Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 22:33)
O si paskutine, tai visai idomi  4u.gif

Aciu 4u.gif Pasirodyk ka turi vistiek bigsmile.gif As tai gal dar kazka bandysiu, nes puse kadru ismesti teko del dulkeliu ant veidrodzio, nors nuvaliau lyg gerai unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Pia* @ 2009 10 20, 23:56)
Aciu  4u.gif  Pasirodyk ka turi vistiek  bigsmile.gif As tai gal dar kazka bandysiu, nes puse kadru ismesti teko del dulkeliu ant veidrodzio, nors nuvaliau lyg gerai  unsure.gif

Ai, gal tiek to. Nera ten nieko pas mane... Nei kokybes nei emocijos...

Va, geriau dar viena is fotosesijos ikelsiu blush2.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 20, 23:03)
Man vis toks klausimas kyla - čia fotografių ar modelių tema  g.gif  Nu nors  rėmink jus visas ir daryk parodą. Labai gražu.  bigsmile.gif
O aš šiandien vėl išsimaknojau visus batus (vyras sakė, kaliošus padovanos  hihihi.gif ), o rezultatas nulinis. Na, veną kadrą įdedu

Gaure, centruota ax.gif Spalvos lyg i melynuma g.gif Na, man nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 20:18)
dar maista man irgi patinka fotkint...tai dabar va bandziau ir toks klausimas - apsvietimas prastas...ir fotkinant ant A rezimo (diafragmos pirmumo)pasidaro ilgas islaikymas ir as sudreba ranka smile.gif o kai padarau S pirmuma (islaikymo),kazko visa fotke juoda blink.gif na ta prasme, VISAI nieko nesimato..juoduma tik.. kodel?? ISO padidnu, ekspozicija..nepadeda g.gif ijungi blykste, aisku,viskas ok..ta prasme bent jau vaizdas matosi biggrin.gif bet jei nenori blykstes...tai ku daryt tokiu atveju??

tai cia zinok reikai labiau su fotiku pasimokinti dirbti 4u.gif pamatysi atsivers akys tau kai ismoksi reguliuoti visus nustatymus tiap kad gautusi grazi nuotrauka. Atkeliu nuoroda i failiuka kuris ira pirmame puslapyje, parsisiusk ir paiskaityk, pamatysi viskas taps aiskiau wink.gif http://www_4shared_c...efilecom__.html

QUOTE(Melodi @ 2009 10 20, 22:38)
Na imetu ir as kelete savo veidrodiniu bandymu,

antra man labiau patinka smile.gif bet irgi noretusi kokio tai svajingesnio zvilgsnio blush2.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 20, 23:03)
O aš šiandien vėl išsimaknojau visus batus (vyras sakė, kaliošus padovanos  hihihi.gif ), o rezultatas nulinis. Na, veną kadrą įdedu

Nesupyk, bet man nieko ipatingo nuotraukele blush2.gif Manau, kad gali daug geriau 4u.gif

QUOTE(Pia* @ 2009 10 20, 23:19)
O man kazkaip gaunasi vis taip, kad lyg minciu ir buna, bet nemoku as ju realizuoti

drinks_cheers.gif man irgi tas pats, su realizavimu dar reik padirbeti, pasimokyti. Nes vien ideju neuzteks, jei nemokesi ju igyvendinti. O sitas kadras man nelabai, jsi tiesigo neidomu. Akivaizdiai fotikas pateiktas, tavo puse veidelio uzstoja. Noretusi, kad fotiko is vis kadre nesimatytu, arba jeigu matosi tai labai delikaciai, taip kaip Zitlali pateikia savo nuotraukose.

O beja, pastarosios kadras man taip isreigo, visa nakti sapnavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 21, 08:55)
tai cia zinok reikai labiau su fotiku  pasimokinti dirbti  4u.gif  pamatysi atsivers akys tau kai ismoksi reguliuoti visus nustatymus tiap kad gautusi grazi nuotrauka. Atkeliu nuoroda i failiuka kuris ira pirmame puslapyje, parsisiusk ir paiskaityk, pamatysi viskas taps aiskiau wink.gif

skaiciau skaiciau as visa sita wink.gif nelabai to klausiau ax.gif nieko...su laiku, kaip sakai, atrasiu kame saknys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 21, 07:22)
Gaure, centruota  ax.gif Spalvos lyg i melynuma  g.gif Na, man nelabai  blush2.gif

