Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 10 14, 13:31)
tokiu atsikalbinejimu, abejoju, kad priimsim tongue.gif  lotuliukas.gif  teks su WB padirbet mirksiukas.gif

Šustrų morkų apsivalgiau biggrin.gif gerai jau, gerai, einu WB patobulinsiu 4u.gif

QUOTE(solo @ 2009 10 14, 13:37)
Tai action dėtas  biggrin.gif

multti, o dėžutė pati visiškai balta? Nes neatrodo...  g.gif

Va dabar pastebėjau, kad ji balta, bet kažkokia perlamutrinė, o tas perlamutras neaiškus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 10 14, 12:40)
Šustrų morkų apsivalgiau  biggrin.gif  gerai jau, gerai, einu WB patobulinsiu  4u.gif
Va dabar pastebėjau, kad ji balta, bet kažkokia perlamutrinė, o tas perlamutras neaiškus  unsure.gif

Tai ir matosi, kad biški spalva į kreminę neša. Ieškok kokio balto puodelio, lėkštės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 10 14, 00:02)
labas vakaras  smile.gif
rodausi

Labai daug visko foto, labai jau blasko, o dar isdegimai... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, senai buvau uzsukus smile.gif

Naujokem po 4u.gif

Ziuriu prie mano niko blogas fotikas parasyta, anksciau buvo gerai, tai prie progos, kas atidarinesit nauja tema, gal pataisysit Canon EOS Rebel XT

Vis uzslenku paziuret Zitkos nuotrauku, tai apsalus esu. Jei sugalvoju ka nors parodyt is savo "operos", tai ir noras praeina biggrin.gif Noras ir fotkint dingsta daznai, nes nieko gero "nepesu" verysad.gif Su 50mm dar dar ka nors galima isspaust, bet jei uzsidedu savo kitine linze 18-55mm tai is vis negaliu ziuret i neryskias, tokias bukas, nuotraukas doh.gif

ASTYT€, parodyk spalvota varianta. Ideja grazi, bet isdegimu, ir mano nuomone, per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 14 spalio 2009 - 14:43
O man ASTYTES apdirbimas savotiskai idomus, ir tie isdegimai nerezia akies. Tik kad bardakelis foto tai sutinku
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 10 14, 11:52)

WB. Dienos šviesa: auto, rankinis, lemputė.

WB. Dirbtinis apšvietimas: auto, lemputė, rankinis.

O kodėl dienos šviesoje lemputė, o ne saulytė ar debesėlis?

Radau keletą vasaros nuotraukų. Prašau kritikuoti 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 14, 15:45)
O kodėl dienos šviesoje lemputė, o ne saulytė ar debesėlis?

Susimaišiau savo rašliaoje blush2.gif ką tik bandžiau tobulint įgūdžius, tuoj parodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 14, 14:45)

Radau keletą vasaros nuotraukų. Prašau kritikuoti  4u.gif

Man paskutine labai faina wub.gif ner prie ko prikibt! pirmoj, kazkaip nukirsta rankyte, antroj akytes nelabai.
Atsakyti
Na štai, vėl bandau viską iš naujo 4u.gif

Fokusavimas:

user posted image
user posted image
user posted image

WB natūralus apšvietimas: auto - debesėlis - preset
user posted image
user posted image
user posted image

Dirbtinis apšvietimas: auto - lemputė - preset
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Na bandau toliau 4u.gif

Kaitaliojau diafragmą:

f - 3.5 f - 5 f - 8
user posted image
user posted image
user posted image

Zoom'inau:
user posted image
user posted image
user posted image

Pritraukiau rankiniu būdu:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 10 14, 16:05)
Man paskutine labai faina  wub.gif ner prie ko prikibt! pirmoj, kazkaip nukirsta rankyte, antroj akytes nelabai.

Ačiū 4u.gif Pirmosios buvo nukirsta alkūnė, tai dar labiau apkirpau, o antroji man pačiu atliekamu veiksmu patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 10 14, 16:18)
Na štai, vėl bandau viską iš naujo  4u.gif

mano neprofesionaliu žvilgsniu, viskas gerai, išskyrus WB dirbtiniame apšvietime. Rankinis labai jau geltonas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 14, 16:53)
mano neprofesionaliu žvilgsniu, viskas gerai, išskyrus WB dirbtiniame apšvietime. Rankinis labai jau geltonas  rolleyes.gif

Ačiū, dar pabandysiu pagerint rezultatą ir vėl pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti