Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tiny vinjetavimo sluoksni visada gali paemus trintuka truputi pratrinti, nesudetinga, pabandyk. Bet ziurek aisku kaip tau, tik siulau
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2009 10 21, 21:06)
Zitlali labai si karta graziai prifotografavai, pavydziu jums, kad mokat taip ir, kad turitviena kita  biggrin.gif

Aciu, Pia 4u.gif
Man tai pasiseke, bet Zitlali tai nezinau... biggrin.gif Matai, kiek pastabu gaunu lotuliukas.gif Juokauju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 21:14)
Tiny vinjetavimo sluoksni visada gali paemus trintuka truputi pratrinti, nesudetinga, pabandyk. Bet ziurek aisku kaip tau, tik siulau

Ale, kaip as nepagalvojau doh.gif
Atsakyti
tiny, man paskutine thumbup.gif tik padaryk, kaip zitka sako su vinjetavimu -na medis, akd uztamsetu..kitas sonas ne...na as taipgalvoju gal g.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 spalio 2009 - 20:23
QUOTE(bonda @ 2009 10 21, 21:23)
tiny, man paskutine thumbup.gif tik padaryk, kaip zitka sako su vinjetavimu -na medis, akd uztamsetu..kitas sonas ne...na as taipgalvoju gal g.gif  wub.gif

Del jusu as viska galiu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
man reik lieknos merginos kuri sutiktu pusiau apsinuoginusi fotografuotis, kitam savaitgaliui, lauke, tokiom oro salygom. Lauksiu arba AZ arba skype
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 spalio 2009 - 20:31
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 20:29)
man reik lieknos merginos kuri sutiktu pusiau apsinuoginusi fotografuotis, kitam savaitgaliui, lauke, tokiom oro salygom. Lauksiu arba AZ arba skype

oho, extremaliai tu cia biggrin.gif

Pia, idomios foto, pirmoj spalva patiko, o antra tokia paslaptinga.

Tiny-nematau foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 21, 21:36)
Tiny-nematau foto  unsure.gif

Nu va, paskutinis variantas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 17:09)
Solo bet puikiai siaip i prieki soktelejai smile.gif palyginus foto su zvakide ar kuo ir sias tai ner ka lygint smile.gif

lotuliukas.gif Žvakidė buvo šiaip pirmas kadras... ale pasirodyt, kad jau turiu fotiką lotuliukas.gif Ačiū visoms už komentarus. Dėl rankos spalvų - su PS padariau auto contrast, nes tamsoka buvo. O kaip jums šita nesąmonė?
user posted image
(čia net nežinau, man ir norėtųs didesnės ryškumo zonos, ir ne... nežinau)

Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 21, 21:45)
O kaip jums šita nesąmonė?

Spalvos grazios sitos nesamones biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 21 spalio 2009 - 20:48
Grazu, kadravimas nlb bo beveik centre
Atsakyti
lotuliukas.gif Žvakidė buvo šiaip pirmas kadras

man zinok vis gi noretusi didesnio ryskumo g.gif kad butu daugiau i ka nuotraukoj ziureti 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už komentarus. Dėl rankos spalvų - su PS padariau auto contrast, nes tamsoka buvo. O kaip jums šita nesąmonė?

Spalvos grazios, bet ryskumo zona ir centravimas nea 4u.gif
Zitlali, kaip tu gundai rolleyes.gif
Atsakyti