Su spalvom gal ir persistengta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garuda: 21 spalio 2009 - 08:22
QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 21:52)
Melodi, fainai  bigsmile.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 20, 22:37)
Melodi, kaip bandymai tai liuks uzskaitau, bet neatskleidei saves, gyvai tu daug grazesne ir su sarmu, o cia man per tuscias zvilgsnis  cool.gif

Oi blush2.gif nail.gif brunette.gif flirt.gif Net nuraudau:P

As va irgi turiu beda, paprastai jau eigoj matau kas blogai, o kaip padaryt, kad butu gerai nesugalvoju, arba man neiseina padaryt taip kaip noriu. doh.gif
Kam idomu gali pasakyt is sitos patirties kas blogai buvo:
1. Didelis veidrodis, pliusas tame, kad gali daug jame sutalpint, minusas didziulis, kad ir buitines aplinkos jame daug atsispindi.
2. Jei bandyt parinkt fona, reik ziuret kiek vietos turi, nes tarp objekto ir fono turetu but bent keli metrai, kad graziai pasiplautu ir nesimatytu klosciu/rauksliu etc., kaip kad siuo atveju mano fotkese.
3. Nu ir aisku, atsipalaiduot. Kas man nepavyko del amzino galvojimo kaip ka kur sustatyt, ir aplink vaikstancio bei bambancio diedo, kad tokias fotkes kur "as sau grazi ir dar fotika turiu" tik i one.lt det :lotuliukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 21, 09:24)

kad tokias fotkes kur "as sau grazi ir dar fotika turiu" tik i one.lt det :lotuliukas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif vava, man ir sako - jau bernam siuntinesi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Melodi, gražu. Aišku, tobulybei ribų nėra, bet labai mieli kadrai
Pia, labai faina buvo ta, kurią vyras išimti liepė mirksiukas.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 10 21, 07:22)
Labas rytas  4u.gif

Ai, gal tiek to. Nera ten nieko pas mane... Nei kokybes nei emocijos...

Va, geriau dar viena is fotosesijos ikelsiu  blush2.gif

Gaure, centruota  ax.gif Spalvos lyg i melynuma  g.gif Na, man nelabai  blush2.gif

Tina, ačiū už nuomonę 4u.gif drinks_cheers.gif Na, spalva tai tų augalų tikrai į mėlynumą buvo g.gif Dar paryškinau truputį.
Įdėk pasirodyti, manau, kad per daug kritiškai save vertini. Zitlali prifotkinai fantastiškai. Ir pati labai fotogeniška esi.

QUOTE(DI @ 2009 10 21, 08:55)
Nesupyk, bet man nieko ipatingo nuotraukele  blush2.gif  Manau, kad gali daug geriau  4u.gif

Nėra už ką pykti. Ačiū už tikėjimą, kad galiu geriau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 21 spalio 2009 - 08:39
QUOTE(Melodi @ 2009 10 20, 21:38)
Na imetu ir as kelete savo veidrodiniu bandymu, gal nevisai tai ka norejau isgaut, bet plius minus

Jau merginos viską susakė. Ir pati matai klaidas.
QUOTE(Pia* @ 2009 10 20, 22:19)
O man kazkaip gaunasi vis taip, kad lyg minciu ir buna, bet nemoku as ju realizuoti, visiskai ne tas gaunasi ir net nepanasu kas mano vaizduotej  lotuliukas.gif

Veidrodis aptaskuotas hihihi.gif
QUOTE(Melodi @ 2009 10 21, 08:24)
3. Nu ir aisku, atsipalaiduot. Kas man nepavyko del amzino galvojimo kaip ka kur sustatyt, ir aplink vaikstancio bei bambancio diedo, kad tokias fotkes kur "as sau grazi ir dar fotika turiu" tik i one.lt det :lotuliukas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vyk lauk dieda, arba uzrakink rūsy biggrin.gif

Ich, ačiū už info 4u.gif Iki kada tęsias ND, noriu ir aš pažaist. tik dieda reik vyt lauk, bo atostogauja. Nors jis priprates jau prie mano keistenybių hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 21 spalio 2009 - 08:32
QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 20:18)

dar maista man irgi patinka fotkint...tai dabar va bandziau ir toks klausimas - apsvietimas prastas...ir fotkinant ant A rezimo (diafragmos pirmumo)pasidaro ilgas islaikymas ir as sudreba ranka smile.gif o kai padarau S pirmuma (islaikymo),kazko visa fotke juoda blink.gif na ta prasme, VISAI nieko nesimato..juoduma tik.. kodel?? ISO padidnu, ekspozicija..nepadeda g.gif ijungi blykste, aisku,viskas ok..ta prasme bent jau vaizdas matosi biggrin.gif bet jei nenori blykstes...tai ku daryt tokiu atveju??

