Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 19:16)

ir man atrodo kad pirmoji su blykste. Reiketu bandyt be jos fotografuoti wink.gif Aisku tai nera lengva kai namie mazai sviesos, ir vaikas judrus. Pati ta zinau wink.gif bet imanoma 4u.gif tai pamegink visgi jos atsisakyti.

O antra ir man pilkoka atrodo, gal dar kiek ryskumo truksta.

dar tokia pastabele, kad fotografuojant reik pagalvoti apie fona, o si kart matosi radiatorius smile.gif galima megint fotografuoti taip kad vaikas ji savimi uzstotu.

prasom daugiau fotografuoti si grazu zmogiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 20:09)
Fea nemėgstu blykstės aš taip naudojamos, kai kala į veidą tiesiai nepaliekant jokių šėšėlių... antroje iš per arti fotografuota, smakro ir galvytės trūksta smile.gif j/b pilkokas mano akim  4u.gif

tai tas pilkumas naikinas tiesiog didinant seseli? bet tada tamseja kai kurios vietos labai... (cia jauciu reikia ne su picasa daryt doh.gif )

o del blykstes ponial wink.gif tik as dar irgi neskiriu - buvo ta blykste naudota ar ne doh.gif
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 20:12)

prasom daugiau fotografuoti si grazu zmogiuka  4u.gif

ne mano zmogiukas smile.gif
ir cia as nefotosesija dariau..tiesiog buvom pas draugus ir as papyskinau prie progos... uztat ten visokiu laidu/radiatoriu pilna doh.gif buitiakas,kaip cia jus sakot. tiesiog is simto fotkiu man sitos visai patiko blush2.gif bet pasirodo be reikalo patiko doh.gif biggrin.gif
nieko...mokomes 4u.gif

dar maista man irgi patinka fotkint...tai dabar va bandziau ir toks klausimas - apsvietimas prastas...ir fotkinant ant A rezimo (diafragmos pirmumo)pasidaro ilgas islaikymas ir as sudreba ranka smile.gif o kai padarau S pirmuma (islaikymo),kazko visa fotke juoda blink.gif na ta prasme, VISAI nieko nesimato..juoduma tik.. kodel?? ISO padidnu, ekspozicija..nepadeda g.gif ijungi blykste, aisku,viskas ok..ta prasme bent jau vaizdas matosi biggrin.gif bet jei nenori blykstes...tai ku daryt tokiu atveju??
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 19:16)
ikeliu ir as kritikai pora fotkiu blush2.gif

Žavingas vaikutis - tik fotografuok 4u.gif
Atsakyti
Zymiausia 'zvaigzdziu' fotografe smile.gif Anne Leibovitz http://www.nytimes.c...tact-sheet.html yra idomiu foto, bet kai kurios... siaip tikrai yra super.. pagooglint reiktu, cia nedaug.. bet vietomis tai smarkiai isitikinu, kad tikriausiai 70% populiarumo sudaro kiti veiksniai nei gera fotografija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 spalio 2009 - 19:42
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 20:34)
Zymiausia 'zvaigzdziu' fotografe smile.gif Anne Leibovitz http://www.nytimes.c...tact-sheet.html yra idomiu foto, bet kai kurios...
savotiskos tokios...savitas stilius...bet kai kurios tai tikrai visai niochen man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 20:41)
savotiskos tokios...savitas stilius...bet kai kurios tai tikrai visai niochen man smile.gif

pacios foto tai gal nieko, bet yra tokiu visokiu kabliuku kur cia pvz zinau isbrokuociau biggrin.gif kaip apkapotos galunes, zvilgsniui vietos stoka, baisus j/b ir t.t. tai va.. tai as tyliu, reik susikaupt ir sviestis pradeti smile.gif akivaizdu, kad sustojau viename taske smile.gif

O cia va super duper http://www.erwinolaf.com/
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 19:43)

oba blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif ale yr tookiu nu tokiu susimastymui ax.gif biggrin.gif bet visuma tai tokia svari thumbup.gif thumbup.gif (kaip man patinka thumbup.gif )...keletoj tai net zagtelejau is nustebimo blink.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 20 spalio 2009 - 20:19
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 20:43)
pacios foto tai gal nieko, bet yra tokiu visokiu kabliuku kur cia pvz zinau isbrokuociau biggrin.gif kaip apkapotos galunes, zvilgsniui vietos stoka, baisus j/b ir t.t. tai va.. tai as tyliu, reik susikaupt ir sviestis pradeti smile.gif akivaizdu, kad sustojau viename taske smile.gif

O cia va super duper http://www.erwinolaf.com/

Pirmoj nuorodoj, tai tokios savotiškos.
O antroje tai wau wub.gif nerealu, įtraukiančios, verčiančios susimąstyti.
Šaunuolė, kad tokių gerų tinklapių randi ir mums parodai 4u.gif
Atsakyti
Na imetu ir as kelete savo veidrodiniu bandymu, gal nevisai tai ka norejau isgaut, bet plius minus smile.gif

Sitoj buitini fona teko slept ax.gif

user posted image

user posted image

Einu dar kelias atspindziu tema patvarkysiu ax.gif
Atsakyti
Melodi, man ryškumas pavydėtinas... pirmoji šiaip visuma patinka. Vienžo, užskaitau 4u.gif Exif? kokioj šviesoj fotkinai?
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 20:18)
tai tas pilkumas naikinas tiesiog didinant seseli? bet tada tamseja kai kurios vietos labai... (cia jauciu reikia ne su picasa daryt doh.gif )

neismanau apie picasa smile.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 20, 22:33)
Šaunuolė, kad tokių gerų tinklapių randi ir mums parodai  4u.gif

smile.gif i kurybine sveikata 4u.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 10 20, 22:38)

pirmoje formatas nepatinka.. ir labai daug detaliu, nekimba niekur ilgiau zvilgsnis, vis klaidzioja visur smile.gif gal aiskiau isskirk save?
antroje viskas kaip ir ok, tik zvilgsnis 'gausis ar nesigaus' gal daugiau pavaidink? ar atsipalaiduok? labai isitempusi... ir zinok cia asmenine liga-medziagu klostes fone... labai nemegstu blush2.gif geriau buitiakas su skalbiniu lentom. BET visumoje saunuole thumbup.gif labai laukiu kitu bandymu ir giriu uz ryzta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 spalio 2009 - 21:46
QUOTE(solo @ 2009 10 20, 21:40)
Melodi, man ryškumas pavydėtinas... pirmoji šiaip visuma patinka. Vienžo, užskaitau  4u.gif  Exif? kokioj šviesoj fotkinai?

Sviesa apsiniaukus dienine pro langa tongue.gif Exif: f3,2, islaikymas 1/200 mirksiukas.gif ISO 200 ir rawas mirksiukas.gif
Atsakyti