Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 16:26)
Suuuper  thumbup.gif

Bliamba, neturiu fotogenisko veidrodzio  doh.gif  biggrin.gif

o as is viso namie turiu tik maza apvalu veidrodeli doh.gif kuriame telpa tik veidas lotuliukas.gif arba tik fotikas lotuliukas.gif bet norisi ir man kazka sugalvot..tai mastau ka cia is jo butu galima islauzt..labai tikiuosi sumastyt blush2.gif
Atsakyti
DI,spalvotoje ryskumo trukumas.Uz tai ir j\b kontrasto truksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 20, 16:36)
DI,spalvotoje ryskumo trukumas.Uz tai ir j\b kontrasto truksta mirksiukas.gif

Sakai? smile.gif niu tu sakai tu zinai 4u.gif

o gal tu, ar kita musu burelio fotografe, turi gera WB actiona? Pas mane ju daug, bet man ne vienas kazkaip iki galo neitinka.
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 16:31)
o as is viso namie turiu tik maza apvalu veidrodeli doh.gif kuriame telpa tik veidas lotuliukas.gif arba tik fotikas lotuliukas.gif bet norisi ir man kazka sugalvot..tai mastau ka cia is jo butu galima islauzt..labai tikiuosi sumastyt blush2.gif

o tai ne namie? smile.gif o is tolo tame veidrodelyje kad matytumeis? tilptum juk, tik reiktu pasistengti su fokusu... arba kaip nors... hm... per du veidrodzius galima suzaist su atspindziais... viena priesais kita kaip nors, fotikas prie vieno nureguliuotas ir jau sufokusuotas o tu kaip nors priesais su tuo mazu nugara... nu zho... paeksperimenuok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 spalio 2009 - 15:43
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 16:42)
o tai ne namie? smile.gif o is tolo tame veidrodelyje kad matytumeis? tilptum juk, tik reiktu pasistengti su fokusu... arba kaip nors... hm... per du veidrodzius galima suzaist su atspindziais... viena priesais kita kaip nors, fotikas prie vieno nureguliuotas ir jau sufokusuotas o tu kaip nors priesais su tuo mazu nugara... nu zho... paeksperimenuok  4u.gif

ei!!!!!!!!! neisdavinek mano atspindziu idejos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 20 spalio 2009 - 15:46
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 16:42)
o tai ne namie? smile.gif o is tolo tame veidrodelyje kad matytumeis? tilptum juk, tik reiktu pasistengti su fokusu... arba kaip nors... hm... per du veidrodzius galima suzaist su atspindziais... viena priesais kita kaip nors, fotikas prie vieno nureguliuotas ir jau sufokusuotas o tu kaip nors priesais su tuo mazu nugara... nu zho... paeksperimenuok  4u.gif

tai vava..jau apejau darbo tulikus lotuliukas.gif ir sakau gal i kokia parduotuve veidrodziu isiraut biggrin.gif bet imes gi uz eksponatu fotkinima biggrin.gif galvosim kazka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 16:46)
ei!!!!!!!!! neisdavinek mano atspindziu idejos  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nemanau kad gautusi 2 vienodos fotkes smile.gif o ir neturiu as 2 veidrodziu namie, nebijok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 16:47)

lotuliukas.gif nemanau kad gautusi 2 vienodos fotkes smile.gif o ir neturiu as 2 veidrodziu namie, nebijok lotuliukas.gif

karsta.gif
Atsakyti
Aisku, kad nesigaus vienodos nuotraukos smile.gif sorry DI rolleyes.gif tyliu... galit gi issimalevot, kulsi vistos isikasti tongue.gif svarbu kad nuotrauka jusu tuometine ar bendrai Jusu nuotaika, charakteri atspindetu ax.gif
Atsakyti
Zit, puiki ta su veidrodžiu. man spalvos labai patinka. tokią ypatingą, sunkiai lengvą (gerai čia aš) nuotaiką sukuria.

O kažkokie ND ar konkursas su veidrodžiu yr? Einu ieškot psw fotki. biggrin.gif
Atsakyti
Zitkos avatarine nereali wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 10:19)
Na, i veidrodiniu tema smile.gif nieko originalaus, bet pazadu pasitaisyti...

man ji superine..tokia kaip is senesniu laiku wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 10 20, 10:55)
Nu prisiprašėt biggrin.gif

mirksiukas.gif jau tas katinas primerkes aki, tai nerealus thumbup.gif o maista sugebi fotkint wub.gif wow thumbup.gif blink.gif thumbup.gif

Atsakyti
Zitlalai, koks exif tavo fotkes paskutines? kaip tau ranka nesudreba g.gif kaip fokusa nustatai? nutstai i save ziuredama per akute? o veliau nuleidi fotika? o koki fokuso taska nustati? doh.gif nu zodziu....pasimetus as...
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 20, 17:18)
Zitlalai, koks exif tavo fotkes paskutines? kaip tau ranka nesudreba  g.gif kaip fokusa nustatai? nutstai i save ziuredama per akute? o veliau nuleidi fotika? o koki fokuso taska nustati?  doh.gif nu zodziu....pasimetus as...

Atsakyti