Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(DI @ 2009 10 21, 13:57)
tada zvildzniui vietos visai neliktu

tai tu daryk kaip nori biggrin.gif tik sakau kaip man atrodo smile.gif pasakiau kaip as daryciau o visa kita lieka tavo reikalas 4u.gif
user posted image
Apsvietimas man nlb, astrokas... svelniau vaika sviesciau, nuo galvytes ant petuko toki astrus seseliai krenta... gresmingai smile.gif bet apsvietimas tai jau tikrai, kad skonio reikalas smile.gif bet ir ten yra taisykles, pagrindai, kuriuos deretu zinoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 spalio 2009 - 13:01
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 21, 08:28)
Pia, labai faina buvo ta, kurią vyras išimti liepė  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 10 21, 08:32)
Veidrodis aptaskuotas hihihi.gif

Kad jis tualete pakabintas, nera ji kam taskyti, nuvaliau dar pries naudojant su langu plovikliu, bet is kur tu dulkiu prgaminau, neisivaizduoju g.gif Ir pasimate tik nufotografavus doh.gif

Tiesa, dabar pamaciau, kad turiu namuose dar 3 nedidelius nukabinamus veidrodzius koridoriuje, o skundziausi lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 08:56)

Pia tvarkingos nuotraukos, taip gali jau pamatem, tik fokusas pirmoje atrodo i aparata, ne tave.. bet gal taip reik.. pabandyk gal ka idomiau ? Poza idomesne, veidrodzio nebutina priesais laikyti, pati neturi tik guleti, gal pabandyk is toliau, ar kaip nors labiau crazy.. su polekiu smile.gif na kazkaip taip, kad ziurint i fota pagalvotume, oho ir kaip taip sugebejai  ax.gif nevisada geros nuotraukos lengvai gaunamos  biggrin.gif pabandyk taip, kaip ne kiekviena is musu sugalvotu, o atsigulti pries veidrodi taip elementariai visos galime  4u.gif

Del fokuso, tai fokusavo ir i save ir i fotika... Kazkaip as kaip ir DI komentavo, kad geriau net kad fotiko nesimatytu, tai taip nenorejau, norejau, kad butent fotoaparatas mane kazkiek dengtu,kad liksciau kartais kaip ir antram plane, nes truputi gedinuos rodytis visa is karto lotuliukas.gif

Isvis man sitas saves fotografavimas kaip kazkokios ribos perzengimas buvo, niekada saves nebuvau fotografavus, kazkaip labai keistai jauciausi g.gif Paskui jau lyg atsipalaidavau smile.gif

Bandysiu kazka idomiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pia*: 21 spalio 2009 - 13:16
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 13:58)
tai tu daryk kaip nori biggrin.gif tik sakau kaip man atrodo smile.gif pasakiau kaip as daryciau o visa kita lieka tavo reikalas  4u.gif

Apsvietimas man nlb, astrokas... svelniau vaika sviesciau, nuo galvytes ant petuko toki astrus seseliai krenta... gresmingai smile.gif bet apsvietimas tai jau tikrai, kad skonio reikalas smile.gif bet ir ten yra taisykles, pagrindai, kuriuos deretu zinoti smile.gif

niu tikrai jau nebe pilka nuotrauka. Tik vis tiek tamsoka. O apsvietimas tikrai buvo ryskus, sugalvojau ant greicio viska, emiau lempa ir svieciau tiesiai i vaika, reikejo bent paklode uzdengti balta.

O gal tu turi kokios medziagos apie apsvietima?
Papildyta:
QUOTE(Pia* @ 2009 10 21, 14:15)

Del fokuso, tai fokusavo ir i save ir i fotika... Kazkaip as kaip ir DI komentavo, kad geriau net kad fotiko nesimatytu, tai taip nenorejau, norejau, kad butent fotoaparatas mane kazkiek dengtu,kad liksciau kartais kaip ir antram plane, nes truputi gedinuos rodytis visa is karto  lotuliukas.gif

