Pavydziu jums susitikimu, ir as noriu, foto bus (susipazinimui)?
Solo, man antra ir ketvirta labiausiai patiko, pirma-pilka, trecioje keistas labai pritupimas
Solo, man antra ir ketvirta labiausiai patiko, pirma-pilka, trecioje keistas labai pritupimas
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 16:18)
Solo man trecia labiausiai pirmoje j/b pilkas, kaires per daug, kampas nlb.. antroje spalvos nlb, raudona ranka, ketvirtoje truksta apacios paskutineje nerangus toks zingsnis atrodo, gal labiau is apacios reikejo?
Nu gultis nesiryžau, o kiek bandžiau iš akies dar labiau iš apačios tai fokuso nenutaikydavau tiesą sakant, man dar mokytis ir mokytis... ypač nemoku parinkti rakursų. Gal su laiku. Ir tau, ir ich, ačiū už nuomones
Aj, o j/b tai nemoku visai verst
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 17:18)
Solo man trecia labiausiai pirmoje j/b pilkas, kaires per daug, kampas nlb.. antroje spalvos nlb, raudona ranka, ketvirtoje truksta apacios paskutineje nerangus toks zingsnis atrodo, gal labiau is apacios reikejo?
zinai net susijuokiau as pagalvojau lygiai ta pati. Ir vyrui pakomentavau, ir sakau va ziurek ka Zitlali parase, sakau negaliu dabar to paties rasyt, nes sakys kad nukopinau, o jei padesiu toki zenkliuka tai sakys be nuomones, tik pritarineja tai zodziu as nei tas nei anas, bet sutinku pilnai su Zitlali isreikstomis mintimis
Zitlali, netikiu kad nesifotkinot
QUOTE(DI @ 2009 10 21, 16:27)
bet sutinku pilnai su Zitlali isreikstomis mintimis
na tai ir puiku, vadinas, klaidos objektyvios
QUOTE(Pia* @ 2009 10 20, 22:02)
Sita vyras liepe istrint
gaila nespejau pamatyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 20, 22:03)
man spalva nekliuna, tik rakursas neidomus toks pykt ir viskas
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 16:05)
lauksim foto is susitikimo su Belge
dabar tik pamaciau, kad Simono gimtadienis kaip ir mano
QUOTE(solo @ 2009 10 21, 16:12)
man sios labiausiai patiko
tesa, o kaip ten flickr vysta balsavimai uz foto maciau kitu galerijose ir apdovanojimai yra
Solo, dar norejau pridurti, kad nuotraukoj su ranka, labai fainas ryskumas tai ko as jau seniai siekiu ir niekas nesigauna. Gal sakau reik labiau diafragma priverti o kokia cia buvo?
keliam keliam nuotraukas
kaip Jums tokia?
kaip Jums tokia?