Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

buvau su Belge ir jos mazuoju susitikusi, uzsuko i svecius, gaila, kad daugiau niekas neprisijunget, labai smagiai paplepejom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 spalio 2009 - 16:05
Iš šiandieninių pasivaikščiojimų su sese. Sunkiai kažkaip man sekės unsure.gif padariau apie 200 kadrų, tai va tik keli normalesni. Bet pažanga, viską sažiningai ant M biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 21 spalio 2009 - 16:13
Solo man trecia labiausiai smile.gif pirmoje j/b pilkas, kaires per daug, kampas nlb.. antroje spalvos nlb, raudona ranka, ketvirtoje truksta apacios smile.gif paskutineje nerangus toks zingsnis atrodo, gal labiau is apacios reikejo? smile.gif
Atsakyti
Pavydziu jums susitikimu, ir as noriu, foto bus (susipazinimui)? bigsmile.gif
Solo, man antra ir ketvirta labiausiai patiko, pirma-pilka, trecioje keistas labai pritupimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 16:18)
Solo man trecia labiausiai smile.gif pirmoje j/b pilkas, kaires per daug, kampas nlb.. antroje spalvos nlb, raudona ranka, ketvirtoje truksta apacios smile.gif paskutineje nerangus toks zingsnis atrodo, gal labiau is apacios reikejo? smile.gif

Nu gultis nesiryžau, o kiek bandžiau iš akies dar labiau iš apačios tai fokuso nenutaikydavau doh.gif tiesą sakant, man dar mokytis ir mokytis... ypač nemoku parinkti rakursų. Gal su laiku. Ir tau, ir ich, ačiū už nuomones 4u.gif
Aj, o j/b tai nemoku visai verst biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 21 spalio 2009 - 16:27
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 17:18)

zinai net susijuokiau biggrin.gif as pagalvojau lygiai ta pati. Ir vyrui pakomentavau, ir sakau va ziurek ka Zitlali parase, sakau negaliu dabar to paties rasyt, nes sakys kad nukopinau, o jei padesiu toki zenkliuka drinks_cheers.gif tai sakys be nuomones, tik pritarineja lotuliukas.gif tai zodziu as nei tas nei anas, bet sutinku pilnai su Zitlali isreikstomis mintimis wink.gif

Zitlali, netikiu kad nesifotkinot schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 21, 16:27)
bet sutinku pilnai su Zitlali isreikstomis mintimis wink.gif

na tai ir puiku, vadinas, klaidos objektyvios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2009 10 20, 22:02)
Sita vyras liepe istrint  blush2.gif

gaila nespejau pamatyti verysad.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 20, 22:03)

man spalva nekliuna, tik rakursas neidomus blush2.gif toks pykt ir viskas blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 16:05)

lauksim foto is susitikimo su Belge bigsmile.gif

dabar tik pamaciau, kad Simono gimtadienis kaip ir mano rolleyes.gif

QUOTE(solo @ 2009 10 21, 16:12)

man sios labiausiai patiko 4u.gif

tesa, o kaip ten flickr vysta balsavimai uz foto g.gif unsure.gif maciau kitu galerijose ir apdovanojimai yra rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 21 spalio 2009 - 17:06
Valeta reik imest foto i koki nors groups'a kuriame vyksta konkursai smile.gif
Solo bet puikiai siaip i prieki soktelejai smile.gif palyginus foto su zvakide ar kuo ir sias tai ner ka lygint smile.gif
Nelabai fotkinomes, bo abi su vaikais buvom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 spalio 2009 - 17:12
Solo, dar norejau pridurti, kad nuotraukoj su ranka, labai fainas ryskumas smile.gif tai ko as jau seniai siekiu ir niekas nesigauna. Gal sakau reik labiau diafragma priverti g.gif o kokia cia buvo?
Atsakyti
keliam keliam nuotraukas smile.gif

kaip Jums tokia?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 21 spalio 2009 - 17:39
http://www.xrite.com....aspx?PageID=77 idomu smile.gif
Atsakyti