Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 10 21, 23:20)
Aciu, Melodi  4u.gif Bet kaip as bijau eksperimentuoti  unsure.gif Ir labai jautriai i komentarus reaguoju. Va, kai Gaure parase, kad norisi susiguzti, tai net siurpas perejo, kazkaip del Zitlali nejaukiai pasijauciau  doh.gif Puoliau foto isiminet  smile.gif Bet cia mano asmenines bedos  blush2.gif

ne tu viena tokia smile.gif mano nuotrauka su vaiku iskritikavo as irgi isemiau blush2.gif pasijauciau kalta del vaiko, na kazkaip kvailai, bet as irgi jautri komentarams blush2.gif bet tai nereiskia kad nereik man ju smile.gif Visada ju lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 21, 22:20)
Va, kai Gaure parase, kad norisi susiguzti, tai net siurpas perejo, kazkaip del Zitlali nejaukiai pasijauciau  doh.gif  [/color]

Be reikalo, dauguma kadrų labai gražūs ir vykę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 21, 23:20)
Aciu, Melodi  4u.gif Bet kaip as bijau eksperimentuoti  unsure.gif Ir labai jautriai i komentarus reaguoju. Va, kai Gaure parase, kad norisi susiguzti, tai net siurpas perejo, kazkaip del Zitlali nejaukiai pasijauciau  doh.gif Puoliau foto isiminet  smile.gif Bet cia mano asmenines bedos  blush2.gif

Baik, Tiny.. Dabar jau aš najaukiai pasijaučiau ax.gif Man visa tavo serija su Zitlali nuostabi, išskyrus tą vieną nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 22:10)
turiu modeli  thumbup.gif  ax.gif merginos, o siaip jeigu norisi jum foto savu ir esate linkusios eksperimentam, tai as uz smile.gif ant sukiu neguldysiu  lotuliukas.gif tik susitariam del laiko ir visks... na, tarkim jei turit visokiu neigyvendintu ideju ir norisi bet lyg nedrasu, tai galim pabandyti smile.gif nesigaus tai nesigaus smile.gif bent laika smagiai praleisim ir kavos ar ne tik prisiragausim wink.gif (nuskambejo kaip koks pazinciu skelbimas  blink.gif  blink.gif ) tik, kad jauciuos stovinti vietoje, noriu kazka isbandyt naujo smile.gif

postas tavo gerai atrodo, jei žiūrėt į veidukų būrį lotuliukas.gif a modelį iš mūsiškių išsirinkai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 21 spalio 2009 - 22:32
QUOTE(DI @ 2009 10 21, 22:28)
ne tu viena tokia smile.gif mano nuotrauka su vaiku iskritikavo as irgi isemiau  blush2.gif  pasijauciau kalta del vaiko, na kazkaip kvailai, bet as irgi jautri komentarams  blush2.gif  bet tai nereiskia kad nereik man ju smile.gif Visada ju lauksiu  4u.gif

Sprendziant kaip komentuoji kitu foto,nepatikeciau,kad esi jautri mirksiukas.gif
Atsakyti
Viskas gerai, merginos 4u.gif Gaure, tau asmeniskai netaikiau friends.gif Baigiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 21, 23:32)
postas tavo gerai atrodo, jei žiūrėt į veidukų būrį  lotuliukas.gif a modelį iš mūsiškių išsirinkai?  bigsmile.gif

aha...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 22:36)

lauksim naujų veidų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 21, 22:20)

O as nemaciau suspaudimo,nes ziurejau i emocija.Va ta yra sunkiusia gerai pagauti.Bet tu kaip minejau tobuleji,taip,kad nesikuklinam, gerai mirksiukas.gif Kompozicija lengviau pakeisti,nei ipusti gyvybes modeliui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 21, 22:38)
O as nemaciau suspaudimo,nes ziurejau i  emocija.Va ta yra sunkiusia gerai pagauti.Bet tu kaip minejau tobuleji,taip,kad nesikuklinam, gerai mirksiukas.gif Kompozicija lengviau pakeisti,nei ipusti gyvybes modeliui mirksiukas.gif

As ir sakau, kai emocija super pagauta, tada i techninius dalykus nebeziuri smile.gif
Atsakyti
Labas rytas hi.gif

inesaS, Citra mirksiukas.gif Siaip, Zitlali visa pilna emociju, tai jos emocija pagauti nera sudetinga, sunkiau tinkamai ja perteikt smile.gif va su manim tai jai sunkiau buvo, nes as kol visaip issivaipydavau, kad veida atpalaiduot, tai nelabai ir budavo kada ta emocija gaudyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 21, 23:35)
Sprendziant kaip komentuoji kitu foto,nepatikeciau,kad esi jautri mirksiukas.gif

na va.... o as kaip tik stengiausi kuo svelniau kritikuoti unsure.gif ir sypseneliu visad pridedu kad butu aisku su kokia intonacija kalbu blush2.gif

Labas rytas visoms 4u.gif Kuribingos dienos 4u.gif
Atsakyti