QUOTE(inesaS @ 2009 10 21, 19:36)
Pia,man pirma butu nieko,jei tik tu ir fotikas matytumetes tik ten toli veidrodyje.Ir triuksmo daug,cia koks tai actionas uzdetas,ane?Antra man ne,ta akis kurios tik gabaliukas matossi man nea...
Esi grazi,turi grazu veidrodi taip,kad prasom daugiau bandymu parodyti
Mano ideja mazdaug tokia ir buvo, tik kad meisejo ryskiai padaryti. O del actionu, tai dejau, nes siandien prisisiunciau, tai dabar kol nepersirgsiu, vis noresis kazka pabandyti naujo, tikriausiai
Del grazi, tai aciu, bet tokia nesijauciu
Bandysiu gal ryt,
jei vaikas leis susikaupti ir pamastyti, o ne suolis prie jo, suolis prie veidrodzio
QUOTE(DI @ 2009 10 21, 19:41)
na cia ir nera portretas kad butu tik keli zmones
, ar tik jaunieji. Cia vyksta jaunuju sveikinimas, matosi patys jaunieji, apkabintas jaunasis kuri sveikina draugas, dovanos, geles, ir tolumoj sveciai
man atrodo kad jei kurios sitos dalies nebutu tai kaip tik truktu kazko, o dabar nuotaika tokia, kokia tuo metu ir buvo
ir dar sone isiziurejus pamatysite pasipiktinusia fotografe, kuri specialiai nejo is kadro, nes buvo baisiai nepatenkinta, kad ir as fotografuoju
Pamasciau, kad gal taip atrodo, kad zmoniu per daug man todel, kad nuotrauka labai mazyte, o isdidinus gal visai kitaip ziurisi
QUOTE(Tiny @ 2009 10 21, 19:50)
Ich, Citra, dekui
Pia, man pirmos spalvos patiko, ir veidrodis dar patiko
Galima kazka isgaut idomesnio su tokiu
Papildyta:
Kaip dabar veido spalva?
Zitlali labai si karta graziai prifotografavai, pavydziu jums, kad mokat taip ir, kad turitviena kita
Tie veidrodziai net 3 vienodi, tik siandien uzmaciau, kad sukabinti koridoriuje, nes pagal paskirti nenaudojami, tik kaip interjero detale