Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos biggrin.gif
Zitlali ir Tiny fainai pasifotkinot, flickr apziurejau rolleyes.gif
DI, man irgi melynas atspalvis nelabai, bet siaip serija super thumbup.gif
Alex, sveika sugrizus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif

da viena is tos serijos
user posted image

QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 20, 17:18)
Zitlalai, koks exif tavo fotkes paskutines? kaip tau ranka nesudreba  g.gif kaip fokusa nustatai? nutstai i save ziuredama per akute? o veliau nuleidi fotika? o koki fokuso taska nustati?  doh.gif nu zodziu....pasimetus as...

iso 100. f1.4, islaikymas 60
daugmaz nusitaikau , pasidarau centrini fokuso taska ir viskas, fotografuoju, bandau kol gaunu ka noriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 spalio 2009 - 17:32
Zitlali, ir taip ziurejau ir anaip...nieko nesimato tavo poste tik zinute pacituota verysad.gif

ir dar del konkurso...ar ne per ilgai jis g.gif nu jau man atsibodo laukt doh.gif kazkaip idomia doh.gif u butu trumpesnius ir daznaiu turet konkursusu... kas dalyvauja tas dalyvauja... kas neturi laiko, tai tu ir taip nesulauksim g.gif nu bent kas 2-3 savaites galetu nauji konkursai but manau...
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 18:25)
Aciu  4u.gif

da viena is tos serijos
user posted image
iso 100. f1.4, islaikymas 60
daugmaz nusitaikau , pasidarau centrini fokuso taska ir viskas, fotografuoju, bandau kol gaunu ka noriu smile.gif

ooo aciu 4u.gif nu bandysim doh.gif gerai kai tu grazi ir fotogeniska thumbup.gif ir dar fotkint moki biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 20 spalio 2009 - 16:28

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 15:20)

Dar bandymai veidrodiniai

sexovas angelas 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 15:31)
o as is viso namie turiu tik maza apvalu veidrodeli doh.gif kuriame telpa tik veidas lotuliukas.gif arba tik fotikas lotuliukas.gif bet norisi ir man kazka sugalvot..tai mastau ka cia is jo butu galima islauzt..labai tikiuosi sumastyt blush2.gif

o pas mane tik vonioj doh.gif doh.gif tai as pasuosiu su savo aparatura cool.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 16:25)

da viena is tos serijos

sita man ne blush2.gif kazkoks uztines angelas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Tiny, Zitka prie medzio - super!!! bigsmile.gif nepasigauvau nuo mazos foto..

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 15:20)
Dar bandymai veidrodiniai

ohmy.gif swoon.gif swoon.gif
tikriausai man sita geriausai is visu tavo foto! 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 15:27)
as ta pati galvojau, o juolab kai namie bardakas visur.. vonioje per tamsu, tai radau uzkista ant spintos dar viena  bigsmile.gif pakabinau kad butu sonu i langa, del seseliu ir viskas... db atsibosiu smile.gif

pas mane ir bardelis..
reiks nestis kur veidrodi.. gal pas kokius kaimynus prasytis g.gif g.gif

ai, tiesa padariau jb savo nukreizejimus.. bet nedesiu - nes vienos rankos pirstai kaip vampyriniai grebliai gavosi! doh.gif jeigu norit galesiu i skype pasiust.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 20 spalio 2009 - 16:57
QUOTE(bonda @ 2009 10 20, 17:34)
kazkoks uztines angelas blush2.gif  ax.gif

smile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 20, 17:55)
ai, tiesa padariau jb savo nukreizejimus.. bet nedesiu - nes vienos rankos pirstai kaip vampyriniai grebliai gavosi!  doh.gif  jeigu norit galesiu i skype pasiust..  ax.gif

perfotografuok smile.gif ar nepavyks? taigi veidrodi gali pasikabinti kad ir virs lovos :)galima nestis i lauka, i balkona ant palanges, ant zemes... mmmm.... i lentyna i spintele kur indai biggrin.gif nezinau.... tikrai pilna tu vietu namie ax.gif bet ir pas kaimynus idomu laugh.gif dar jei fone tokie unsure.gif unsure.gif mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 spalio 2009 - 17:07
Sveikos 4u.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 13:05)