QUOTE(Fea @ 2009 10 21, 09:03)
skaiciau skaiciau as visa sita wink.gif nelabai to klausiau ax.gif nieko...su laiku, kaip sakai, atrasiu kame saknys biggrin.gif

o tai koks tada klausimas buvo? blush2.gif

nes as pamaniau kad nesigauna butent del to kad nesusireguliuoji situ nurodymu tinkamai.

Jeigu fotografuoji ant A nustatymo, ir pasidro automatiskai ilgas islaikymas, tada reik fotika deti ant kazko, arba jei turi trikoji naudoti. O jei naudoti S islaikyma, tai reikia ji labai ilginti, t.y. mazinti. Kad panakamai sviesos patektu.

O siaip gali paziureti kokiu nustatymus siulo Auto rezimas, tik nuimk blykste fotografuodama, tada pamatyti kokie diafragmos ir islaikymo skaiciukai.

QUOTE(Fea @ 2009 10 21, 09:28)
drinks_cheers.gif vava, man ir sako - jau bernam siuntinesi doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 21, 09:45)
o tai koks tada klausimas buvo?  blush2.gif

nes as pamaniau kad nesigauna butent del to kad nesusireguliuoji situ nurodymu tinkamai.

Jeigu fotografuoji ant A nustatymo, ir pasidro automatiskai ilgas islaikymas, tada reik fotika deti ant kazko, arba jei turi trikoji naudoti. O jei naudoti S islaikyma, tai reikia ji labai ilginti, t.y. mazinti. Kad panakamai sviesos patektu.

O siaip gali paziureti kokiu nustatymus siulo Auto rezimas, tik nuimk blykste fotografuodama, tada pamatyti kokie diafragmos ir islaikymo skaiciukai.
lotuliukas.gif

tai va kad trikojis geriausia butu..bet neturiu...o padet fotika ant kazko ne visada iseina..nes norisi biski is virsaus ta maista fotkint..t.y.fotikas kad pakreiptas zemyn butu.. O ant S kai fotkinu..sakau, kazkokel vienas didelis juodulys gaunasi g.gif
reiks pazaist dar...nes siaip ilgai negaliu, vyras rekia - tu duok man valgyt greiciau ta kepsni, o nefotkink lotuliukas.gif
Atsakyti
Fea o tu zinai kas yra S? S yra islaikymo prioritetas(parenki islaikyma, toliau viska automatiskai parenka fotikas), tai reiskia, kad juodulys gaunasi greiciausiai del to, kad islaikymas tavo nusuktas iki labai trumpo smile.gif del to fotografuojant gaunasi juoda deme, nes nespeja sviesos normaliai pagauti per toki trumpa laika. Viskas instrukcijoje fotiko 4u.gif esu minejusi ir kaip ekspo pasididinti, kad sviesiau butu, sukant ratuka i pliusa. Plius mokinkites dirbti pilnai rankiniu rezimu, taip greiciau ismoksite valdyti aparata, as pusiau ar pilnai automatiniu rezimu niekad nenaudoju.

Tiny man pernelyg nubales veidas... nors siaip viskas labai patinka smile.gif tik kiek per didelis ir nebenaturalus kontrastas tarp veido ir aplinkos.. sviesink kaip pasakojau apie plauku, kazkokiu detaliu sviesinima, pasviesink aplink taip. Siulau, neisakau biggrin.gif

Pia tvarkingos nuotraukos, taip gali jau pamatem, tik fokusas pirmoje atrodo i aparata, ne tave.. bet gal taip reik.. pabandyk gal ka idomiau ? Poza idomesne, veidrodzio nebutina priesais laikyti, pati neturi tik guleti, gal pabandyk is toliau, ar kaip nors labiau crazy.. su polekiu smile.gif na kazkaip taip, kad ziurint i fota pagalvotume, oho ir kaip taip sugebejai ax.gif nevisada geros nuotraukos lengvai gaunamos biggrin.gif pabandyk taip, kaip ne kiekviena is musu sugalvotu, o atsigulti pries veidrodi taip elementariai visos galime 4u.gif

O vyrai gerai, kad taip sneka, pavydi reskias dar tongue.gif ir labai smarkiai cia nebeofftopinkit arba geltoninkit teksta, kad nereiktu kitom skaityt atsilikusiom situ plepalu ir laiko gaisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 spalio 2009 - 09:02