Isvis man sitas saves fotografavimas kaip kazkokios ribos perzengimas buvo, niekada saves nebuvau fotografavus, kazkaip labai keistai jauciausi  g.gif Paskui jau lyg atsipalaidavau smile.gif

Bandysiu kazka idomiau  4u.gif

man irgi nepatinka save fotografuoti, labai jau nepatogu lakstyti nuo fotiko nes as visad darau su self timeriu. Ir su fokusu sunku buna. O dabar dar taip susigalvojau viska, kad man kad nufotkinti, reikia dvigule lova isnesti is kambario lotuliukas.gif kitaip vietos tiesiog nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 21 spalio 2009 - 13:15
QUOTE(DI @ 2009 10 21, 12:57)
tada zvildzniui vietos visai neliktu

teisingai,bet gal tada reiketu pabandyt horizontaliai kadruoti? Ir kitos rankytes taip nenurezti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 21 spalio 2009 - 13:20
QUOTE(DI @ 2009 10 21, 14:15)
niu tikrai jau nebe pilka nuotrauka. Tik vis tiek tamsoka. O apsvietimas tikrai buvo ryskus, sugalvojau ant greicio viska, emiau lempa ir svieciau tiesiai i vaika, reikejo bent paklode uzdengti balta.

O gal tu turi kokios medziagos apie apsvietima?

Mes nesenai turėjom natūralios šoninės šviesos ND- paskaitinėk paskutines temas mirksiukas.gif
Atsakyti
Di ilysk i efoto ten visko yra smile.gif straipsniu be galo daug smile.gif pravartu pasiskaityti
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 21, 14:20)
teisingai,bet gal tada reiketu pabandyt horizontaliai kadruoti? Ir kitos rankytes taip nenurezti.

tai va gi g.gif bet cia jau kitam kartui, nes sios nuotraukos kitaip jau neapkirpsi.

QUOTE(Will @ 2009 10 21, 14:20)
Mes nesenai turėjom natūralios šoninės šviesos ND- paskaitinėk paskutines temas  mirksiukas.gif

niu meginsiu ... ar labai seniai cia kalbejot? blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 14:21)
Di ilysk i efoto ten visko yra smile.gif straipsniu be galo daug smile.gif pravartu pasiskaityti

niu lendu... lotuliukas.gif kazkaip vengdavau as to e-foto... vis atrodo kad nieko ten gero tame puslapyje, tai niekad ir nesigilinau. Bet kad jau taip giriat, einu ziurineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 21, 14:25)
vis atrodo kad nieko ten gero tame puslapyje, tai niekad ir nesigilinau. Bet kad jau taip giriat, einu ziurineti  smile.gif

internete pilna informacijos, tik ranka istiesk wink.gif o blogos informacijos kazi ar buna smile.gif svarbu veliau moketi atsirinkti
Atsakyti
Kokios visos saunuoles, labai faini bandymai visu rolleyes.gif
Tiny, is fotosesijos labai patiko bigsmile.gif
DI, prasau neisimt nuotrauku, visas kurias siandien idejai, nei vienos nerodo schmoll.gif Komentaru daug, o nieko nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 10 21, 15:06)

DI, prasau neisimt nuotrauku, visas kurias siandien idejai, nei vienos nerodo schmoll.gif Komentaru daug, o nieko nematau smile.gif

ok, kita kart neisimsiu, tik kad sitos buvo blogos, tai nieko gero is ju neismoktumet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 21, 15:24)
ok, kita kart neisimsiu, tik kad sitos buvo blogos, tai nieko gero is ju neismoktumet smile.gif

juk is klaidu ir mokomes mirksiukas.gif as irgi prisiskaiciau komentaru,o nuotraukos nei vienos taip ir nepamaciau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
tik Pia, maciau veidrodziu temoj- neblogai. Kitos istrintos, tik kometarai, tai ir tu nesinori skaityt, kaip nematai apie ka.. ax.gif Einu dar paieskot, gal dar ka rasiu.

Tema atrodo idomi, bet dar niekaip as prie jos neprisiruosiu prieit. Bandziau kazka, bet tik tarp kitko... reik pasiruost kaip nors.
Atsakyti