Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Jei flickr vel neuzlus, bandysiu ir as savo ikelti, bet net ryskumo si karta neturiu unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pia*: 20 spalio 2009 - 21:49
Merginos,baikit del to ryskumo pergyvent svarbu nuotaika, pati emocija, mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 21:45)
neismanau apie picasa smile.gif
smile.gif i kurybine sveikata  4u.gif
pirmoje formatas nepatinka.. ir labai daug detaliu, nekimba niekur ilgiau zvilgsnis, vis klaidzioja visur smile.gif gal aiskiau isskirk save?
antroje viskas kaip ir ok, tik zvilgsnis 'gausis ar nesigaus' gal daugiau pavaidink? ar atsipalaiduok? labai isitempusi... ir zinok cia asmenine liga-medziagu klostes fone... labai nemegstu  blush2.gif geriau buitiakas su skalbiniu lentom. BET visumoje saunuole  thumbup.gif labai laukiu kitu bandymu ir giriu uz ryzta

Aciu 4u.gif Su ta pirma tai pavargau jau, visaip bandziau karpyt, daug detaliu nereikalingu ir iskirpau, bet man graziausiai ji ziurisi kai iskirpta taip, kad matytusi tik stapindys, ale tada nesimato, kad veidrodis biggrin.gif

Jo, zvilgsnis toks hihihi.gif 1 bandymas tsakant, o del tu klosciu tai tikejaus, kad ju nebus, ta prasme norejau kazkoki fona pasdaryt, bet nebais gavosi doh.gif
Atsakyti
Melodi, fainai bigsmile.gif

Solo, tos nuotraukos prie medzio EXIF:

Islaikymas 1/125
F 1.8
ISO jautrumas 200

4u.gif
Atsakyti
Tyni, man labai patiko tavo nuotraukos, saunuole. ypac kur zitlali prie medzio, super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2009 10 20, 22:48)
Jei flickr vel neuzlus, bandysiu ir as savo ikelti, bet net ryskumo si karta neturiu  unsure.gif

Modeliukas koks grazus bigsmile.gif Bet pati foto nera labai idomi blush2.gif As irgi tokia turiu, tai dar laukiu, kol muza uzplauks biggrin.gif
Atsakyti
Sita vyras liepe istrint blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pia*: 20 spalio 2009 - 22:12
Man vis toks klausimas kyla - čia fotografių ar modelių tema g.gif Nu nors rėmink jus visas ir daryk parodą. Labai gražu. bigsmile.gif
O aš šiandien vėl išsimaknojau visus batus (vyras sakė, kaliošus padovanos hihihi.gif ), o rezultatas nulinis. Na, veną kadrą įdedu

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 10 20, 23:00)
Tyni, man labai patiko tavo nuotraukos, saunuole. ypac kur zitlali prie medzio, super  bigsmile.gif

Aciu, Zana 4u.gif O kodel tu nieko nebeidedi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 22:01)
Modeliukas koks grazus  bigsmile.gif Bet pati foto nera labai idomi  blush2.gif As irgi tokia turiu, tai dar laukiu, kol muza uzplauks  biggrin.gif

O man kazkaip gaunasi vis taip, kad lyg minciu ir buna, bet nemoku as ju realizuoti, visiskai ne tas gaunasi ir net nepanasu kas mano vaizduotej lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2009 10 20, 23:19)

O si paskutine, tai visai idomi 4u.gif
Atsakyti
Melodi, kaip bandymai tai liuks uzskaitau, bet neatskleidei saves, gyvai tu daug grazesne ir su sarmu, o cia man per tuscias zvilgsnis cool.gif
Atsakyti