Jei flickr vel neuzlus, bandysiu ir as savo ikelti, bet net ryskumo si karta neturiu
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 21:45)
neismanau apie picasa
i kurybine sveikata
pirmoje formatas nepatinka.. ir labai daug detaliu, nekimba niekur ilgiau zvilgsnis, vis klaidzioja visur gal aiskiau isskirk save?
antroje viskas kaip ir ok, tik zvilgsnis 'gausis ar nesigaus' gal daugiau pavaidink? ar atsipalaiduok? labai isitempusi... ir zinok cia asmenine liga-medziagu klostes fone... labai nemegstu geriau buitiakas su skalbiniu lentom. BET visumoje saunuole labai laukiu kitu bandymu ir giriu uz ryzta
i kurybine sveikata
pirmoje formatas nepatinka.. ir labai daug detaliu, nekimba niekur ilgiau zvilgsnis, vis klaidzioja visur gal aiskiau isskirk save?
antroje viskas kaip ir ok, tik zvilgsnis 'gausis ar nesigaus' gal daugiau pavaidink? ar atsipalaiduok? labai isitempusi... ir zinok cia asmenine liga-medziagu klostes fone... labai nemegstu geriau buitiakas su skalbiniu lentom. BET visumoje saunuole labai laukiu kitu bandymu ir giriu uz ryzta
Aciu Su ta pirma tai pavargau jau, visaip bandziau karpyt, daug detaliu nereikalingu ir iskirpau, bet man graziausiai ji ziurisi kai iskirpta taip, kad matytusi tik stapindys, ale tada nesimato, kad veidrodis
Jo, zvilgsnis toks 1 bandymas tsakant, o del tu klosciu tai tikejaus, kad ju nebus, ta prasme norejau kazkoki fona pasdaryt, bet nebais gavosi
Melodi, fainai
Solo, tos nuotraukos prie medzio EXIF:
Islaikymas 1/125
F 1.8
ISO jautrumas 200
Solo, tos nuotraukos prie medzio EXIF:
Islaikymas 1/125
F 1.8
ISO jautrumas 200
Tyni, man labai patiko tavo nuotraukos, saunuole. ypac kur zitlali prie medzio, super
QUOTE(Pia* @ 2009 10 20, 22:48)
Jei flickr vel neuzlus, bandysiu ir as savo ikelti, bet net ryskumo si karta neturiu
Modeliukas koks grazus Bet pati foto nera labai idomi As irgi tokia turiu, tai dar laukiu, kol muza uzplauks
Sita vyras liepe istrint
Man vis toks klausimas kyla - čia fotografių ar modelių tema Nu nors rėmink jus visas ir daryk parodą. Labai gražu.
O aš šiandien vėl išsimaknojau visus batus (vyras sakė, kaliošus padovanos ), o rezultatas nulinis. Na, veną kadrą įdedu
O aš šiandien vėl išsimaknojau visus batus (vyras sakė, kaliošus padovanos ), o rezultatas nulinis. Na, veną kadrą įdedu
QUOTE(Zana4 @ 2009 10 20, 23:00)
Tyni, man labai patiko tavo nuotraukos, saunuole. ypac kur zitlali prie medzio, super
Aciu, Zana O kodel tu nieko nebeidedi?
QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 22:01)
Modeliukas koks grazus Bet pati foto nera labai idomi As irgi tokia turiu, tai dar laukiu, kol muza uzplauks
O man kazkaip gaunasi vis taip, kad lyg minciu ir buna, bet nemoku as ju realizuoti, visiskai ne tas gaunasi ir net nepanasu kas mano vaizduotej
Papildyta:
Melodi, kaip bandymai tai liuks uzskaitau, bet neatskleidei saves, gyvai tu daug grazesne ir su sarmu, o cia man per tuscias zvilgsnis