Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(DI @ 2009 10 21, 18:49)
mergaites, o mano nuotraukos niekas nepakomentuosit praeitam puslapyje?  unsure.gif  ar ji visai tokia neverta demesio?

DI, as nemaciau net blink.gif Nesuprantu kaip taip atsitiko g.gif
Einu patyrinesiu, nors mano nuomone nera svarbi, as tikriausiai is jusu visu maziausiai apie viska suprantu 4u.gif
Papildyta:

Pia, man pirma labiau ne as ir veidrodis, o fotikas ir veidrodis smile.gif labai jau NIKONAS fainas, bet vis tiek tu labiau turi matytis nei jis  blush2.gif

o antra man patiko  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nezinau, pakelei nuotaika kazkaip su tuo pasakymu, garsiai susijuokiau net thumbup.gif Bet aciu uz kritika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 10 21, 18:02)
dabar tik pamaciau, kad Simono gimtadienis kaip ir mano  rolleyes.gif
man sios labiausiai patiko  4u.gif

geras smile.gif greit jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 spalio 2009 - 18:53
DI, man j/B graziai atrodo, pati baznycia, tik zmoniu kadre gal daugokai, kazkaip sunku jaunuosius isskirti g.gif O daugiau nematau smile.gif
Atsakyti
mergaites, o mano nuotraukos niekas nepakomentuosit praeitam puslapyje?  unsure.gif  ar ji visai tokia neverta demesio?

Nelabai man.Per daug visko ax.gif
Papildyta:
Pia,man pirma butu nieko,jei tik tu ir fotikas matytumetes tik ten toli veidrodyje.Ir triuksmo daug,cia koks tai actionas uzdetas,ane?Antra man ne,ta akis kurios tik gabaliukas matossi man nea...
Esi grazi,turi grazu veidrodi taip,kad prasom daugiau bandymu parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2009 10 21, 19:53)
DI, as nemaciau net  blink.gif Nesuprantu kaip taip atsitiko  g.gif
Einu patyrinesiu, nors mano nuomone nera svarbi, as tikriausiai is jusu visu maziausiai apie viska suprantu  4u.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nezinau, pakelei nuotaika kazkaip su tuo pasakymu, garsiai susijuokiau net  thumbup.gif Bet aciu uz kritika  smile.gif

smile.gif

QUOTE(Pia* @ 2009 10 21, 19:59)
DI, man j/B graziai atrodo, pati baznycia, tik zmoniu kadre gal daugokai, kazkaip sunku jaunuosius isskirti  g.gif O daugiau nematau  smile.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 10 21, 20:32)
Nelabai man.Per daug visko ax.gif

na cia ir nera portretas kad butu tik keli zmones ax.gif , ar tik jaunieji. Cia vyksta jaunuju sveikinimas, matosi patys jaunieji, apkabintas jaunasis kuri sveikina draugas, dovanos, geles, ir tolumoj sveciai smile.gif man atrodo kad jei kurios sitos dalies nebutu tai kaip tik truktu kazko, o dabar nuotaika tokia, kokia tuo metu ir buvo ax.gif

ir dar sone isiziurejus pamatysite pasipiktinusia fotografe, kuri specialiai nejo is kadro, nes buvo baisiai nepatenkinta, kad ir as fotografuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Ich, Citra, dekui 4u.gif
QUOTE(solo @ 2009 10 21, 17:12)
Iš šiandieninių pasivaikščiojimų su sese. Sunkiai kažkaip man sekės  unsure.gif  padariau apie 200 kadrų, tai va tik keli normalesni. Bet pažanga, viską sažiningai ant M biggrin.gif

Pritariu Zitlali wink.gif Man 4 dar butu nieko, bet kliuva ta ranka blush2.gif Siaip 3 ir 4 spalvos patiko 4u.gif

QUOTE(DI @ 2009 10 21, 18:33)
kaip Jums tokia?

Cia kontrasto pakanka, bet labai jau daug visko nuotraukoje ax.gif

Pia, man pirmos spalvos patiko, ir veidrodis dar patiko smile.gif Galima kazka isgaut idomesnio su tokiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaip dabar veido spalva? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 21 spalio 2009 - 19:49
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 18:21)
nuo monitoriaus irgi priklauso manau

as tai sedziu prie laptopo, kurio spalvu neikertu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif grybu grybas doh.gif negaliu sum juo net foto tvarkyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 21, 19:41)
smile.gif
na cia ir nera portretas kad butu tik keli zmones  ax.gif , ar tik jaunieji. Cia vyksta jaunuju sveikinimas, matosi patys jaunieji, apkabintas jaunasis kuri sveikina draugas, dovanos, geles, ir tolumoj sveciai smile.gif man atrodo kad jei kurios sitos dalies nebutu tai kaip tik truktu kazko, o dabar nuotaika tokia, kokia tuo metu ir buvo  ax.gif

ir dar sone isiziurejus pamatysite pasipiktinusia fotografe, kuri specialiai nejo is kadro, nes buvo baisiai nepatenkinta, kad ir as fotografuoju  lotuliukas.gif

