Man paciai irgi labiau patinka staciakampis, bet nezinau kaip cia geriau iskirpus
Jau Pios mazius Grazi nuotrauka
Imetu kelis savo bandymus i veidrodziu tema.
Nemoku saves vertint, visos man nepatinka, net nezinau ka ir rodyt, nu bet vistiek kazka atrinkau. Ryskumo jauciu truksta Laukiu komentaru
Imetu kelis savo bandymus i veidrodziu tema.
Nemoku saves vertint, visos man nepatinka, net nezinau ka ir rodyt, nu bet vistiek kazka atrinkau. Ryskumo jauciu truksta Laukiu komentaru
ohooo, kokia ispudinga esi, kokie plaukai... grazi moteris Man pirmoji be konkurencijos pati graziausia, as pati gal uciau vos auksciau kirpus, bet veidrodzio tada liniju nebesimatytu, tai gal taip ir geriau Ir ryskumo joje, man bent atrodo, kad netruksta
QUOTE(Pia* @ 2009 10 22, 19:11)
ohooo, kokia ispudinga esi, kokie plaukai... grazi moteris Man pirmoji be konkurencijos pati graziausia, as pati gal uciau vos auksciau kirpus, bet veidrodzio tada liniju nebesimatytu, tai gal taip ir geriau Ir ryskumo joje, man bent atrodo, kad netruksta
Nugis dekui, sugedinai
Pia, grazus berniukas, gera emocija, grazios spalvos, bet ta paklode ar kas ten man nepatinka
Medona, man pirma labiausiai patiko Antra tamsoka, trecioje perdaug sharpo
Medona, man pirma labiausiai patiko Antra tamsoka, trecioje perdaug sharpo
Pirmoje dangus daugiau demesio suvalgo nei pati tu, antroje pirmame pane pilvukas... kazkaip nlb man tai, trecioje tamsu.. o siaip visose tamsoka
Cia kelios is siandieninio greituko su drauge ant stogo pas man... turejom pusvalandi, bet kazkaip daug prikepiau foto, nespeju tvarkyt
nzn gal j/b si geriau..
einu toliau tvarkyt
Pia man zinok tamsoka...
Cia kelios is siandieninio greituko su drauge ant stogo pas man... turejom pusvalandi, bet kazkaip daug prikepiau foto, nespeju tvarkyt
nzn gal j/b si geriau..
einu toliau tvarkyt
Pia man zinok tamsoka...
Kaip jums sita?
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 22, 21:23)
Pirmoje dangus daugiau demesio suvalgo nei pati tu, antroje pirmame pane pilvukas... kazkaip nlb man tai, trecioje tamsu.. o siaip visose tamsoka
Oi, kaip gražiai kontrastų užnešė, akis atsigavo. Manau, kad labai gerai. Man nuotaika labiausiai antroje patinka, bet ir kitos įdomios. Tas raudonas megztinis tiesiog labai labai vietoj ir laiku. O tas nespalvotas variantas man būtų nieko, jei nebūčiau mačius spalvotas. Spalvotas mano subjektyvia nuomone geriau.
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 22, 21:23)
Koks grooozis... kokios spalvos
QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 23:05)
Aciu, Zana O kodel tu nieko nebeidedi?
muzos ner, tikiuosi po keliu svaaiciu ikelti kazka idom aus is keliones
QUOTE(Zana4 @ 2009 10 22, 21:40)
muzos ner, tikiuosi po keliu svaaiciu ikelti kazka idom aus is keliones
Kur isvaziuoji?