QUOTE(ich @ 2009 10 20, 18:30)
ir auto kazkaip nesiziuri
ka daryt kai sau nesiziuri?? kitiem gi juo labiau nerodysi
pabandziau as su tuo savo nabagu veidrodziu kazka..tai nu pravalas o ir tamsu jau ir tikrai, kaip kazkas sake - rankos gi dreba man visiskas isplaukimas gaunasi nu zodziu nelengvi ND, nelengvi
[
dienos metu namie siulyciau fotografuoti, kol dienos sviesos yra
zmogiuk, fotkintis tol kol rasi ta kampa kuris ziuresis nebutina veida rodyti, gali tai ka labiausiai vertini savyje as rimtai... svetimus zmones fotografuojant irgi i tai reik ziuret... kuriuo kampu jis geriausiai ziurisi ir nepyskint belekaip tai cia gera praktika visi mes juos turim
QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 18:42)
pabandziau as su tuo savo nabagu veidrodziu kazka..tai nu
dienos metu namie siulyciau fotografuoti, kol dienos sviesos yra
zmogiuk, fotkintis tol kol rasi ta kampa kuris ziuresis nebutina veida rodyti, gali tai ka labiausiai vertini savyje as rimtai... svetimus zmones fotografuojant irgi i tai reik ziuret... kuriuo kampu jis geriausiai ziurisi ir nepyskint belekaip tai cia gera praktika visi mes juos turim
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 18:49)
nebutina veida rodyti, gali tai ka labiausiai vertini savyje
papus
QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 20, 19:01)
tai ir fotkink juos puiki tema kurybai, kaip perteikti idomiai, nevulgariai, su mintim, kaip ta riba islaikyti ar su jumoru, ar priesingai kazkaip dramatiskai... pazaist su pirmu antru planu.. gal nefokuse juos fotografuoti demesi traukiant i kazkoki objekta, kaip juos surist.. vnz net idomiau gal reik tema keist-mylimiausia kuno vieta veidrodyje bet gal nebutinai tada jau veidrodis, bus galima tiesiog kita tema daryti be veidrodzio, tiesiog sukurti nuotrauka savo mylimiausiai kuno detalei
QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 20, 19:01)
Geeras Gal ir man savo 'Ž' dydį fotkinti
žmogiuk, prajuokinai
Pirma su blicu?
Antra j/b pilka labai
QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 19:16)
ikeliu ir as kritikai pora fotkiu
Pirma su blicu?
Antra j/b pilka labai
QUOTE(ich @ 2009 10 20, 20:05)
neatsimenu zinok,ar su blicu labai daug ten fotkinau..virs 100 fotkiu buvo..gali but ir su blicu
matai..o as to pilkumo nematau dar man j/b ir tiek
aciu