Nu bet galima ir is arciau juos nufotografuoti ax.gif kai pasakei,kad sveikina,tada jau supratau.Tos fotografes neiziurejau,kaip ir nuotaikos jokios nei matau nei jauciu.As pasakyciau,kad cia labiau tas geles noreta akcentuoti nei zmones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 21, 20:50)

Kaip dabar veido spalva?  g.gif

man tai cia beveik be spalvos sakyciau, tokia negyva biski blush2.gif nretusi nors kazkiek ruzavu zanduku blush2.gif bet ka tik atsiminiau kad prie loptopo sedziu, tai neimk i galva ka cia parasiau doh.gif veliau paziuresiu prie kito.

QUOTE(inesaS @ 2009 10 21, 20:53)
Nu bet galima ir is arciau juos nufotografuoti ax.gif kai pasakei,kad sveikina,tada jau supratau.Tos fotografes neiziurejau,kaip ir nuotaikos jokios nei matau nei jauciu.As pasakyciau,kad cia labiau tas geles noreta akcentuoti nei zmones  ax.gif

aisku galima smile.gif
zinotumet kiek streso patyriau sitose vestuvese lotuliukas.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 21, 19:36)

Pia,man pirma butu nieko,jei tik tu ir fotikas matytumetes tik ten toli veidrodyje.Ir triuksmo daug,cia koks tai actionas uzdetas,ane?Antra man ne,ta akis kurios tik gabaliukas matossi man nea...
Esi grazi,turi grazu veidrodi taip,kad prasom daugiau bandymu parodyti mirksiukas.gif

Mano ideja mazdaug tokia ir buvo, tik kad meisejo ryskiai padaryti. O del actionu, tai dejau, nes siandien prisisiunciau, tai dabar kol nepersirgsiu, vis noresis kazka pabandyti naujo, tikriausiai blush2.gif Del grazi, tai aciu, bet tokia nesijauciu blush2.gif Bandysiu gal ryt, jei vaikas leis susikaupti ir pamastyti, o ne suolis prie jo, suolis prie veidrodzio

QUOTE(DI @ 2009 10 21, 19:41)
smile.gif
na cia ir nera portretas kad butu tik keli zmones  ax.gif , ar tik jaunieji. Cia vyksta jaunuju sveikinimas, matosi patys jaunieji, apkabintas jaunasis kuri sveikina draugas, dovanos, geles, ir tolumoj sveciai smile.gif man atrodo kad jei kurios sitos dalies nebutu tai kaip tik truktu kazko, o dabar nuotaika tokia, kokia tuo metu ir buvo  ax.gif

ir dar sone isiziurejus pamatysite pasipiktinusia fotografe, kuri specialiai nejo is kadro, nes buvo baisiai nepatenkinta, kad ir as fotografuoju  lotuliukas.gif

Pamasciau, kad gal taip atrodo, kad zmoniu per daug man todel, kad nuotrauka labai mazyte, o isdidinus gal visai kitaip ziurisi g.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 10 21, 19:50)
Ich, Citra, dekui  4u.gif

Pia, man pirmos spalvos patiko, ir veidrodis dar patiko  smile.gif Galima kazka isgaut idomesnio su tokiu  mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaip dabar veido spalva?  g.gif

user posted image

Zitlali labai si karta graziai prifotografavai, pavydziu jums, kad mokat taip ir, kad turitviena kita biggrin.gif

Tie veidrodziai net 3 vienodi, tik siandien uzmaciau, kad sukabinti koridoriuje, nes pagal paskirti nenaudojami, tik kaip interjero detale biggrin.gif
Atsakyti
DI mano veido spalva blyski siaip, neturiu raudonu skruostu, lavonines spalvos oda smile.gif cia ji gyvesne net nei is tiesu yra

Tiny oda gerai, bet visvien kontrastas lb didelis, pasviesinciau bent plaukus ir vos desineje esanti fona

Pia idomiai, bet netvarkingai smile.gif

Di kadre chaosas.. norisi truputi daugiau tvarkos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 21:08)
Tiny oda gerai, bet visvien kontrastas lb didelis, pasviesinciau bent plaukus ir vos desineje esanti fona

Sviesinau zinok, bet matyt vinjetavimas cia koja kisa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 21 spalio 2009 - 20:20