Tas katinas wub.gif wub.gif wub.gif

Aš vakar bandžiausi su atspindžiais, bet man reikia nusiteikt, kad žiūrėčiau į jas kompe.. Kol kas užmesiu blush2.gif
Antajo ir Zitlali veidrodinės nuotraukos labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O aš dedu katę. Vienąkart dėjau nespalvotą, dabar kitas rakursas ir spalvos atsirado. Negalėjau nuimt spalvų dėl akių 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 17:06)
smile.gif
perfotografuok smile.gif ar nepavyks?
taigi veidrodi gali pasikabinti kad ir virs lovos :)galima nestis i lauka, i balkona ant palanges, ant zemes... mmmm.... i lentyna i spintele kur indai biggrin.gif nezinau.... tikrai pilna tu vietu namie  ax.gif bet ir pas kaimynus idomu laugh.gif dar jei fone tokie  unsure.gif  unsure.gif  mastau.gif

zinok ten uz juru mariu buvom sveciuose.. bet kitka sugalvosiu ax.gif
del veidrodzio tai joooo.. susigalvosiu ka nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 10 20, 17:09)
O aš dedu katę. Vienąkart dėjau nespalvotą, dabar kitas rakursas ir spalvos atsirado. Negalėjau nuimt spalvų dėl akių  4u.gif

Ačiū. Kai ne savo tai matau: trūksta katino kojų ir priekinės kūnelio dalies, gražiau žiūrėtųsi portrait tipo (stati) nuotrauka, o ne horizontali. ir ryškumo man trūksta. 4u.gif

Kas nors papasakos kas čia vyksta su atspindžiais, nes neatkapstau?? ax.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

Is paskutiniu kabai grazios Tiny darytos Zitlali foto ir Zitlali veidrodziu tema blink.gif biggrin.gif wub.gif
dar Antajo mergina prie autobobilio superine isimine ir atspindziu idomi labai foto thumbup.gif
As bandziau kazka veidrodziu tema, bet nieko man gero nesigavo schmoll.gif Nezinau kelt net ar ne smile.gif Ypac kai tokiu groziu uzmatau, tai net geda pasidaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 20, 18:11)
zinok ten uz juru mariu buvom sveciuose.. bet kitka sugalvosiu  ax.gif
del veidrodzio tai joooo.. susigalvosiu ka nors  mirksiukas.gif

aa..tai mesk aisku, o gal pakadruot galima?

QUOTE(Pia* @ 2009 10 20, 18:21)
Ypac kai tokiu groziu uzmatau, tai net geda pasidaro  blush2.gif

doh.gif taigi cia mes MOKOMES fotografuoti, kritikuojam, kad tobuleti, o ne foto galerija pasidarem smile.gif kelk tik greiciau laugh.gif gi tik zinodama savo klaidas galesi pirmyn judeti smile.gif aisku, klaidos klaidom nelygu, kas vienam klaida, kitam tik privalumas.. tai cia aisku taip idomiai.. bet kelk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 spalio 2009 - 17:31
QUOTE(wite @ 2009 10 20, 18:09)
O aš dedu katę. Vienąkart dėjau nespalvotą, dabar kitas rakursas ir spalvos atsirado. Negalėjau nuimt spalvų dėl akių  4u.gif

Man nea, noretusi tada visos kates, nepatinka kampas fotografavimo 4u.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 18:17)
Kas nors papasakos kas čia vyksta su atspindžiais, nes neatkapstau??  ax.gif

Vyksta tokie ND savanoriski su veidrodziais, kas nori, tas daro biggrin.gif

QUOTE(Pia* @ 2009 10 20, 18:21)
As bandziau kazka veidrodziu tema, bet nieko man gero nesigavo  schmoll.gif Nezinau kelt net ar ne  smile.gif Ypac kai tokiu groziu uzmatau, tai net geda pasidaro  blush2.gif

Pasirodyk mirksiukas.gif
As bandau, bet man tamsiai labai pavyksta g.gif ir auto kazkaip nesiziuri lotuliukas.gif
Atsakyti