Sveikos
Zitlali ir Tiny fainai pasifotkinot, flickr apziurejau
DI, man irgi melynas atspalvis nelabai, bet siaip serija super
Alex, sveika sugrizus
Aciu
da viena is tos serijos
iso 100. f1.4, islaikymas 60
daugmaz nusitaikau , pasidarau centrini fokuso taska ir viskas, fotografuoju, bandau kol gaunu ka noriu
da viena is tos serijos
QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 20, 17:18)
Zitlalai, koks exif tavo fotkes paskutines? kaip tau ranka nesudreba kaip fokusa nustatai? nutstai i save ziuredama per akute? o veliau nuleidi fotika? o koki fokuso taska nustati? nu zodziu....pasimetus as...
daugmaz nusitaikau , pasidarau centrini fokuso taska ir viskas, fotografuoju, bandau kol gaunu ka noriu
Zitlali, ir taip ziurejau ir anaip...nieko nesimato tavo poste tik zinute pacituota
ir dar del konkurso...ar ne per ilgai jis nu jau man atsibodo laukt kazkaip idomia u butu trumpesnius ir daznaiu turet konkursusu... kas dalyvauja tas dalyvauja... kas neturi laiko, tai tu ir taip nesulauksim nu bent kas 2-3 savaites galetu nauji konkursai but manau...
Papildyta:
ooo aciu nu bandysim gerai kai tu grazi ir fotogeniska ir dar fotkint moki
ir dar del konkurso...ar ne per ilgai jis nu jau man atsibodo laukt kazkaip idomia u butu trumpesnius ir daznaiu turet konkursusu... kas dalyvauja tas dalyvauja... kas neturi laiko, tai tu ir taip nesulauksim nu bent kas 2-3 savaites galetu nauji konkursai but manau...
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 18:25)
Aciu
da viena is tos serijos
da viena is tos serijos
ooo aciu nu bandysim gerai kai tu grazi ir fotogeniska ir dar fotkint moki
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 15:20)
sexovas angelas
Papildyta:
QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 15:31)
o as is viso namie turiu tik maza apvalu veidrodeli kuriame telpa tik veidas arba tik fotikas bet norisi ir man kazka sugalvot..tai mastau ka cia is jo butu galima islauzt..labai tikiuosi sumastyt
o pas mane tik vonioj tai as pasuosiu su savo aparatura
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 16:25)
sita man ne kazkoks uztines angelas
Tiny, Zitka prie medzio - super!!! nepasigauvau nuo mazos foto..
tikriausai man sita geriausai is visu tavo foto!
pas mane ir bardelis..
reiks nestis kur veidrodi.. gal pas kokius kaimynus prasytis
ai, tiesa padariau jb savo nukreizejimus.. bet nedesiu - nes vienos rankos pirstai kaip vampyriniai grebliai gavosi! jeigu norit galesiu i skype pasiust..
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 15:20)
tikriausai man sita geriausai is visu tavo foto!
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 15:27)
as ta pati galvojau, o juolab kai namie bardakas visur.. vonioje per tamsu, tai radau uzkista ant spintos dar viena pakabinau kad butu sonu i langa, del seseliu ir viskas... db atsibosiu
pas mane ir bardelis..
reiks nestis kur veidrodi.. gal pas kokius kaimynus prasytis
ai, tiesa padariau jb savo nukreizejimus.. bet nedesiu - nes vienos rankos pirstai kaip vampyriniai grebliai gavosi! jeigu norit galesiu i skype pasiust..
QUOTE(bonda @ 2009 10 20, 17:34)
kazkoks uztines angelas
QUOTE(antajo @ 2009 10 20, 17:55)
perfotografuok ar nepavyks? taigi veidrodi gali pasikabinti kad ir virs lovos :)galima nestis i lauka, i balkona ant palanges, ant zemes... mmmm.... i lentyna i spintele kur indai nezinau.... tikrai pilna tu vietu namie bet ir pas kaimynus idomu dar jei fone tokie
Sveikos
Tas katinas
Aš vakar bandžiausi su atspindžiais, bet man reikia nusiteikt, kad žiūrėčiau į jas kompe.. Kol kas užmesiu
Antajo ir Zitlali veidrodinės nuotraukos labai
O aš dedu katę. Vienąkart dėjau nespalvotą, dabar kitas rakursas ir spalvos atsirado. Negalėjau nuimt spalvų dėl akių
QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 13:05)
Tas katinas
Aš vakar bandžiausi su atspindžiais, bet man reikia nusiteikt, kad žiūrėčiau į jas kompe.. Kol kas užmesiu
Antajo ir Zitlali veidrodinės nuotraukos labai
O aš dedu katę. Vienąkart dėjau nespalvotą, dabar kitas rakursas ir spalvos atsirado. Negalėjau nuimt spalvų dėl akių
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 17:06)
perfotografuok ar nepavyks?
taigi veidrodi gali pasikabinti kad ir virs lovos :)galima nestis i lauka, i balkona ant palanges, ant zemes... mmmm.... i lentyna i spintele kur indai nezinau.... tikrai pilna tu vietu namie bet ir pas kaimynus idomu dar jei fone tokie
zinok ten uz juru mariu buvom sveciuose.. bet kitka sugalvosiu
del veidrodzio tai joooo.. susigalvosiu ka nors
QUOTE(wite @ 2009 10 20, 17:09)
Ačiū. Kai ne savo tai matau: trūksta katino kojų ir priekinės kūnelio dalies, gražiau žiūrėtųsi portrait tipo (stati) nuotrauka, o ne horizontali. ir ryškumo man trūksta.
Kas nors papasakos kas čia vyksta su atspindžiais, nes neatkapstau??
Labukas
Is paskutiniu kabai grazios Tiny darytos Zitlali foto ir Zitlali veidrodziu tema
dar Antajo mergina prie autobobilio superine isimine ir atspindziu idomi labai foto
As bandziau kazka veidrodziu tema, bet nieko man gero nesigavo Nezinau kelt net ar ne Ypac kai tokiu groziu uzmatau, tai net geda pasidaro
Is paskutiniu kabai grazios Tiny darytos Zitlali foto ir Zitlali veidrodziu tema
dar Antajo mergina prie autobobilio superine isimine ir atspindziu idomi labai foto
As bandziau kazka veidrodziu tema, bet nieko man gero nesigavo Nezinau kelt net ar ne Ypac kai tokiu groziu uzmatau, tai net geda pasidaro
QUOTE(antajo @ 2009 10 20, 18:11)
zinok ten uz juru mariu buvom sveciuose.. bet kitka sugalvosiu
aa..tai mesk aisku, o gal pakadruot galima?
QUOTE(Pia* @ 2009 10 20, 18:21)
Ypac kai tokiu groziu uzmatau, tai net geda pasidaro
taigi cia mes MOKOMES fotografuoti, kritikuojam, kad tobuleti, o ne foto galerija pasidarem kelk tik greiciau gi tik zinodama savo klaidas galesi pirmyn judeti aisku, klaidos klaidom nelygu, kas vienam klaida, kitam tik privalumas.. tai cia aisku taip idomiai.. bet kelk
QUOTE(wite @ 2009 10 20, 18:09)
Man nea, noretusi tada visos kates, nepatinka kampas fotografavimo
QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 18:17)
Kas nors papasakos kas čia vyksta su atspindžiais, nes neatkapstau??
Vyksta tokie ND savanoriski su veidrodziais, kas nori, tas daro
QUOTE(Pia* @ 2009 10 20, 18:21)
Pasirodyk
As bandau, bet man tamsiai labai pavyksta ir auto kazkaip nesiziuri