Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

fea, as ne apie pilka mirksiukas.gif o apie tavbo kl, kodel tau tik juoda gavos su trumpu islaikymu ir pan mirksiukas.gif

bet tiek to -nieko as nesakiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 10 21, 11:32)
fea, as ne apie pilka mirksiukas.gif o apie tavbo kl, kodel tau tik juoda gavos su trumpu islaikymu ir pan mirksiukas.gif

bet tiek to -nieko as nesakiau unsure.gif

aa..tada soriukas smile.gif

o del mano klausimu tai nepyk..as isivaizdavau,kad cia tema ir yra zaliems..kur galima paklaust techniniu dalyku ir pan... o skaityt gi skaiciau, ne ant tiek dar as doh.gif ir klausima dar specialiai rasiau kad butu aisku,jog skaicius esu ir zinau,kas yra kas..bet matyt tik man paciai aisku buvo,kad zinau biggrin.gif
soriukas dar karta doh.gif
Atsakyti
Labas,

super bandymai su veidrodžiais bigsmile.gif
Aš irgi turiu idėją, gal nieks nenugvelbs, kol prieisiu iki jos įgyvendinimo doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(DI @ 2009 10 21, 10:56)
o cia is siandien fotosesijos
---
dar turiu klausimeli  g.gif

padariau kelis kadrus i RAW, bet man PS ju neatidaro, raso kad COULD NOT COMPOLETE YOUR REQUEST BECAUSE IT IS NOT THE RIGHT KIND OF DOCUMENT.

Man per pilka blush2.gif
Seniau buvo gražu, bet kai prisižiūrėjau Zitlali ir šiaip nete GERŲ pavyzdžių, tai dabar jau pilka
---
Koks PS? Greičiausiai trūksta kokio failiuko 4u.gif Kai kurioms čia taip buvo, parsisiunbtė kažkokį failą iš adobe puslapio ir veikia mirksiukas.gif

QUOTE(Fea @ 2009 10 21, 11:37)
o del mano klausimu tai nepyk..as isivaizdavau,kad cia tema ir yra zaliems..kur galima paklaust techniniu dalyku ir pan...

galima galima, tik svarbu, kad klausimai nesutaptų su elementaria teorija ir fotiko instrukcija tongue.gif Be to, svarbu teisingai paklausti, nes kiek supratau iš diskusijos, kažkaip neteisingai formuluoji klausimą, todėl gauni neteisingus atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Nera taisykliu kokia turi buti juodai balta nuotrauka. Juostines nuotraukos daznai buna pilkai juodos smile.gif ir cia neva geris. Kaip nori taip verti. Tik yra skonio dalykas koki nori tureti j/b, man zmoniu fotografijoje juodai balta ir turi buti juodai balta su vos pilkumu, o ne juodai pilka su nulis baltumo smile.gif ir siaip vaiku nuotraukos juodai baltos nesiziuri nebent dramatiskesnes kokios, o ne pataluose.. tai duoda kazkokios dramos, o kudikiam gal dramos nelabai reik.. arba nezinau, momentas turi buti tinkamas, kad ji verst smile.gif neverskit nuotrauku j/b vien todel, kad su spalvom nesusitvarkot,visvien ateis momentas,kad reikes su jom susitvarkyt, tai geriau nuo pradziu taip smile.gif va.. litanija.. gerai paversiu tik db vaikas lipa ant galvos, veliau truputi
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 21, 10:37)
as isivaizdavau,kad cia tema ir yra zaliems..kur galima paklaust techniniu dalyku ir pan...

jei kažkas neaišku, klaust privalai 4u.gif man irgi kartais parašyta info neaiški, kol savais žodžiais kas nors nepapasakoja kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 21, 10:47)
jei kažkas neaišku, klaust privalai  4u.gif  man irgi kartais parašyta info neaiški, kol savais žodžiais kas nors nepapasakoja kitaip  biggrin.gif

taip privalai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet kai keli psl apie ta pati ir vis tiek neaisku..,tai reik eit instrukcdija skaityt tongue.gif
Atsakyti
o kaip toks spalvotas variantas?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2009 10 21, 11:46)

---
Koks PS? Greičiausiai trūksta kokio failiuko  4u.gif  Kai kurioms čia taip buvo, parsisiunbtė kažkokį failą iš adobe puslapio ir veikia  mirksiukas.gif 
galima galima, tik svarbu, kad klausimai nesutaptų su elementaria teorija ir fotiko instrukcija  tongue.gif  Be to, svarbu teisingai paklausti, nes kiek supratau iš diskusijos, kažkaip neteisingai formuluoji klausimą, todėl gauni neteisingus atsakymus  4u.gif

pas mane PS 2

butu faina jei kuri pasidalintumet kokio failo pas mane truksta blush2.gif

keisciausia, kad anksciau atidarinejo tikrai unsure.gif o dabar ne
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 21, 12:12)
o kaip toks spalvotas variantas?

Spalvotas geriau, bet sakyciau kontrasto truksta g.gif Rankytes nukirstos gaila...
Atsakyti
DI- jb labai pilkas, spalvota mielesne, bet kaip rase kontrasto truksta ir ryskumo. O siaip man suspaustas kadras ir pernelyg apkapotas vaikas, gaila kudikelio rolleyes.gif

Tiny- man irgi iskart i akis krito pernelyg sviesus veidas. Bet siaip grazi foto, gera mimika. Sakau, Zit labai lengva fotkyt- atrodo kad ji ta darba dirbusi ir jau atkalusi pozavima, labai laisvai pries objektyva jauciasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 21 spalio 2009 - 12:45
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 21, 13:39)
DI- jb labai pilkas, spalvota mielesne, bet kaip rase kontrasto truksta ir ryskumo. O siaip man suspaustas kadras ir pernelyg apkapotas vaikas, gaila kudikelio  rolleyes.gif

Supratau smile.gif nors man kontrasto kaip ir pakanka g.gif del apkapojimo irgi skonio reikalas ax.gif meginsim kitaip wink.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 21, 13:45)
Supratau smile.gif nors man kontrasto kaip ir pakanka  g.gif  del apkapojimo irgi skonio reikalas  ax.gif  meginsim kitaip wink.gif aciu

viskas tikriausiai yra skonio reikalas, tik tas skonis dazniausiai kinta tobulinantis smile.gif man truputi truksta erdves kairej, todel, kad desinej jos daug, arba desines kirpciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 21, 13:53)
viskas tikriausiai yra skonio reikalas, tik tas skonis dazniausiai kinta tobulinantis smile.gif man truputi truksta erdves kairej, todel, kad desinej jos daug, arba desines kirpciau smile.gif

tada zvildzniui vietos visai neliktu
Atsakyti