tokiu foto, as kadangi paprasta mirtingoji tai tik isigilint nemoku, bet OMG leeedas.

o kur tu gyveni kur ten tox grazus stogas,gal bet kam galima ant jo patekti

As tai kol fotika isigysiu, cia jau visi pasikeis, ir pereis i pazengusiuju klase ir nebus tokiu geru fotkintoju ir komentuotoju sad.gif
O dar kai pagalvoju kox nuajakas laukia wub.gif panku shutve spalvotu susirinx doh.gif o ash bleem be normalaus fotiko doh.gif

Ir da Zit kokio tu cia daugiau fotiko nepirktum? D80?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 22 spalio 2009 - 22:24