Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(alexxandra @ 2009 10 21, 22:24)
Sutikčiau su virtuvine prijuoste biggrin.gif o jei snigs? Arbatos bus bigsmile.gif

tai galesi ir brendziuka prie arbatos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 21:25)
tai galesi ir brendziuka prie arbatos tongue.gif

Sakai? Reikia gerai apsvarstyt, kol nieks iš panosės nenugriebė šito uber pasiūlymo smile.gif
Atsakyti
alexxandra, griebk griebk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 21 spalio 2009 - 22:02
QUOTE(Tiny @ 2009 10 21, 22:46)
alexxandra, griebk griebk  mirksiukas.gif

O kaip sita?  ax.gif

Panos, koks pasiūlymas. Gaila, kad aš ne jauna ir ne liekna blush2.gif Tikrai lėkčiau. Įsivaizduojat, kiek puikių nuotraukų turės modelis bigsmile.gif

O šita fota tai man schmoll.gif Norisi susigūžti. Toks jausmas, kad Zitlali spaudžiama iš viršaus ir iš apačios.
Atsakyti
Tiny, ko taip greit išėmei? Pritariu Gaurei dėl spaudimo g.gif
Atsakyti
turiu modeli thumbup.gif ax.gif merginos, o siaip jeigu norisi jum foto savu ir esate linkusios eksperimentam, tai as uz smile.gif ant sukiu neguldysiu lotuliukas.gif tik susitariam del laiko ir visks... na, tarkim jei turit visokiu neigyvendintu ideju ir norisi bet lyg nedrasu, tai galim pabandyti smile.gif nesigaus tai nesigaus smile.gif bent laika smagiai praleisim ir kavos ar ne tik prisiragausim wink.gif (nuskambejo kaip koks pazinciu skelbimas blink.gif blink.gif ) tik, kad jauciuos stovinti vietoje, noriu kazka isbandyt naujo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 spalio 2009 - 22:13
Solo, jau panos viska pasake, man asmeniskai labiausiai trecia patiko. Ranka suprantama, kad tokios spalvos, as i salta vandeni ranka kisciau tai melyna butu biggrin.gif

Pia, man zinok visai faina, ypac antra idomi tokia, ir veidrodis grazus smile.gif

Tiny, saunuole, tikrai zaviuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 22:10)
turiu modeli  thumbup.gif  ax.gif
Mes ir dar vieną idėja sugeneravom bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 21 spalio 2009 - 22:15
oi mergaites, kaip as jums pavydziu tokiu fotosesiju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 21, 23:12)
Tiny, saunuole, tikrai zaviuosi bigsmile.gif

Aciu, Melodi 4u.gif Bet kaip as bijau eksperimentuoti unsure.gif Ir labai jautriai i komentarus reaguoju. Va, kai Gaure parase, kad norisi susiguzti, tai net siurpas perejo, kazkaip del Zitlali nejaukiai pasijauciau doh.gif Puoliau foto isiminet smile.gif Bet cia mano asmenines bedos blush2.gif
Atsakyti
Alexxandra drinks_cheers.gif thumbup.gif

Tiny baik tu, man kai nepatinka as taip ir sakau smile.gif del manes maziausiai pergyvenk
Atsakyti
solo, pritariu daugeliui del paskutines foto.

Tiny- sita man geriau, o susiguzti man nesinori- graziai cia.

Nu ir ka, pabandziau siandien su veidrodziu pazaist- sunkiai gavosi, sufokusuoti norima vieta labai sudetinga unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 21 spalio 2009 - 22:28