Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

wite smagi katyte, tik per sviesi, idege vietomis ir noretusi vos is zemiau fotografuota, kad butu...kai tokiu kampu, kazkaip tikiesi visa kaciuka isvysti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 10 20, 18:30)
ir auto kazkaip nesiziuri lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ka daryt kai sau nesiziuri?? kitiem gi juo labiau nerodysi biggrin.gif
Atsakyti
pabandziau as su tuo savo nabagu veidrodziu kazka..tai nu doh.gif pravalas biggrin.gif o ir tamsu jau unsure.gif ir tikrai, kaip kazkas sake - rankos gi dreba doh.gif man visiskas isplaukimas gaunasi lotuliukas.gif nu zodziu nelengvi ND, nelengvi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
[
QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 18:42)
pabandziau as su tuo savo nabagu veidrodziu kazka..tai nu

dienos metu namie siulyciau fotografuoti, kol dienos sviesos yra

zmogiuk, fotkintis tol kol rasi ta kampa kuris ziuresis smile.gif nebutina veida rodyti, gali tai ka labiausiai vertini savyje smile.gif as rimtai... svetimus zmones fotografuojant irgi i tai reik ziuret... kuriuo kampu jis geriausiai ziurisi ir nepyskint belekaip smile.gif tai cia gera praktika smile.gif visi mes juos turim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 spalio 2009 - 17:50
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 18:49)
nebutina veida rodyti, gali tai ka labiausiai vertini savyje smile.gif

papus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 20, 19:01)

tai ir fotkink juos smile.gif puiki tema kurybai, kaip perteikti idomiai, nevulgariai, su mintim, kaip ta riba islaikyti smile.gif ar su jumoru, ar priesingai kazkaip dramatiskai... pazaist su pirmu antru planu.. gal nefokuse juos fotografuoti demesi traukiant i kazkoki objekta, kaip juos surist.. vnz net idomiau wink.gif gal reik tema keist-mylimiausia kuno vieta veidrodyje lotuliukas.gif bet gal nebutinai tada jau veidrodis, bus galima tiesiog kita tema daryti be veidrodzio, tiesiog sukurti nuotrauka savo mylimiausiai kuno detalei tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 spalio 2009 - 18:05
QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 20, 18:01)

oi, zmogiuk thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ikeliu ir as kritikai pora fotkiu blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 20, 19:01)

Geeras biggrin.gif Gal ir man savo 'Ž' dydį fotkinti g.gif
Atsakyti
žmogiuk, prajuokinai biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 19:16)
ikeliu ir as kritikai pora fotkiu blush2.gif

Pirma su blicu? g.gif
Antra j/b pilka labai 4u.gif
Atsakyti
Fea nemėgstu blykstės aš taip naudojamos, kai kala į veidą tiesiai nepaliekant jokių šėšėlių... antroje iš per arti fotografuota, smakro ir galvytės trūksta smile.gif j/b pilkokas mano akim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 10 20, 20:05)

Pirma su blicu? g.gif
Antra j/b pilka labai 4u.gif

neatsimenu zinok,ar su blicu doh.gif labai daug ten fotkinau..virs 100 fotkiu buvo..gali but ir su blicu blush2.gif

matai..o as to pilkumo nematau dar smile.gif man j/b ir tiek doh.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti