Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(DI @ 2009 10 20, 14:57)
aciu smile.gif

kita kart stengsimes labiau smile.gif

o kaip Jums tokia? Ar cia juoda/balta, ar pilka? Nors kai bandziau kontrasto daugiau deti, tai galvos labai pajuoduodavo..

Man tai per pilka ax.gif O kaip spalvota?
Atsakyti
Jauciu atsibosiu as jums, bet keliu dar viena, i atspindziu tema, radau netycia archyve savo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Di man antroje spalvos nepatinka... per ruka taip... kontrasto gal truksta... smile.gif kur pajuryje kiek patiesinciau... nezinau kodel, bet noretusi kiek vos i kaire pasukt foto smile.gif
O i atspindziu tema man patiko visai bigsmile.gif gal irgi kontrasto noreciau daugiau... ax.gif bet nebutinai... siaip smagi tokia bigsmile.gif

Dar bandymai veidrodiniai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 spalio 2009 - 15:21
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 15:19)
Jauciu atsibosiu as jums, bet keliu dar viena, i atspindziu tema, radau netycia archyve savo smile.gif

Sita man patinka thumbup.gif
Papildyta:
Zitlali,apie sita jau pasisakiau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 16:19)

man patinka sita thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 16:20)

labai tokia...sexy smile.gif tik kazkaip mano akiai per daug kairiam kampe apacioj..as gal kirpciau kaires ir vos vos apacios blush2.gif bet siaip tai laaabai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fea: 20 spalio 2009 - 15:23
QUOTE(inesaS @ 2009 10 20, 16:19)
Man tai per pilka ax.gif O kaip spalvota?

va ikeliu ir spalvota
user posted image

Di man antroje spalvos nepatinka... per ruka taip... kontrasto gal truksta... smile.gif kur pajuryje kiek patiesinciau... nezinau kodel, bet noretusi kiek vos i kaire pasukt foto smile.gif
O i atspindziu tema man patiko visai  bigsmile.gif gal irgi kontrasto noreciau daugiau...  ax.gif bet nebutinai... siaip smagi tokia  bigsmile.gif

user posted image

WOW wub.gif kaip elegantiska, subtilu, ir netgi gurmaniska smile.gif man labai patinka wub.gif
Atsakyti
DI man tai j/b jurine patinka labiau rolleyes.gif

QUOTE(Fea @ 2009 10 20, 16:23)
as gal kirpciau kaires ir vos vos apacios blush2.gif bet siaip tai laaabai  wub.gif

hmmm paziesim kaip kitom.. man kazkaip nelabai norisi karpyti... bet neisvartysiu argumentuotai kodel biggrin.gif aciu uz nuomone
Atsakyti
Zitlali, o ten ne angelo sparnai tau uz nugaros? bigsmile.gif Tikras angelas wub.gif
Atsakyti

Suuuper thumbup.gif

Bliamba, neturiu fotogenisko veidrodzio doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 20, 16:25)
Zitlali, o ten ne angelo sparnai tau uz nugaros? 

aha, buvau vaikui nupirkus, norejau su jais ka nors gudriai sugalvot, bet taip ir liko miegamajam kaip dekoras smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 16:26)
Bliamba, neturiu fotogenisko veidrodzio 

as ta pati galvojau, o juolab kai namie bardakas visur.. vonioje per tamsu, tai radau uzkista ant spintos dar viena bigsmile.gif pakabinau kad butu sonu i langa, del seseliu ir viskas... db atsibosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 16:25)
hmmm paziesim kaip kitom.. man kazkaip nelabai norisi karpyti... bet neisvartysiu argumentuotai kodel biggrin.gif aciu uz nuomone

Kaires tai tikrai nekirpciau, apacios irgi biggrin.gif Man gerai, kaip yra mirksiukas.gif Va dabar tai tikrai matosi, kad vaizdas veidrodyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 20, 16:26)
Suuuper  thumbup.gif

Bliamba, neturiu fotogenisko veidrodzio  doh.gif  biggrin.gif

na jau na jau smile.gif as manau kad nera nefotogenisku ir negraziu zmoniu smile.gif 4u.gif Visi savaip grazus ir idomus 4u.gif

isskyrus mane lotuliukas.gif cia zinai, isimtis is taisykles
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 20, 16:27)
aha, buvau vaikui nupirkus, norejau su jais ka nors gudriai sugalvot, bet taip ir liko miegamajam kaip dekoras smile.gif
as ta pati galvojau, o juolab kai namie bardakas visur.. vonioje per tamsu, tai radau uzkista ant spintos dar viena  bigsmile.gif pakabinau kad butu sonu i langa, del seseliu ir viskas... db atsibosiu smile.gif

tai ir sugalvojai, labai super kadras bigsmile.gif

o kad atsibosi, tai siulau ismegint, nemanau kad pasitvirtins tongue.gif
Atsakyti